D

Teğmen
27 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
132 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Youtuber arkadaşlar yardım lütfen...
Selam arkadaşlar 6 yaşında bir çocuğum var ve bir youtube videosu çekmek istiyor. Ben bu işten hiç anlamam ekipman olarak nelere ihtiyacım var ? Pro değil ama kaliteli olsun istiyorum sonuçta bir anı olacak.
Not: bilgisayarım yok almak şart mı montaj için.
D
5 yıl
Yardım kol oyunlarda çalışmıyor.
Oyunlara girmeden kol çalışıyor. Ama oyuna girdiğim anda çalışmıyor. Yardım edin lütfen
D
6 yıl
Ngs bahis dolandırdı
Cuma akşamı cep havale yaptım. Bilgiler hatalı dediler tekrar bilgileri girdim bu sefer meblağ yada tel hatalı dediler. Müşteri hizmetlerine baglandım yardımcı olmadılar. Banka ile irtibata geçtim ve ödemenin yapıldığını söylediler. Tekrar müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bankanın ödeme yapıldığını söyledim bana oradan müdahele edemiceklerini söylediler. Konuyu araştırma sürecine soktuklarını söylediler ve sonuç yok. Resmen paramın üstüne yattılar.
D
7 yıl
Yurtdışına banka havalesi masrafı
Arkadaşlar ingiltereye 100 sterlin göndermem gerekiyor. Alıcı sadede banka havalesi kabul ediyor. Masrafı hakkında bilgisi olanlar var ise lütfen paylaşın
D
8 yıl
yeni başlayanlar için en iyi ispanyolca eğitim seti hangisi
arkadaşlar 3 aya kadar ailemle yurt dışına gidiyorum. hiç ispanyolca bilmiyorum ve orada bize yardımcı olacak kimse de yok.bulunduğum şehirde de ispanyolca kursu olmadığı için bana en kolay hızlı ve anlaşılır bir eğitim seti gerekli. bu konuda yardım ve öneriye ihtiyacım var. iyi forumlar
D
11 yıl
bf 4 harita seçimi
bf 4 harita seçimi nasıl oluyor ben bulamadım istediğimiz haritayı nasıl seçiyoruz...
D
11 yıl
ingilizce öğrenmek için yardım...
şu İngilizceyi yıllardan beri öğrenemedim. kursa gidecek zamanımda yok ama iş yerimde bilgisayar başında zamanım var öğrenmeye çalışabileceğim güzel bir site veya yöntem bilen var mı?
D
11 yıl
konu dışının yaş ortalaması nedir
katılanlar yaşını doğru yazarsa sevinirim... yaş ortalamasını gerçekten merak ediyorum...
D
11 yıl
izmir alsancak tren garından otogara nasıl giderim ?
daha önce izmir de bulunmadım en kolay nasıl ulaşırım ve arası ne kadar sürer ?
D
11 yıl
bodrum GÜMÜŞLÜK
bu ayın 21 veya 22 gibi 2 kişi 3 gün gümüşlük tatili yapıcaz. uygun fiyatlı önerebileceğiniz yerler varsa yardımcı olursanız sevinirim birde gümüşlükte araba kiralayan yer var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.