A

Yüzbaşı
26 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
115 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
85 model kartal almak
selam arkadaşlar 95 bin tl klasik kartal buldum pazarlık yapıcam tabi araç ilk sahibinden garaj arabası 58 bin tl gibi tutar teklif edicem bu aracı alırken nasıl bir ustaya götürmeli ben istanbulda kullanıcam aracı çok sürmem ama bu şekildeki araçları çok seviyorum tavsiyelerinize açığım . Araç galericiye göre bakımları hep yapılmış . Tüp yok arabada benzinli
A
2 yıl
Ford Fiesta 1.6 Trend X 2014 model almaya karar verdim.
Selamlar arkadaşlar 259 bin tl ye bu araçtan buldum 2014 model otomatik benzinli bu araçlarla alakalı motor vs. şanzıman sıkıntısı yaşarmıyım araç km 189 bin de şaşe kule podyeler orjinal.
A
3 yıl
K2 belgesi işletme hakkında sorularım
merhaba bir adet kamyonumuz var bu kamyonda normalde k2 belgesi mevcut lakin kamyonumuz 1 ay muyaneye geç gittiği için k2 belgesi düşmüş bunu yenilemek yerine işletme yapmam gerekiyor ekstra yenileme ücreti ödememk için bunun la ilgili başvuruyu e devlet üzerinden yapamadım bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi . Ulaştırma bakanlığını aradım ama ulaşamadım .

Şimdiden teşekkürler.
A
4 yıl
Tahliye taahütnamesi hakkında
https://forum.donanimhaber.com/kira-vermeyen-kiraci--140436746#140436746

burada daha önce bir konu açmıştım . Yaklaşık 1 yıldır kiracımdan kira alamadım malesef 420 bin tl lik bir borcu var malesef ülkemizde hukuk sistemi bittiği için dava sonuçlanması 2 sene sürebiliyor bu süreçte çıkarmak zor oluyor bende o yüzden bu vatandaştan görüşmelerimiz oldu ve tahliye taahütnamesi imzalattım avukatım aracılığı ile 20 ocak tarihinde bana borcunu ödemezse hukuki işlem olmaksızın terkedeceğini taahüt edip imzaladı ama aklıma takıldığı için yazıyorum bu vatandaş dan ben çek almıştım çeklerindeki imzanın kendsine ait olmadığı söyleyip çeklerini ödememişti şimdiki durumda bunu tahliye taahütnamesinde yapması mümkün olabilir mi ?
A
5 yıl
Kira vermeyen kiracı
Merhaba , 2019 ocak ayında binamı kiraladım çek karşılığı aylık 35000 tl toplam 400000 tl lik bir borçları var lakin hiç kira alamadım kiraladığım kişi firması iflas etmiş başka bir firmaya kiralamış avukata verdim bende lakin avukat bu işin iyi ihtimal 1,5 2 sene süreceğini normalde 4 5 sene sürebilir diyor internette araştırma yaptım normalde kira vermeyen kiracılar 4 5 ay tahliye oluyor diye biliyorum en kötü 10 ay sürüyor diye biliyorum . Acaba avukatım kiracılarım ile anlaşıp işi uzatma ihtimali varmıdır . Teşekkürler şimdiden.
A
5 yıl
Kültür Tuğlası , İstanbul satış yerimiz
Kültür kaplama tuğlaları , altı farklı doku ile ve bir çok renk seçeneği ile hizmetinizdeyiz.

Ev ve Ofis duvarların ihtiyaç duyulabilecek kültür tuğla sı ürünümüz 10 yıldır bu alanda ihtiyaçlara cevap vermektedir . Farklı bir çok alanda yaptığımız çalışmalar örnek vermek gerekirse ofis duvarları , ev duvarları , yatak odası duvarları.

Hergün profesyonel ekibimizle hem ürün satışı hemde ustalık için ekiplerimiz ile kültür tuğla alanında hizmet vermekteyiz. Kültür tuğlalarımızla alakalı bir çok ürünü kategorimizde bulabilirsiniz farklı bir renk isteyenler iletişime geçebilir.

Kültür Tuğlası ürünlerimiz içerisinde her hangi ürünü sipariş etmek için bizimle iletişime geçebilir yada duvarlarınız la alakalı ölçüm ve diğer hizmetler için iletişime geçebilirsiniz.

Kültür Tuğla Çeşitlerimiz

Eski Tuğla , Çubuk Tuğla , Antik tuğla , Harman Tuğla , Tamburlu Tuğla ve  Yığma tuğla    

Çeşitlerimiz içerisinden bir çok renk ile hizmetinizdeyiz.Üstelik ürünlerimiz le alakalı bilgileri ürünlerin üzerine tıklayarak öğrenebilirsiniz.Ofis ve ev ortamlarınız uygunlar kültür tuğla ürünlerimize bakabilir isteyenler İstanbul / Bağcılar Showroom ziyaret edebilirler .
https://dekortasi.com/urun-kategori/duvar-dekor-tasi/kultur-tugla/
A
5 yıl
Sahibinden.com Kurumsal Üyelik hakkında
Merhaba sahibinden.com da kişisel olarak şahsi hesabımla ilan vermekteyim fazla ilan verdiğim için kurumsal üye olmamı istiyorlar allah var arayan oluyor sahibinden.com da kurumsal üyelik hakkında kullanan varsa bilgi almak isterim tavsiye edermisiniz . Tahahütlü üyelik almalımıyım .
A
5 yıl
Beton Ürünleri Web sitesi
1985 yılında kuruluşumuzdan bu yana bir çok iş kolunda hizmet vermekteyiz malzeme üretimi dışında , işçilik ve nakliye hizmetlerimizde mevcut.

Neler Yaparız ?
-Beton Parke ve Bordür -Çim Taşı -Oluk Taşı -Görme engelli taşları -Kasis Taşı -Ağaç Dibi -Şev Taşı -Parapet Taşı -Kablo Taşı -Kültür tuğlası -Beton Saksı -Park Mantarı -Karosiman -Terrazo Karo -Wash beton Karo -Harpuşta / Duvar Üstü -Şömine / Barbekü -Ustalık Hizmetleri -Mermer Silim işleri -Yapıştırıcı , Yapı malzemeleri -Dekoratif Duvar Panelleri -Ateştuğlası
www.dekortasi.com info@dekortasi.com 0531 912 78 21
A
5 yıl
Bu web site için ne kadar hosting gider ?
https://www.aktascini.com.tr

arkadaşlar site bu hosting yenilemek istiyorum bu işlere bizim amcaoğlu bakıyor bende pek anlamıyorum hosting için 100 dolar istedi çok değilmi bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi teşekkürler.
A
5 yıl
Adwords reklamım gözükmüyor
Merhaba

istediğim kelimede çıkmıyor aşağıdaki yazı yazıyor inaktif oluyor bu yüzden nasıl düzeltebilirim.


"Bu reklam grubunda yakın döneme ait yeterli miktarda performans verisi bulunmadığından teklif simülasyon aracı kullanılamıyor.
"
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.