E

Onbaşı
12 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
14000 btu mu 24000 btu mu
Iki klimada ikinci el aynı model beko inverter aralarında fiyat farkı yok evim 130m2 salonum 26 m2 sorum şu iki klima arasında faturada fark olurmu sonuçta evi 23 e ayarlasam büyük olan 23 e getirdiğinde kapasitesini düşürerek harcadığı elektriği azaltmazmi ? Veya fatura farkı olsa bile değmeyecek bir seviyedemi olur ?
E
6 yıl
ryzen remi 1:1 oranında 3800 mhzde çalıştıramama
ryzen 7 3800x ve gigabyte aorus x570 elite anakartım var remleri 1:1 oranunda 3800 mhz de kullanmam için fclk değerini 1900 yapmam gerekiyor fakat olmuyor bu konuda tecrübesi olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim. dip not olarak remler 3800 mhz de rahat birşekilde çalışıyor.
E
13 yıl
HD6950 kilitlenme sorunu . yardımlarınızı beklıyorum arkadaslar
arkadaşlar elimde hd6950 var 2 yıldır kullanıyorum. dun shader unlock yapıyım dedim. shaderları açık bios indirdim ve atiwimflash ile windows ortamında bios 1 e yazdım yazım işleminde sorun cıkmadı ve pc duzgun birşekilde yenıden basladı. shaderlar şu anda açık fakat oyuna girdiğimde bir müddet oyun oynadıgımda sistem kilitleniyor. bu süre bazen oyun acılırken olabiliyoken bazen yarım saat olabiliyor. gpu hızı ve ram hızı orjinal 6950 nin hızları sadece shader acık . en ufak artifact olmuyo ekran kartı 80 dereceyi görmüyor. sistemde 500 watts highpower besleme var. 12 volt hattında 36 amper yazıyor. duşuk bir ihtimalde olsa oda aklıma gelmıyo değil. bu tarz sorunlar yaşayan ve çözen veya fikir vermek isteyen arkadaşlardan yardımlarını beklıyorum.
E
13 yıl
iki modem arasındakı hat değerlerişnde sorun var ..!?
arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi ikitane modemim var biri 4 portlu zyxel p600hw -v2 diğeri tek portlu airties 206 v4 ... evde ikitane masaustu oldugundan ben 4 portlu olanı yani zyxeli kullanmak istiyorum fakat zyxeli bağlayınca snr margin değeri indirmede 8 göndermede 14.. airtiesi bağlayınca indirme 13.2 gönderme 22.1 oluyo . bu aradakı fark nedendir ? aynı kablo aynı splitter herşey aynı. snr margin 8 e dustugunde nadirde olsa kopmalar oluyo. anlayan arkadaşlardan yardımlarını beklıyorum. bağlantım 16 mbit .
E
14 yıl
iki monitör arasında kaldım yardım arkadaşlar :/
http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-273e3lhsb00-27-273e3lhsb00-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60857

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-ve278h-27-ve278h-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=62720


linkteki iki monitör arasında kararsız kaldım. amacım film izlemek ve oyun oynamak özelliklerine baktığımda asus daha iyi gibi gözüküyor fakat philips monitörün sitedeki incelemesine baktığımda herkesin olumlu cevaplar verdiğini okudum. kısaca şöyle söylüyim siz benim durumumda olsaydınız hangisini tercih ederdiniz. yorum yapıp fikir veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
E
14 yıl
p2 evo amfim için bas önerilerinizi bekliyorum
arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi amfim p2 evo 13.8 voltta 2x590w rms 1 ohm ve köprü bağlantıda 1x950w rms 2 ohm güç vermekte . köprü bağlantıda ciddi güç kaybı olduğu için sisteme çift bas girmeyi düşünüyorum. aklımda 2 adet L5 30 cm 600w rms var sizce nasıl olur ? veya başka neleri önerirsiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.