|
Merhabalar, 2024 temmuz femur kemigimde bir kirik yasadim. 2024 ekimde bedelli olarak askere gidecektim. Heyet 1 sene erteleme verdi. 2025 ekimde tekrar kontrole gel dediler. Cok sukur iyilesmisim. Surec nasil isler acaba boyle vakalarda askere uygundur raporu cikiyor mu? Daha once tecrube eden olmus mudur? |
9.5 ay boyunca haftada iki gun olacak sekilde full body antrenman yaptim.
Bench Press
Lat pull down
Chest press
Cable row
Pec fly
Rear delt
Leg press
Leg extension
Leg curl
Military press
Programim buydu 70-75 dk civari suruyordu. Progressive overload yaptim. Kilolarim artti, beslenmeme dikkat ettim. Guclendim ve kaslandim. Ise yariyordu.
Sonra il disina cikinca salonsuz kaldim. Oyle olunca da barfiks demiri olan bi spor parkinda gidebildigim kadar
10 sinav
5 barfiks (barfiks cekemiyorum, cekebildigim kadar bacaklarimdan destek alip hareketin negatifine odaklaniyorum.)
15 squat
Toplam 5 set yapabildim bu ucluyu. 50 sinav 25 barfiksimsi ve 75 squat antrenmanli vucudumu hic hamlamadigim gibi hamlatti. Sirtimda hic hissetmedigim kaslarimi hissettim. Toplam 20-25 dk falan surdu bu antrenman. Bu saatten sonra spor salonu cok sacma geliyor. Vucut agirliginin bu kadar efektif olabilecegini hic dusunmezdim. Makineli agirliklarla calismak bos bir sey gibi geliyor artik.