N

Yüzbaşı
15 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
ARAM mı Summoner Rift mi ??
Beyler hangisinde vs atılır ?? Şimdi vs ye laf edenler olacaktır ama yinede soruyorum bence Summoner Riftte atılmalı ama ARAM diyen birçok arkadaşım var sizinde fikrini almak istedim.
N
11 yıl
Gifting Center
İyi akşamlar beyler bu gift sistemi ne zaman kalkıcak ?
N
11 yıl
Winter Map
Beyler ne zaman gelcek bilen var mı ?
N
12 yıl
Draft Pick
Sa arkadaşlar bu draft pickteki sıralama neye göre belirleniyo acaba ?
N
12 yıl
Wukong Skin
Sizce oyunun içinde Jade Dragon Wukong mu yoksa General Wukong mu daha iyi ?
N
12 yıl
BUG SPLAT...
Sorunu hallettim, silinebilir. Cevaplayan herkese teşekkür ederim
N
12 yıl
PBE yardım ( SİLİNEBİLİR )
Cevabımı aldım silinebilir..

< Resime gitmek için tıklayın >
N
12 yıl
PBE LoL yardım..
Arkadaşlar Windows XP kullanıyorum normal lol da hiçbir sorun yok. PBE yi indirip RAR dosyasına tıkladığımda win32 uygulaması değildir hatasını alıyorum sizce bunu sebebi ne olabilir ?
N
12 yıl
Ban ile ilgili..
Benim birkaç sorum olacak, ilk olarak ; ben 15 gün önce 1 haftalık ban yemiştim şimdi veya daha sonra ban yersem bu en az 2 haftamı olcak yoksa 1 gün veya 3 gün olur mu ? İkinci olarak sabah oynarken net gitti ( ttnet saolsun ) ve leave olarak gözüküyor bugün 2. kez oyundan çıkarsam ( o da ancak ttnet sayesinde olur ) garanti ban yer miyim ? Saygılar. İyi forumlar..
N
12 yıl
Yeter Artık TTNET..!!!
Ya arkadaşlar bugün ttnet yüzünden net gitti bir kaç defa, 3 4 dakka sonra geldi döndüm oyuna özür diledim kimse report falan demedi şimdi gitti yine girdim tekrar oyuna minyonlar donuk kalmıştı bende düzelsn diye oyunu kapadım tekrar girmeye çalıştığımda 1 hafta ban yemişim benm adıma bi ticket yazsanız durumu açıklayıcı da supporta ticket atsam çok makbule geçer. Saygılar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.