W

Yarbay
19 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
324 (Bu ay: 4)
Gönderiler Hakkında
W
10 yıl
general mobile yanlis fiyat tutumu
Arkadaslar dolarin dusmesi fiyatlari engellemeyen yukselmesi ile yukselten tek firma arastirmalarima gore general mobile 600 den 700 e cikan fiyati yaninda s3 mini bile 500tl gibi fiyatlara satilabiliyorken ki gm600 den 700 e cikti fakat s3mini 850den 500 kusurlere kadar dustu cogu yerde ki elite ac modeli hint rupini tl ye cevirdigimizde 800tl lere geliyor ki bize gelecek ac versiyonu degil aradaki fiyat farkida yuz tl civari daha vergiler ile 1200 u bulabilirmi?
Bide yeni partlarda ekranda beyazlamalar oluyormus aldrdgim arkadaslardan gördüm üzücü bi durum
W
10 yıl
gozume japon yapistirici kacti
Arkadaslar gozume japon yapistirici kacti yarim saatte hastahaneye gittim acilde yarim saat bekledim sonunda gozumden donan japonu aldilar fakat tahris ettigini biliyorum ve delmis gbi hissediyorum elime damlattigimdada yakiyordu bi naylon maddeye doktumde eritiyordu gozum temizlenmis olsa bile aci hissediyorum kardesime telefonun flashini tutturdum assaya golge dustugunu farkettiler tahris edilmis bi yer var gibi geldi gozun kendini yenileyemedigini okumustum bu durum duzelir mi bilmiyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.