N

Yüzbaşı
13 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 yıl
Doğan Grubu Digiturk için teklif verdi!
DOĞAN TV DİGİTURK İÇİN 742 MilYON DOLAR BAĞLAYICI OLMAYAN TEKLİF VERDİ.
;
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bağlı Ortaklığımız Doğan TV Holding A.Ş., "Digitürk"ün Sermayesinin %53'ünü Temsil Eden Paylar için Bağlayıcı Olmayan Teklif Vermiştir.

Bağlı ortaklığımız Dogan TV Holding A.Ş., Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş.'nin (Digiturk) Çukurova'ya ait %53 oranındaki paylarının satın ve devir alınması amacıyla Şirket'in net nakit(borç) düzeyinin "sıfır" olduğu varsayımı ile Çukurova Holding AŞ'ye "bağlayıcı olmayan" bir teklif vermiştir. Söz konusu teklifin tutarı, %53 hisse için 742.000.000 (yediyüzkırkiki milyon) ABD Dolarıdır. Bu teklifimiz, Şirketin %100 hissesi için 1.400.000.000 (Birmilyardörtyüzmilyon) ABD Dolar değere tekabül etmektedir. Konuya ilişkin olarak kamuya açıklama yapılmasını gerektirecek yeni bir gelişme olduğu takdirde, ayrıca açıklama yapılacaktır.

KAYNAK: KAP
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=307988
N
11 yıl
Moviesmart Kanallarındaki Gelişmlere,Ayın Filmleri Ve Yorumlar
Moviesmart GOLD Ağustos Ayı Filmleri (Güncellenecektir..)

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı(Battle: Los Angeles) -- 4 Ağustos Pazar 21:00
< Resime gitmek için tıklayın >

Özet:Kendinilerini korumak için canla başla savaşan bir avuç insanın hayal bile edilemeyecek tehlikeli ve bilinmez bir düşmanla karşı karşıya kalmasını anlatan 'Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı', 'Dünyamızın tanımlanamayan güçlerin istilası altında kaldığı' tür filmlerinin en son örneklerinden biri.

Dünyanın pek çok bölgesinde yıllardır karşılaştığımız UFO olayları yaşanmıştı, ama 2011 yılında, eskiden sadece görülen ve kaydedilen bu görüntüler, dünyamızın tanımlanamayan güçlerin saldırısı altında kalmasıyla acımasız ve korkunç bir gerçek halini alır.

İnsanlar dünya metropollerinin yıkılışını izlerken, ABD'nin Los Angeles kenti kimsenin beklemediği ve istemediği bir savaşta insanoğlunun son cephesi haline gelir. Bu savaşta bir Deniz Piyadesi Başçavuş ve onun yeni taburu, kumda bir sınır çizgisi çekerek bu daha önce hiç karşılaşmadıkları benzersiz tehlikeli düşmana karşı amansız bir mücadeleye girişirler.

Vizyon Tarihi - Dağıtımcı: 18 Mart 2011 - Warner Bros. Turkey

Cesur Balık 2 (The Reef 2: High Tide) -- 2 Ağustos Cuma 09:50
< Resime gitmek için tıklayın >

Özet:Zorba köpekbalığı Troy, Cordelia'yı kaçırınca bu zorlu görev için Pi ve Junior onu kurtarmak amacıyla bütün arkadaşlarını bir araya getirirler. Troy geldiğinde Pi ve Cordelia daha yeni Junior 'ın ebeveynleri olmuşlardır. Pi herkesi savaşmak için eğitirken, Ronny adında yeni birisi çıkagelir ve kendi yöntemiyle köpekbalıklarından kurtulabileceklerini söyler. Fakat aslında Ronny Troy tarafından onlara casusluk edip evlerini korumalarını önlemek için gönderilmiştir... Denizin altındaki tropikal cennet olan mercan kayalarında geçen hikayenin yönetmenliğini Mark A.Z. Dippé üstleniyor. Keyifli animasyonun Türkçe dublaj kadrosunda ise Mazlum Kiper, Altuğ Yücel, Emin Yaraç, Sercan Gidişoğlu ve Erdem Çalışkan isimleri yer alıyor.

Vizyon Tarihi - Dağıtımcı : 19 Nisan 2013 - Tiglon
Türkiye Box Office:64.436
N
11 yıl
Moviesmart Kanallarında Yakında Yayınlanıcak Filmler
Diğer forumda olan bazı konularımı sadece bu forumu takip edenler için buraya da taşıyorum . Umarım faydalır olur meraklılarına..


İntikam Ateşi ( Bullet To The Head ) D-Smart Katkılarıyla Vizyonda. Sinemalardan Sonra D-Smartta Yayınlanıcaktır.
< Resime gitmek için tıklayın >

Özet:Matz ve Colin Wilson'ın aynı isimli çizgi-romanından uyarlanan filmde ,Sylvester Stallone Jimmy Bobo isimli bir kiralık katili canlandırıyor , New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın içinde kalan ikili, ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir.
Aksiyon filmlerinin başlıca isimlerinden biri olan Sylvester Stallone'nin baş rolü Jason Momoa ve Christian Slater ile paylaştığı filmin yönetmenliğini Walter Hill üstlenmiş.
Filmin Bütçesi: 55 Milyon Dolar - 7 Haziran 2013

13 Eylül 2013 'te vizyona girecek olan 'Machete Kills' Sinemalardan Sonra D-Smart'ta yayınlanıcak.
< Resime gitmek için tıklayın >

Özet:Amerika Birleşik Devletleri hükümeti tarafından görevlendirilen eski ajan Machete Cortez, yeni görevi için Meksika'ya gitmek zorundadır. Ölümcül bir silahla gezegeni yok etmek gibi son derece tehlikeli planlar kurmakta olan bir silah tüccarını bulmak ve etkisiz hale getirmek zorunda olan Machete'i bekleyen görev oldukça zorludur...
2010 yapımı Machete'nin devam filmi niteliğindeki yapımda tehlikeli anti-kahraman Machete Cortez'in maceralarını izlemeye devam ediyoruz...
Filmin yönetmen koltuğunda Sin City ve El mariachi gibi önemli filmlere imza atan Roberto Rodriguez; oyuncu kadrosunda ise Mel Gibson, Jessica Alba, Charlie Sheen ve Sofía Vergara gibi yıldız isimler bulunuyor.


D-Smart Sponsorluğunda 30 Ağustos 2013 Tarihinde Vizyona Girecek Yem ( The Baıt 3D ) Sinemlardan Sonra Moviesmart Gold Kanalında yayınlanıcak.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özet:Sakin bir Avustralya sahil kasabasında yaşayan yerli halk, tüm şehri yerle bir eden bir felaketle sarsılır. Kasabalarını yıkım uğratan felaket tsunamidir ve sonuç hem maddi hem de manevi altından kalkılabilecek gibi değildir. İlk devasa dalganın ardından hayatta kalan Josh, Kyle, Heather, Jaime ve Ryan kendilerini bir marketin içerisinde savunmasız bir halde bulur. Kendilerini tehdit eden şey ise marketin taşması riskidir. Ancak, mağdurları bekleyen asıl felaket bu değildir. Dev dalgalar sonrasında ortayan çıkan ölümcül köpekbalıkları, sular yükseldikçe marketin içindeki avlarına biraz daha yaklaşmaktadır. Grup üyeleri Josh'ın saldıraya uğramasının ardından bu felaketi alt etmek için takım halinde savaşmaları gerektiğini fark eder.
Kimble Rendall'ın yönetmenliğindeki filmin başrollerini Richard Brancatisano, Xavier Samuel ve Chris Betts paylaşıyor.

Trailer:[video=youtube;s5-5PAIWO2o]http://www.youtube.com/watch?v=s5-5PAIWO2o[/video]

Sabit Kanca Ağustos'ta Moviesmart Türk'te


< Resime gitmek için tıklayın >

Özet:Sabit Kanca köpeği ile yaşayan bekar ve yalnız bir adamdır ama zekası zehir gibidir. Mahallede, her şeyi bilmesiyle ünlenen ve iyilerin dostu Kanca, zekasını ulusal bir kanalda yayınlanan bilgi yarışmasında ölçmek ve büyük ödülü almak için yola koyulur. Etapta her soruyu bilir, yükseldikçe karşısındaki program sunucusuyla da atışmaktan geri kalmaz. Bu kadar kendisine güvenen, hazır cevap haline rağmen Kanca'nın da bir gönül yarısı, açılıp da sevdiğini söyleyemediği bir kadın vardır... Bir özel televizyon kanalı için yarattığı bilgi programı yarışmacısı "Sabit Kanca" karakteri ile kısa süre içerisinde fenomenleşen İsmail Baki'nin başrolde olduğu filmin senaristliğini ve yönetmenliğini ise Alper Mestçi üstleniyor. Her soruya verdiği hazır cevaplarla ünlenen Sabit Kanca öykü içerisinde keskin zekası ve bitmeyen espri yeteneği ile seyirciyi de anılarına götürüyor. Filmin konuk oyuncuları arasında Halil Sezai, Sinan Çalışkanoğlu, Hayri Hiçler, Burak Topaloğlu ve Feyyaz Yiğit Çakmak gibi isimler yer alıyor.

Vizyon Tarihi : 22 Mart 2013 -- UİP Türkiye
Türkiye Box Office: 247.773
N
11 yıl
Logolardaki HD yazısı ve Ntv Spor Smart şikayetleri için lütfen 1 Dakikanızı ayırın.
Arkadaşlar logolar ve Ntv Spor Smart HD kanalı için şikayetlerinizi yazmanız için sizlere tüm yöneticilerin ve iletişim adreslerinin mailler veriyorum. Lütfen birkaç dakikanızı ayırarak mesajlarınızı ve şikayetlerinizi her türlü yoldan iletirseniz olumlu sonuç alabiliriz.

D-Smar Canlı Destek:http://213.243.58.35/system/LiveCustomerServlet.egain?eglvcmd=CustEntry&entryPointName=Dsmart%20Chat&eglvepid=1004&departmentid=999&eglvpartid=1&referer=https%3A%2F%2Fwww.dsmart.com.tr%2FKampanyalar%2Fla-liga-hediye-kampanyasi&eglvrefname=

D-Smar Ceo: ali.guven@dsmart.com.tr
Reklam, sosyal medya: azerhan.dogan@dsmart.com.tr ve hande.ergun@dsmart.com.tr ( Bu adresler bir D-Smart yöneticisinde bana gönderilmiştir. Şu an konuyla ilgilenen arkadaşlar bu kişilerdir.)

D-Smart İçerik Grup Başkanı : Başar Başarır basar.basarir@dsmart.com.tr
D-Smart web sitesi ve D-Smart Blu: Emre Ayman emre.ayman@dsmart.com.tr
D-Smart İletişim:https://www.dsmart.com.tr/Musteri-Hizmetleri
D-Smart E-Mail: info@dsmart.com.tr

Şikyatlerin nasıl etkili olduğuna dair bir fotoğraf da paylaşıyorum. Lütfen desteğinizi verin. Ben az önce Canlı Destekle görüştüğüm fotoğrafı paylaşıyorum. Saygılar Herkese..

< Resime gitmek için tıklayın >
N
11 yıl
25 Ocak Gecesi Frekans Değişikliği Olcaktır.
25 Ocak Gecesi Fox Sports,Travel Channel HD,NBA TV HD,24 Kİtchen HD,FX HD, Fox Crime HD, HD-e kanallarının bulunduğu frekans, 12130 Yatay 27500 fec:3/4 olarak değişecektir. Özellikle modüllü üyekerin dikkatine.
N
13 yıl
D-Smart Otamatik ödeme talimatı verilme sorunu
Arkadaşlar geçen eylül ayında üye olduğum d smarta üyeliğimin faturasını d smartın kendi internet sitesinden otomatik ödeme talimatı vererek ödemek istedim. Şu an 20 ekimdeki faturam ödenmiş gözüküoyr ama gidip hesabıma baktığımda para çekilmemiş gözüküyor . Kafa karıştırcı bir durum oldu . Eğer otomatik ödeme talimatının işleyişine bilen varsa yardım ederse sevinirim . Teşekkürler.
N
13 yıl
TRT MÜZİK HD 16 ARALIKTA YAYINDA
Trt yeni bir hd kanal daha çıkartarak ilk hd müzik kanalını oluşturuyor.
N
13 yıl
Yeni bir proje. Smart Sine Series HD
merhaba. Bu projeyi gerçekten çok içten olarak iletmek istiyorum sinema kanallarında dolaşırken birden aklıma geldi. Bir kanal düşünün adı Smar Sine Series olsun diyelim. Tam olarak dünyaca ünlü seri filmleri yayınlayan bir kanal olarak tasarlanmalı . Örneğin; görevimiz tehlike 3 lemesi. Karayip korsanları.harry potter,yüzüklerin efendisi ve dahasını seri olarak haftalık veya aylık programlarla yayınlayan ve büyük bir kitleye hitap eden bir kanal hayal edin. Fikir gerçekten ilgi görebilir. Projeyi internet sitesinden D- Smart ile paylaştım umarım ilgi görür. Forumdaşlarım siz de bu konuya destek verirseniz daha çok dikkat çekebiliriz. Teşekkürler.
N
13 yıl
Sports tv hd Dıgıturkte maalesef ..
Kaynak digiturk ekim ayı dergisi . Bakalım D-smartada gelecekmi..
N
13 yıl
D Smart 40 LİRALIK AKTİVASYON 24 TAKSİTE BÖLÜNÜYORMU?
Geçenlerde müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede böyle bir bilgi verildi . Bunadan haberleri olan arkadaşlar varsa bilgi verirseler sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.