B

Çavuş
03 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Epson TW5300 ve Epson TW5350 Rakipsiz Özellikleriyle Full HD Giriş Seviyesi Segmentinin Şampiyonu!
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar

Epson TW5300 Amerika kodu ile Epson Home Cinema 2040 Türkiye'ye giriş yaptı.

Kağıt üzerindeki özellikleriyle segmentinin tartışmasız şampiyonu olduğunu söyleyebiliriz.

Ürünü boyutdijital.com internet sitemizden direk satın alabilirsiniz, detaylı inceleme videosu da paylaşacağız, ayrıca Beşiktaş'taki demo odamızda cihazı birebir test edebilirsiniz.


Epson TW5300

Full HD 1920 x 1080 Çözünürlük

2200 lümen ışık gücü

35.000:1 Dinamik Kontrast

Frame Interpolation Özelliği

Full 3D Özelliği

Eko Modda 7500 saat lamba ömrü

1,22 - 1,47 Atım Oranı


Hem ucuz hem kaliteli harika bir full hd cihaz diyebiliriz, 35.000:1 kontrast hem de 3LCD bir cihaz diğer Full HD cihazların yanına yaklaşamayacağı açık. 7500 saat lamba ömrü ile artık LED cihaz almanıza da gerek kalmayacak. 7500 saat lamba ömrünün ev sinemasında yetmemesi için ne yapmak gerekiyor bilmiyorum, 365 gün her gün 4 saat kullanılsa 5 yılı aşkın kullanabiliyorsunuz.

Artık standart haline gelen 3D özelliği de elbette var, 3d bluray filmleri direk izleyebileceğiniz gibi, indirdiğiniz filmleri de SBS modu ile rahatlıkla izleyebilirsiniz. Epson RF 3D Gözlüklerle çalışır, dilerseniz orjinal Epson 3D Gözlük, dilerseniz uyumlu uygun fiyatlı OEM 3D Gözlükleri tercih edebilirsiniz.

Bu cihazın aslında diğer cihazlardan ayıran en önemli özellik frame interpolation özelliği... Genellike Hi-End Epson cihazlarda, yada Amiral Gemi TV'lerde göreceğimiz bu özellik, karelerin arasına yeni kareler atılarak görüntünün pürüzsüz akışının sağlanmasıdır.

Throw Ratio adı verilen atım oranı özelliği de çok başarılı, 1,22 - 1,47 atım oranı veren Epson TW5300 240 cm genişlikte bir görüntüyü 3-3,5 metre arasında istediğiniz yere koyabiliyorsunuz. 3 metre genişlikte perde için ise 3,7 ile 4,4 metre arasında bir yere koyabileceksiniz. Epson cihazlarında standart olan yatay ve dikey keystone özellikleri de 5300'de mevcut...



Epson TW5350 Projeksiyon Cihazında ise TW5300'den farklı olarak Miracast ve Wi-Fi özelliği mevcut.

Peki nedir bu özellikler?

Wi-Fi özelliği aslında Epson ELPAP07 wifi dongle içine gömülmüş gibi düşünebilirsiniz.

Akıllı telefon yada tabletinize iProjection uygulamasını yüklediğinizde hem telefon/tabletinizi kumanda gibi kullanabiliyorsunuz hem de resim ve sunum dosyalarını aktarabiliyorsunuz. Bilgisayarınız ister Mac ister Windows olsun epson'un yazılımını yükleyerek ekran görüntüsünü aktarabilirsiniz.

Burada dikkat etmeniz gereken nokta video aktaramıyorsunuz. Videolar takılarak oynatılabiliyor. sadece donuk ekran görüntüler aktarılabilir.


Miracast Özelliği ise sadece android akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabilir, bunun için miracast desteği olması şart. Örneğin samsung j serisi telefonlarda screen mirroring (miracast) özelliği yok iken s serisi telefonlarda bulunuyor. En büyük avantajı herhangi bir yazılım yüklemeye gerek yok, eğer uyumluysa oturduğunuz yerden kablosuz görüntü aktarabiliyorsunuz.

Bilgisayarda kullanmak isterseniz ise intel widi miracast destekli windows 8.1 ve üzeri laptoplar desteklenmektedir.

detay bilgi için;http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/project-wireless-screen-miracast

Wi-Fi'ya göre en büyük avantajı videoları da aktarabiliyor olmanız, ancak apple ürünleriyle kullanılamıyor ve uyumlu ürün sizde olması gerekiyor.



Herkes sunum odamıza davetlidir.



< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
Optoma Projeksiyon Kullanıcıları - ANA BAŞLIK
Merhaba Arkadaşlar,

Optoma HD25 ve Optoma HD26 serisi ile ilgili pek çok faydalı paylaşım olan bu başlığı Optoma genel başlık yapalım istedik... Yeni çıkan cihazları, Optoma cihaz kullananları ve yan ekipmanları ile ilgili bilgilerimizi paylaşabiliriz...

OPTOMA HAKKINDA

Optoma Markası dünyada sadece projeksiyon cihazı ve aksesuarları üreten tek markadır... Bu yüzden her zaman öncü ürünler ortaya koymaktadır... DLP cihazlarda VESA 3D seçeneği sadece Optoma markasında bulunmaktadır...

Optoma Türkiye ve yeni çıkan ürünler ile gelişmeleri aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz... Optoma Türkiye Distribütörleri Tecpro firmasıdır...

https://www.optoma.co.uk/

Optoma Teknik Servis

Anlaşmalı kargoya karşı ödemeli olarak, faturası kutusu ve arıza notu ile birlikte yolladığınızda garanti kapsamında değerlendirilmektedir...


Son Çıkan Optoma Projeksiyon Cihazları

Optoma UHD35 4K Projeksiyon Cihazı

< Resime gitmek için tıklayın >

Optoma UHD35 4K Projeksiyon Cihazı'nın Öne Çıkan Özellikleri;

4K UHD @ 60Hz: 16.7ms
1080P @60Hz: 16.7ms
1080P @ 120Hz: 8.9ms
1080P @240Hz: 4.2ms


4K UHD 3840x2160 Çözünürlük
RGBWRGBW Renk Tekerleği
HDR10 ve HLG Uyumluluğu
4 Köşe Düzeltme ile Kurulum Kolaylığı
1080P 240 Hz Desteği ile Pürüzsüz Akış
Rec.709 Renk Standardı
1.000.000:1 Kontrast Oranı
3400 lümen Işık Gücü
10w Dahili Hoparlör
2 x HDMI 2.0 Giriş, 1 x VGA, 1 x Audio 3.5mm giriş,
1 x Audio 3.5mm Çıkış, 1 x S/PDIF, 1 x USB-A 1.5A
1 x USB-A Service, 1 x RS232, 1 x 12V Trigger
4000 (bright) 15.000 (Dynamic) 10.000 (Eco) saat lamba ömrü
26 dB / 28 dB Fan Sesi
%80 Uniformity
Atım Oranı; 1,5 - 1,66
Boyutlar 315 x 270 x 118 mm
Ağırlık; 3,9 kg

Optoma UHD35

< Resime gitmek için tıklayın >

Optoma HD29H


Optoma HD29He'nin Öne Çıkan Özellikleri


4K Destekli Full HD Çözünürlük
Full 3D Özelliği
3600 lümen Işık Gücü
50.000:1 Kontrast
6.000 saat (bright) 10.000 saat Lamba Ömrü (eco) 15.000 sa (dynamic)
25 dB fan sesi
2 adet HDMI Giriş 1 adet HDMI 2.0 (1 adet MHL Desteği)
USB Girişi (Kablosuz aktarıcılar için güç beslemesi olarak)
10 W Ses Çıkışı
Dimensions (W x D x H) (mm) 316 x 244 x 108
Atım Oranı: 1.47:1 - 1.62:1
Ağırlık: 2,87 kg

< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni nesil cihazlarda artık USB Güç girişi de göreceğiz, bunun sebebi kablosuz aktarıcı teknolojisinin çok gelişmiş olması, Miracast, HD Cast Pro Kablosuz aktarıcıları boyutdijital.com dan alabilirsiniz.

Miracast Kablosuz Aktarıcı


EV SİNEMA CİHAZI ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR?

Ev sinema cihazı almaya karar verdiğinizde öncelikle kurmak istediğiniz odanın boyutlarına ve oturma düzeninize göre kaç cm'lik bir perde ihtiyacınız olduğuna karar vermelisiniz... Perde boyutunuza göre IŞIK GÜCÜ PARLAKLIK değeriniz belirlenecektir... 2 metre yada 2,5 metre genişlikteki perdelerde 2000 lümen ve aşağısı yeterli olurken 2,5 metreyi aştığımızda 2000 lümen yeterli olmayabilir... Perdede alacağımız görüntü kalitesi sadece ışık gücüne bağlı değildir, ışık gücünün yüksek olması daha kaliteli görüntü anlamına gelmez. Işık gücü düştükçe kontrast artmalıdır... yada ışık gücü arttıkça kontrast değeri korunmalıdır...

Örnek

Optoma HD91 - 1000 lümen - 500.000:1 kontrast değerine sahip
Optoma HD131xe - 2500 lümen - 18.000:1 kontrast değerine sahip...

bu iki cihazdan elbette HD91 daha kaliteli görüntü verecektir hem de 3,5-4 metreye kadar genişlikte görüntü alabilirsiniz... Dolayısıyla KONTRAST EV SİNEMASI için HERŞEYDİR!

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Yüksek kontrastlı bir cihazda öncelikle ana renkler daha sonra yardımcı renkler yüksek tonlu şekilde alınır. Sahne karanlık bir odada geçiyorsa siyah renk hakim olacaktır, siyahların koyuluğu kontrastın yüksekliğini gösterir. Kırmızı ve Mavi tonları filmin canlılığını ve göze hoş gelmesini sağlar bir cihazı test edecekseniz kırmızı ve mavi tonlara odaklanabilirsiniz... Kontrast değeri yükseldikçe yeşil, sarı ve beyaz renkleri kontrol edebilirsiniz.

Tercih ederken dikkat edilecek diğer bir husus 3D özelliğidir, 3d'de sürekli bir pop out efekti aramamıza gerek yok filmin içine girmemizi sağlayacaktır. arada sırada çıkan pop out efektleri ile birlikte heyecan yaratacaktır... 3D konusunda Optoma 2 farklı seçenek sunuyor. Bir tanesi DLP Link 3D Teknolojisi; herhangi bir ek donanım gerektirmez direk projeksiyon ile uyumlu dlp 3d gözlük aldığınızda çalışır fiyatları nispeten düşüktür. Diğer seçenek VESA 3D seçeneğidir, baş ağrısını inanılmaz azaltıyor ve kontrastın ışık gücünün korunmasını sağlıyor... DLP'nin bir kaç handikapı giderilmiş oluyor... Özellikle 3d konusunda baş ağrısı yaşayanlar RF TEKNOLOJİSİNİ tercih etmelidir... Kontrast arttığı için pop out efektler de inanılmaz artacaktır... Yeni nesil DLP çipler 144 Hz frekansı desteklemektedir...

Yüksek bütçeli cihazlarda fiyat farkı lens shift, işlemcinin özellikleri, ek görüntü işleme özellikleri gibi seçeneklerden dolayı oluşur. Örneğin Optoma HD91 cihazında Advanced Colour Management System CMS+ yada Puremotion gibi ekstra özellikler mevcuttur. Frame Interpolation gibi iki frame arasında kare atılan teknolojiler de cihazın kalitesini arttırır. Optoma HD131XE giriş seviyesi Full HD Ev Sineması cihazıdır. Bu yüzden bu ekstra özellikler bu cihazlarda bulunmaz ancak çok iyi fiyatlara dev ekran ev sineması kurmanızı sağlar.

PROJEKSİYON PERDELERİ

MOTORLU STORLU PROJEKSİYON PERDELERİ

Projeksiyon için özel üretilmiş perdeler tercih edilmesi en doğrusudur... Motorlu yada elle (manuel) storlu perdeler klima ve ısıtıcıların yarattığı sıcaklık soğukluk farkından dolayı zamanla potluk oluşturur, önemli olan gözü rahatsız edecek derecede potluk olmamasıdır. Manuel perdeler elle indirilip kaldırıldığından ve sürekli belli belirsiz bir yük bineceğinden dolayı arıza yapma ihtimali artacaktır... Bu yüzden motorlu perde kullanmanızı tavsiye ediyoruz...

Projeksiyon Perdesi Mat Beyaz olmalıdır, 2019 yılında artık ev sinema cihazları yüksek kontrastlı olabiliyor, mat beyaz perde kullanarak ışık kazancını korumamız gerekiyor, karanlık mod için tüm cihazlarda sinema modu vardır ve ışık gücünüzü 800-1000 lümen aralığına düşürdüğünden kontrastı korumanız sağlanır. Gri perdeler kontrastı korumaya çalışırken ışık gücünü de düşürür, farklı renkleri alamayacağınız için color gamutta kapladığı alan daralır, bu yüzden gri perde önermiyoruz.

Perdenin kontrastı koruması karanlık ortamlar için geçerlidir, ışıklar açıldığı anda projeksiyon cihazının kontrast değerlerinden ve perdenin bu kontrast değerini korumasından söz edilemez...

Aktif 3d teknolojisinde gümüş perde kullanımına gerek yoktur, pasif 3d sistemlerde gümüş perdesiz 3d görüntü alamazsınız bu ikisi çok net ayrılmalıdır. Gümüş perde ışık gücünü arttırır, eğer karanlık ortamda filmlerinizi izleyecekseniz gümüş perde tercih etmeyiniz, 1000 lümenlik full hd cihazlarda perde boyutu da büyükse gümüş perde ışık gücünü arttırması açısından tercih edilebilir, yüksek lümenli cihazlarda ise gümüş perde renklerin patlamasına sebep olur ve cihazın performansını düşürür. Eğer bütçeyi daha yukarı çekebilirseniz TENSIONED gerdirmeli perde de tercih edebilirsiniz...

Motorlu Projeksiyon Perdesi olarak Gamma Screens Projeksiyon Perdeleri tercih edebilirsiniz... Cihaz alırsanız indirim istemeyi unutmayın


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


SABİT ÇERÇEVELİ FIXED FRAME PROJEKSİYON PERDELERİ

Sabit çerçeveli projeksiyon perdeleri bir ev sinema odası için ideal çözümdür, piksellerde oluşan görüntünün, maksimum performansla alınmasını sağlar, elbette perde yüzeyi ev sineması için yine mat beyaz olmalıdır. Ülkemizde maliyetleri sebebiyle ALR (anti light reflection) perdeler tercih edilmiyor, ancak gelişen sektör ile birlikte kullanıcıları artacaktır... TV kullanmayanlar sabit çerçeveli perde ile sinema ortamını evlerine getiriyorlar.

Sabit Çerçeveli Perdelerde Prolyte yada EliteScreen tercih edebilirsiniz...

3,55x2 metreye kadar sabit çerçeveli perde kurabiliyoruz... aşağıdaki resimlerde kullanılan cihaz Sony HW55ES ve perde Prolyte Gri Perdedir... Hem de 3,55x2 boyutlarında...

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >


Projeksiyon cihazları için en önemli unsur perde, ve perdenin, askı aparatının, kabloların ve diğer gerekli araçların kurulması uygulaması zor olabiliyor, İstanbuldaki müşterilerimiz için kurulum da yapabiliyoruz...

https://www.boyutdijital.com/Projeksiyon-Kurulumu-Teknik-Servis,PR-1265174.html

Facebook sayfamızda yaptığımız kurulumları paylaşıyoruz resimleri Facebook sayfamızı beğenerek takip edebilirsiniz... Burada da bazı kurulum fotoğraflarını da paylaşalım istedik daha fazlası için;

https://www.facebook.com/BoyutDijital


yapılan her paylaşım çok değerli... emekleriniz için ve projeksiyon sektörüne kattığınız değer için çok teşekkür ederiz...







< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Optoma UHD35 4K Projeksiyon
B
11 yıl
Elite Screens Projeksiyon Perdesi
Arkadaşlar dünyaca ünlü projeksiyon perdesi markalarından Elite Screens Türkiye'ye giriş yaptı.

EliteScreens üstün performans arayanların tercih ettiği bir markadır.
En başarılı görüntü ise EZ serisi Fixed Frame (Sabit çerçeveli) modellerinden alınmaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Elit Screens perdelerinde birkaç farklı projeksiyon perdesi kumaşı uygulamaktadır.
Örneğin EZ serisi fixed Frame perdelerde CineWhite™ (1.1 gain white), CineGray™ (1.0 gain gray) & PowerGain™ (1.8 gain white) gibi kumaş çeşitleri mevcuttur.

Fixed Frame Elite Screens projeksiyon perdesi kurulum videosu linkten izleyebilirsiniz.
Videoyu izlemek için tıklayınız

Bunun yanında motorlu perdelerde en az Fixed Frame perdeler kadar başarılı sonuç vermektedir.
Vmax2 serisi motorlu projeksiyon perdelerinde MaxWhite™ Screen Material (1.1 Gain) kumaş kullanılmaktadır. Vmax2, Dış siyah çerçeve, Siyah arka yüzey, RF/IR uzaktan kumanda, 160derece izleme açısı, kolay temizlenebilme gibi avantajlara sahiptir.

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >


Elite Screens Projeksiyon Perdesi
B
11 yıl
Epson Full HD 3D Projeksiyon Cihazları - 2013
Epson, full hd 3d projeksiyon orta ve üst segmen cihazlarını yeniledi. EH-TW serisi 6 yeni modelini yurtdışında piyasaya sürdü. 2013 yılı itibari ile Türkiye pazarına da girmeye hazırlanıyor.
Öncelikle Epson EH-TW serisinin ortak özelliklerini sıralayalım. Sonra model model değişen özelliklere de değineceğiz.

EH-TW5910, EH-TW6100, EH-TW6100W
Görüntü Teknolojisi: 3LCD (3LCD nedir?)
Çözünürlük: Full HD, 1080p 1920x1080, 16:9
Lamba: E-TORL, 230W (4000 saat lamba ömrü)
Projeksiyon Boyutu: 30”-300” (2,94m’den 100” ekran)
Trapez Düzeltimi (Keystone): Otomatik (Dikey), Manuel (Yatay)
Bağlantılar: HDMI 1.4 (2x), VGA, RS-232C, Kompozit Giriş, Komponent Video, USB 2.0 Type A, USB 2.0 Type B
3D Özellikleri:
a) 3D Derinlik Ayarı
b) 2D-3D Çevirici
c) 3D Görüntüleme için 480 Hz sürücü
d) 3D Modları (SBS, Top Buttom, Frame Packing)
Enerji Tüketimi: 358W, 274W (tasarruf), 0,35W (bekleme)
Ürün Boyutları: 420x365x137 mm (Genişlik x Derinlik x Yükseklik)
Ürün Ağırlığı: 6 Kg
Gürültü Düzeyi: 24 dB
Hoparlör: 20W Stereo

Epson EH-TW5910 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı
Işık Gücü: 2.100 ANSI Lümen
Kontrast Oranı: 20.000:1
Kutu İçeriği: Ana cihaz, Güç kablosu, Piller dahil arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda, Kullanım kılavuzu
Ürün Satın Alma Linki

Epson EH-TW6100 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı
Işık Gücü: 2.300 ANSI Lümen
Kontrast Oranı: 40.000:1
Kutu İçeriği: 1 Adet Epson RF 3D Gözlük, 3D gözlük şarj cihazı, Ana cihaz, Güç kablosu, Piller dahil arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda, Kullanım kılavuzu
Ürün Satın Alma Linki

Epson EH-TW6100W Kablosuz Full HD 3D Projeksiyon Cihazı (Wireless)
Bu model ek bir wireless aparatı ile uzun kablolama derdine son veriyor.
Işık Gücü: 2.300 ANSI Lümen
Kontrast Oranı: 40.000:1
Kutu İçeriği: 1 Adet Epson RF 3D Gözlük, Kablosuz HD Aktarıcı Emitör, Ana cihaz, Güç kablosu, Piller dahil arkadan aydınlatmalı uzaktan kumanda, Kullanım kılavuzu, HDMI kablo kelepçesi
Ürün Satın Alma Linki


EH-TW8100, EH-TW9100, EH-TW9100W
Görüntü Teknolojisi: 3LCD
Çözünürlük: Full HD, 1080p 1920x1080, 16:9
Işık Gücü: 2.400 ANSI Lümen
Kontrast Oranı: 320.000:1
Lamba: E-TORL, 230W (4000 saat lamba ömrü)
Projeksiyon Boyutu: 30”-300” (2,94m’den 100” ekran)
Trapez Düzeltimi (Keystone): Otomatik (Dikey), Manuel (Yatay)
Mercek Kaydırma: Manuel (Dikey, Yatay)
Bağlantılar: HDMI 1.4 (2x), VGA, RS-232C, Kompozit Giriş, Komponent Video, USB 2.0 Type A, USB 2.0 Type B, Trigger out
3D Özellikleri:
a) 3D Derinlik Ayarı
b) 2D-3D Çevirici
c) 3D Görüntüleme için 480 Hz sürücü
d) 3D Modları (SBS, Top Buttom, Frame Packing)
Enerji Tüketimi: 340W, 278W (tasarruf), 0,39W (bekleme)
Ürün Boyutları: 466x395x140 mm (Genişlik x Derinlik x Yükseklik)
Ürün Ağırlığı: 8,4 Kg
Gürültü Düzeyi: 22 dB
Hoparlör: 20W Stereo

Epson EH-TW8100 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı
Kutu İçeriği: Ana cihaz, Piller dahil uzaktan kumanda, Güç kablosu, Kablo kılfı, Kullanım kılavuzu
Ürün Satın Alma Linki

Epson EH-TW9100 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı
ISF Sertifikası: Var
Kutu İçeriği: 2 adet Epson RF 3D Gözlük, 3D gözlük şarj cihazı, Ana cihaz, Güç kablosu, Piller dahil uzaktan kumanda, Kablo kılıfı, Kullanım kılavuzu
Ürün Satın Alma Linki

Epson EH-TW9100W Kablosuz Full HD 3D Projeksiyon Cihazı (Wireless)
Bu model ek bir wireless aparatı ile uzun kablolama derdine son veriyor.
ISF Sertifikası: Var
Kutu İçeriği: 2 adet Epson RF 3D Gözlük, 3D gözlük şarj cihazı, Kablosuz HD Aktarıcı Emitör, Ana cihaz, Güç kablosu, Piller dahil uzaktan kumanda, Kablo kılıfı, Kullanım kılavuzu
Ürün Satın Alma Linki

Epson RF 3D Gözlük
Hafif, şarj edilebilir aktif shutter 3d gözlük. Projeksiyon ile RF yöntemini kullanarak haberleşiyor. Birçok büyük markanın artık dahil olduğu Full HD 3D Glasses girişiminin bir parçasıdır. (www.fullhdglasses.com)
Projeksiyon ile ilk olarak maksimum 3 metre mesafeden eşleştirme işlemini gerçekleştirdikten sonra 10 metre mesafeye kadar kullanım alanı sunmaktadır.

Kablosuz HD Aktarıcı Emitör
Yalnızca EH-TW6100W ve EH-TW9100W modelleri ile çalışmaktadır. 5 adet HDMI girişi, 1 adet HDMI çıkışı vardır. Girişler 5 farklı görüntüleme cihazının bağlanmasına imkan verir. 1 adet çıkış ise televizyon gibi bir başka görüntüleme kaynağına bağlanarak projeksiyon cihazınız kapalı iken kaynaklarınızı görüntüleme olanağı sunar. Bunun dışında 3d gözlüğünüzü şarj edebileceğiniz bir girişte mevcuttur.
Kablosuz HD aktarıcı emitör, projeksiyon cihazına 10 metre mesafeye kadar yerleştirilebilir.



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.