A

Yüzbaşı
05 Haziran 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
A
dün
ARCTIC Liquid Freezer III 360 için Kasa Önerisi
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ARCTIC Liquid Freezer III 360 soğutucu almayı dusunuyorum bu sogutucuya uygun kasa arıyorum kasa toza vs karsı dayanıklı olsun ıstıyorum en onemlısı sogutma konusunda basarılı bır kasa olsun ıstıyorum fiyatıda f/p olsun ıstıyorum umarım cok sey ıstemıyorumdur :)
A
3 yıl
Kadıköy - Pendik Minibüs Hattı Sabaha Kadar Sefer Yapıyorlarmı ?
Merhaba Arkadaşlar Söğütlüçeşme Metrobüs Durağının ordan Kadıköy-Pendik Minibüs hattı Geceden Sabaha Kadar Çalışıyorlarmı ?
A
6 yıl
Oto boya kalınlık ölçer Tavsiyesi
Merhaba arkadaslas Oto boya kalınlık ölçer cıhazından almak ıstıyorum tercıhım f/p urunu olması :)
A
9 yıl
Multifeed Tavsiye
Merhaba Arkadaslar plastık 3 lu Multifeed kullanıyordum malesef sıcak soguk yagmur vs gıbı dogal afatlerden zamanla kırıldı bu 2 kez kırılma yasadım artık plastık Multifeed kullanmak ıstemıyorum kırılmayan her turlu hava sartlarına dayanıklı lnb ayarı rahat yapıla bılen plastık olmayan Multifeed arıyorum ne almamı tavsıye edersınız ?
A
9 yıl
Accent Era Özel Servis Önerisi
Merhaba arkadaslar 2007 model Accent Era arabam var İstanbul anadolu yakası kartal oto sanayıde yada cevresınde servıs fıyatları uygun hyundaı Accent Era ıyı anlayan ozel servıs arayısı ıcersındeyım herzaman gıttıgım bı yer vardı malesef calısan personel fazla bılgısızlıgınden baskı balata degıstırırken yanlıslıkla akuyu ters takmasından dolayı teyıbım yandı ayrıca devrıyajda su anda sankı bı bosluk var bastıgımda tak tak ses gelıyor.
A
9 yıl
İç Yalıtımda XPS mı Eps mı ?
Merhaba arkadaslar mustakıl evıme ıcerden ızalasyon yaptırmayı dusunuyorum dısarıdan yaptırmak elbette en faydalısı fakat maddı acıdan dısarıdan ızalasyon yaptırmanın malıyetı malesef yuksek oldugundan ıcerden yaptırma kararı aldım fakat xps mı almalıyım yoksa eps mı ona karar veremedım bırde xps yada eps ıcerde koku yaparmı yada nem kuflenme vs ? bırde hangı markayı tercıh etmelıyım kac danse almalıyım ?
A
9 yıl
Cnc Router Olan
Merhaba Arkadaşlar ıstanbul anadolu yakası Maltepe Kartal cıvarından oturan cnc router olan Arkadaşlar ahşap malzemeden urun yaptırmak ıstıyorum urun 3 parcadan olusuyor ana govde orta kapak ve yan kapak tahmını olculer 86 mm uzunluk 64mm genıslık 24mm et kalınlıgında olucak urunun cızımı malesef yok sadece gorsel resımlerı mevcut
A
9 yıl
MÜSTAKİL EV TAVAN İZALASYONU
Merhaba Arkadaşlar 3 katlı müstakil evin 3 katında oturuyorum dısarıda ısı ızalasyonu malesef yok son kat oldugu ıcın catıdada malesef ızalasyon yok dısarı ızalasyon yaptırmak muhakkak en ıyısı fakat durumum musaıt olmadıgından evın tavanına cam yunu ızalasyon sonra alıcıpanla kapatıyım dıyorum hem malıyet acısından da ıyı olur dıye dusunuyorum ayrıca ısı kaybınıda bı nevze onlemıs olurmuyum yada sızın baska bır urun tavsıyenız varmıdır ? herkeze cok tesekkurler saygılar..
A
10 yıl
Şemadaki Kullanılan Malzemeler Nelerdir Ve
Merhaba arkadaslar şemadaki kullanılan malzemeler nedir ve ben bunu nasıl yapa bılırım ?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
No Res Welder ( kaynak makinesi ) Yapmak ıstıyorum
Merhaba arkadaslar vıdeodakı tel kaynak makınesınden yapmak ıstıyorum bunu nasıl yapa bılırım hangı malzemelerı almalıyım ?

http://www.youtube.com/watch?v=axtFXKxhiGg
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.