M

Teğmen
14 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
6 yıl
İstanbul Hukuk vs Ankara Hukuk güncel 2018
Arkadaşlar bilimum kaymakamlık idari hakimlik vs sınavları kazanan istanbul hukuk ve yüksek lisans mezunu bir abiniz olarak yazıyorum.

Ankara Hukuk'un değerli hocaları ankara hukuku ankara hukuk yapan :

Anayasa Hukuku : ergun özbudun (artık yok)
İdare hukuku: metin günday (artık yok)
Eşya hukuku : lale sirmen (artık yok)
Borçlar hukuku: ahmet kılıçoğlu (artık yok)
İcra iflas hukuku : baki kuru (artık yok)
Ticaret hukuku: Sabih arkan (artık yok)

İstanbul üniversitesi ise son yıllarda yaptığı atakla gerek akademisyen kadrosu gerekse de odtü'nün kendi yaptığı araştırmada bile en iyi üniversite seçlilmiş ve barolar birliğinin yaptığı araştırmaya göre ise İstanbul üniversitesi hukuk fakültesi "açık ara" en iyi hukuk fakültesi olarak 1. Sıradadır.

https://www.memurlar.net/haber/694787/urap-turkiye-nin-en-iyi-universitelerini-acikladi.html

https://www.barobirlik.org.tr/Haberler/turkiye-nin-en-iyi-hukuk-fakulteleri-belli-oldu-77841

http://d.barobirlik.org.tr/2017/link1.pdf

Gençler vizyonunuz geniş olsun. Bilimsel araştırmalara güvenin. Bu araştırmalar birçok süzgeçten ve analizden geçilerek ortaya çıkarılıyor. Facebook ta ankara hukuk istanbul hukuk sayfalarına girin. Ankara hukuk ticaret miras sınavlarını bile test yapıyor ne yazık ki. Medeni hukuk gibi ana dersin sorularını bile aşağıya karşılaştırma olarak ekledim.(ekleyemedim ama forumda var. )https://forum.donanimhaber.com/ankara-hukuk-vs-istanbul-hukuk-sinav-zorlugu-karsilastirmasi-mevzu-cikti--117787060

Unutmayın Ankara Hukuk bir marka idi evet ama nokia da geçmişin yenilmez ve üzerine çıkılamaz bir markasıydı şimdi ise zamana tutunmaya çalışıyor.

Çağa ayak uyduran muasır medeniyetler seviyesini hedefleyen siz gençlere saygılarımla.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Sabiha gökçen Havalimanı- Yeni sahra metrosu kaç dk?
Arkadaşlar 6:15 de sabiha g. havalimanına inince 7 de havabüs e binsem kaç dk de yenisahra metrosunda olurum.. yenisahra da indirince yeisahra metrosuna hemen girebiliyor muyum? yoksa e11 e binip te mi inmeliyim yenisahra da.. amacım beyazıt ist. üni. kampüsüne gitmek.. sınav 9 da.. yetişir miyim?
M
9 yıl
Ankara için en iyi oto ses sistemcisi
Arkadaşlar keçiören aydın elektronik haricinde beğendiğiniz bir yer var mı.. bütçe 500 araç fabia 2..
M
9 yıl
KTO Karatay Hukuk Kazananlar
sıralamanız kaç arkadaşlar?
M
9 yıl
\"Ooooo oooo ooo Aziz Yıldırımmm\" tezahüratı
Arkadaşlar şampiyonluk kutlamanızda bu dalga geçer adam seçerli tezahürat çok tutar benden söylemesi..
M
9 yıl
\"Büyük Başkan\"
Arkadaşlar ne zamandır herkes birbirini gerçek fenerbahçeli olup olmamakla suçluyor. "sezon başı protesto mu olur " sezon ortası protesto mu olur " larla geldik durduk. protesto etmek isteyenler gerçek fenerbahçeli olmamakla suçlanmıştı..

Hal böyleyken A.Y.'nin desteklenecek hiçbir tarafı kalmadı yapılabilecek her türlü hatayı yaptı. (gs nin otobüsüne saldırı olsa yer gök inler mağdur edebiyatını bile geceli gündüzlü kullanırlardı,otobüse bomba ihbarında son dk haberleri girilirdi.) A.Y. iyice pasifleşti etkinliğini kaybetti maalesef.


İşte bu ahval ve şeraitte dahi A.Y. ye önümüzdeki maçta "Büyük Başkan" tezahüratı yapacak olan "gerçek fenerbahçeliler" Fenerbahçemizin hangi menfaatine göre bunu yapacaklar bir fikri olan var mı?
M
9 yıl
U-Nu-Ta-Ca-Ğız!!
Arkadaşlar bugün ne kadar kızsak da maalesef A.Y. yeniden seçilecek.. "yürüye yürüye şampiyon oluruz" "yedek kulubemiz bile şampiyonluğa yeter" açıklamaları ligi küçümsemeleri bitmeyecek.

Bizi kadroda yeni bir yapılanma bekliyor. Yani gelecek yıl bu yıldan daha zor olacak bizim için.. İyi bir oyuncu getirecek oleyler çekeceğiz (ronaldinho tarzı) .. yalan dolanlarla oyalanıp duracağız.. Yeni teknik direktör yenilince falan zaten tahammülümüz yok homurdanmaya başlayacağız.. destek yerine en ufak hatada takıma küseceğiz.. seneye bu seneden daha zor olacak bizim için..

Tek ışık A.Y. yerine Futbol vizyonlu birinin gelmesi. Kürek takımı kimseyi mutlu etmiyor. Amatör A.Y ye amatör branşlarda elde ettiği başarılar için teşekkür edilmeli.. Başka yolu yok..
M
9 yıl
\"Yönetimsiz de olur\" Pankartı
Arkadaşlar A.Y. sezon başı teknik direktörsüz de şampiyon oluruz demişti.. gs ise yedek geçici başkanıyla şampiyon oldu.. demekki yönetime de ihtiyaç yok.. bu pankartı açabilecek olan var mı stadta? ben ankaradayım..
M
9 yıl
sd kart boş veya dosya sistemi desteklenmiyor çözümü
arkadaşlar micro sd kartım var note 2 ye takılı .. bu uyarıyı aldım içindeki verileri nasıl kurtarabilirim. bilgisayara takınca 29.9 gb olduğunu görüyor ama için açmıyor formatlamalısınız diyor. ne yapmalı ne etmeli? mutakaforumda bir uzmanımız vardır bilen.. yardım gençlik
M
11 yıl
Avea - Turk Telekom Müşteri Temsilcisine Hızlı Bağlanma 2019
Arkadaşlar benim gibi 5-6 kez 500 ü arayıp çıldırmayın.. 2 tl havaya uçtu ve yetkili birine bağlanamadım..

444 1 500 ü arayınca biraz bekleyin, önce 6 ya sonra 0 a basın.. sonra bekleyin..

başka türlü telesekreter sizi çıldırtıp yol göstermiyor..


Bana da bi "Allah razı olsun" gönderseniz yeter..


Edit: Yöntem 2018 Aralık'ta da hala geçerlidir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.