E

Er
06 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
SGK kaydı olmadığına dair belge nedir?
Merhaba

Burs için tarafımdan anne ve baba adına SGK kaydı olmadığına dair belge isteniyor bu belge e-devletteki SGK Tescil ve Hizmet Dökümü adlı belge midir?


Teşekkürler.< Resime gitmek için tıklayın >
E
9 yıl
CPU AŞIRI ISINMA SORUNU
Arkadaşlar normalde hiç ısınmayan bilgisayarımın işlemcisi aşırı ısınmaya başladı (Yüksüz halde) ama şaşırdığım kısım ise soğumuş pc yi açar açmaz ısı ölçme programını (AIDA64 ve Advanced System Care ve Real Temp) de açıyorum ve ısı 100 derece gözüküyor anlamadım gitti. Yani pc açılır açılmaz işlemci birden yüz derece nasıl olur anlayamıyorum yoksa ısıyı yanlış mı ölçüyor?

Pc'de son yaptığım işlemler : Ram slotlarını değiştirmek. Bir kaç oyun kurmak. Başlagıçta açılan programlardan bazılarını engellemek ve işlemci ısınma sorunu baş gösterince kasayı temizlemek ayrıca işlemcide ki kurumuş termal macunu silmek.

Ayrıca Aida64 ve Sadece işlemci sıcak gözükürken diğer Advanced System Care'de tüm donanımlar sıcak gözüküyor iyice korkutuyor.

Ben ısı sensörlerinde problem falan var diye düşünüyorum ama bilemiyorum bir danışmak istedim.

< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
2. HDD Harici gibi gözüküyor.
Arkadaşlar bende 160 GB Pc'yi yıllar önce aldığım HDD duruyordu bozulmadığı için değiştirmedim hiç ama yeni nesile geçince yeni bir hdd almaya karar verdim ve WD marka 1 TB'lik dahili bir HDD aldım hdd'yi bağladım ama bağlamak için CD'romun kablosunu kullandım niye böyle yaptım bilmiyorum başka kablo göremedim. Ama şimdi hdd harici gibi gözüküyor bir sorun olur mu şimdi format atacağım ve sistemi yeni hdd'ye kurmak falan istiyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim? Ayrıca CD Rom'un kablosunu kullanmakta sorun olur mu?

< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Dota 2 Ekran Sorunu
Arkadaşlar dota 2'de ekran kızıllaştı. Sadece dota 2 de böyle bir sorunla karşılaştım oyunu oynayamıyorum. nvidia güncelleştirmesi yükledikten sonra oldu sanırım ama sistem geri yükleme noktalarım silinmiş bu yüzden sistem geri yüklemede yapamıyorum 3D Visiıona geçti sanırım




ilk defa bu sorun çıktığında ekranda şu yazı çıktı

< Resime gitmek için tıklayın >

ve bunlarda diğer görüntüler

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
E
12 yıl
HDD Boyut Sorunu
Arkadaşlar Lecie Marka 2 TB HDD Aldım Fakat HDD'in Boyutu 450 MB Olarak Gözüküyor Ama Disk Yönetiminden Baktığımda HDD 450 Ve 1.800 Olmak Üzere 2'ye Ayrılmış 1.800'lük Kısmı Nasıl Aktif Hale Getirebilirim?

Caps ;

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.