M

Onbaşı
03 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Fragman video izle sitemiz
Fragman izleme siteniz fragmanvideoizle.net sitesinin dizi izle ve dizi indir bölümünden izlemek için yapmanız gereken dizi adına yada sağ taraftaki resme tıklamak ve açılan ekrandan video player vasıtası ile izlemek. Sitemiz tamamen ücretsiz olup Dizi Fragmanı izleme siteniz bölümü ve diğer hiçbir dizi veya son bölüm yada eski bölüm için sizden ücret yada üyelik talep edilmemektedir. Fragman izleme siteniz izle açıklaması: Fragman izleme siteniz Fragman izleme siteniz.. Fragman izleme siteniz ve diğer tüm diziler için sizlere iyi seyirler diler..

Dizi Fragmanı izle tüyolarını yayınlamayı düşünüyoruz. Dizilerin internette aranma ve tıklanma yüzdeleri çok yüksek. Bu yüzden Fragman videoları Türk dizilerinin popülerliğinden dolayı talep görüyor. Fragman dizilerin ön tanıtımı ve izleyici için çok kıymetli. O yüzden fragman video izle sitesi sizlere en güncel fragmanları sunuyor.
Sitemiz fragmanlarını görsel güzellikle size sunmaya çalışmaktadır. Umarım her şey güzel olur
http://fragmanvideoizle.net
M
12 yıl
Spor Toto Süper Lig Play-off Sistemi Nasıl Olacak
Averaj Hesabı:

1.İki takım arasındaki ikili averaj

2.Gol averajı

3.En fazla gol atan

Kaynak: http://www.olayweb.com/spor-toto-super-lig-play-off-sistemi-hesaplama-bilgi-averaj-hesabi-2012/

< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Kia Ceed 2013 Görmeyen Kalmasın
M
13 yıl
2012 Toyota Avensis
Yeni bir görünümlü Toyota Avensis Frankfurt Motor Show'da tanıtıldı. Yeni Avensis, son zamanlarda ortaya ilham kaynağı olacak gibi görünüyor keskin kenarları, yeni alışımlı ızgaralar , çamurluklar, yeni stop lambaları ve tabii ki. 2012 Yeni Avensis


Kaynak: http://www.guncelyayin.com/2012-yeni-toyota-avensis.html




< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
2012 Porsche 911 Preview
Frankurt 2011 Moto Show'da sergilenen yen 2012 Porsche 911 Preview dikkat çeken ayrıntıları estetik bir anlayışla üretilen bu otomobil şimdiden porsche 911 tutkunlarının gözdesi olacak gibi gözüküyor...

Kaynak http://www.guncelyayin.com/2012-yeni-porsche-911-preview.html




< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
İşte Sizlere Mercedes F125 Concept
Frankfurt Motor Show'da sergilenen mercedesin concept otomobili F125 modeli sizler için değerlendirmeye sunuyorum nasıl buldunuz arkadaşlar....F125, 230 kW güç üreten dört elektrikli 0'dan 100 km 4.9 saniyede çıkıyor. Kaynak: http://www.guncelyayin.com/2014-mercedes-benz-f125-concept-resimleri.html



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Kia GT Concept Resimleri
M
13 yıl
Beşiktaş Yıldızı Deron Williams İstanbul’da
Deron Williams İstanbul’da Dünyaca ünlü oyuncu Deron Williams, İstanbul’a geldi. Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı’nın yeni oyuncusu Deron Williams ailesi ile birlikte İstanbul’a geldi.

Kaynak Spor:http://www.guncelyayin.com/besiktas-yildizina-kavustu-deron-williams-istanbulda.html



< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
VODAFONE FATURALI CEBİNE GÖRE TARİFELER
TÜRKİYE'DE YİNE BİR İLK : FATURALI CEBİNE GÖRE TARİFELER

7 Eylül 2011 Çarşamba günü Türkiye faturalı tarifeler pazarında bir ilk olan Faturalı Cebine Göre tarifelerimizi canlıya alıyoruz. Bu tarifeler sayesinde artık abonelerimiz tarifelerindeki liraların ne kadarını konuşmaya, mesaja ve internete kullanacaklarına kendileri karar verecek. Üstelik 10 dk’sı 30 kuruşa konuşarak!

Aşağıdaki tabloda d...etaylarını görebileceğiniz bu tarifelerde, abonelerin yurtiçi her yöne konuşma, mesajlaşma ve cepten internet kullanımları, tarifenin aylık sabit ücreti karşılığında sahip oldukları TL paketinden, birim fiyatlarına göre düşer. Üstelik paket aşımında da aynı fiyatlar geçerli!

Örneğin, Faturalı Cebine Göre tarifesinde olan bir abonenin 30 TL’lik paketi vardır ve her yöne konuşmaları 10dk’sı 30 kuruş, mesajlarının adedi 30 kr, internetinin 30 kilobyte’ı 3 kuruş olmak üzere bu paketten düşer. 30 TL’lik paketinin tamamını kullandıktan sonra yapacağı kullanımlar da daha yüksek fiyatlardan değil, AYNI birim fiyatlardan ücretlenmeye ve faturaya yansımaya devam eder.

Kaynak: http://www.guncelyayin.com/vodafone-30-tl-10-dakikasi-30-krs-mesaj-internet-bedava-reklam-filmi.html
M
13 yıl
Avrupa Basketbol Şampiyonası Şike İle Sarsıldı
Avrupa Şampiyonası'ndaki her maç öncesi hakemleri etkilemek için 'telefon yağmuruna tuttuğu 'ortaya çıkan Yunanistan Federasyonu 15 bin Euro para cezasına çarptırıldı. Karadağ’ın kazanması için hakem arkadaşını arayıp ricada(!) bulunan Karadağlı hakem Sutulovic turnuvadan ihraç edildi.

Litvanya’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası, ortaya çıkan iki büyük skandalla sallandı... Şampiyonanın ilk turunda Alytus’taki C Grubu’nda mücadele veren ve grubu 4 galibiyet, 1 yenilgiyle tamamlayarak 2. tura yükselen Yunanistan’ın, hemen her maç öncesi, oynayacağı karşılaşmalara atanan hakemleri öğrenip telefonla arayarak ‘ayar çekmeye’ çalıştığı belirtildi.

Yunan Federasyonu’nun ismi açıklanmayan bir yetkilisinin, hakemler belirlenir belirlenmez ‘işbaşına!’ koyulduğu, olayın, bu şahsın bazı hakemleri ev telefonlarından bile araması sonrası yapılan ihbar üzerine ortaya çıktığı ifade edildi. Durumdan haberdar olan FIBA Avrupa Yönetimi, Yunan Federasyonu’na ‘manipülasyon girişimi’ yaptığı gerekçesiyle 15 bin Euro para cezası verdi.

KANKALAR YAKALANDI!

Şampiyonada 2. bomba ise, A Grubu’nda Milli Takımımız’ın da karşılaşmaları yöneten ve hatta Polonya ile oynadığımız maçta Millilerimizi çaldıkları taraflı düdüklerle ‘doğrayan’ üçlüden biri olan Karadağlı Zoran Sutulovic’le patladı. Sutulovic’in, ilk tur C Grubu’nda 1 galibiyet, 4 yenilgiyle sonuncu olarak elenen Karadağ’ın kötü gidişi sırasında ülkesine ‘takviye’ adına girişimde bulunduğu ortaya çıktı. Karadağ’ın oynadığı bir maç öncesi yine Balkan kökenli olduğu öğrenilen bir hakem arkadaşını arayarak, “Aman kardeş, bu maç bizim için önemli, bizi biraz kolla” dediği iddia edilen Sutulovic’in, telefonla konuştuğu hakemle birlikte 2. tur öncesinde turnuvadan ihraç edildiği belirtildi.

http://www.guncelyayin.com/potada-cifte-sike-skandali.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.