O

Onbaşı
25 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Xiaomi mi note 3 mü, huawei mate 10 lite mı?
Arkadaşlar başlıkta da sorduğum üzere bu iki telefon arasında kaldım. Şu an xiaomi mi 5 kullanmaktayım fakat kardeşime vereceğimden yeni bir Çin canavarına ihtiyacım var. Seçime etki edecek kriterlerim ; kamera ve tasarım. Oyun oynamıyorum. Fakat yoğun bir internet kullanımım oluyor. Ne önerirsiniz, yardımınızı bekliyorum.
O
7 yıl
Basit rüzgar türbini hakkında bilgilendirebilecek ?
Arkadaşlar merhaba. Sık sık kampa gidiyorum ve fakat her seferinde ya pil bitiyor , ya batarya bozuluyor ışıksız kalıyorum.en son kavanoz içi mum sistemi ve patates kızarttığımız eski yağlardan gaz lambası yapıp aydınlandım. Bu kez 1 lamba yakabilecek kadar rüzgar enerjisi elde etmek istiyorum. Hem hobi amaçlı hem de madem kamp doğa diyorum enerjim de yenilenebilir olsun istiyorum.

Elimde mini elektirik süpürgesinden ve oda spreyinden çıkardığım 2 adet DC olduğunu düşündüğüm motor var.

Bu konuda çok amatörüm, motor kanat çark vs sistemlerinde ufak tefek bilgilendiren olursa çok sevinirim.

Bu motorlardan bir sonuç elde edebilir miyim ?

Bir arkadaşım CNC makinesi başında, ona kanat vs yaptırabilecek tasarımları bulabilir miyim? ( ona söylemedim.Genelde hobilerimle maytap geçer.o nedenle olgınlaşmadan proje ona bir şey sormak istemiyorum )

Bu tasarımlar motora uygun olur mu ? ( atıyorum çapı şu kadar olan kanata şu motor vs gibi , yani bunun sayısal algoritması ile ilgili bilgilenmek istiyorum )


< Resime gitmek için tıklayın >
O
8 yıl
Klasik \u0027\u0027Prize takılı,dolmuyor\u0027\u0027 hatası
Arkadaşlar merhaba.İnternet alemi bu başlıkla dolu.Ama battery driver güncelleme dışında bir öneri de yok.
Stabil kullanımda 2,5 saat giden bataryam (2.yılını yaşıyordu) bir gün ansızın %74 dolu, prize takılı dolmuyor gibisinden bir hatayla beni üzmeye başladı.Fişi çekince %74'deyken bile kapanıyordu canavarım.

Daha sonra o %74 ibaresi ine ine %0 a kadar indi.Fişi çekince yine kapanıyor.
Demem o ki batarya bozuksa batarya alayım ama adaptör giriş pini bozuktur diyen yorumlarla da karşılaştım netteki aramamda.

Benim derdim de tam burada ortaya çıkıyor zaten.Şimdi servise yollasam ki garantisi kalmadı, arıza tespitiydi bataryaydı adaptördü cebime kor ateşleri sokacak.Direk ne bozuksa onu alayım kafasındayım, malum parasızlık

Resimler belki bir fikir oluşturmaya yararlı olabilir.Battery Care uygulamasının verileri vs... ( Laptop Samsung NP 350V5c S03tr ) Bi öneriniz var mıdır ?

https://store.donanimhaber.com/c4/a8/5a/c4a85a521a5c17cd154e8dd895539155.jpg
https://store.donanimhaber.com/58/22/25/582225c1c3e514961d8ac0c744ff6e6a.jpg
https://store.donanimhaber.com/e0/11/8b/e0118bfacbeb2a214fae65d012603536.jpg


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
O
10 yıl
Replika telefon alırken neye dikkat etmeliyim arkadaşlar? (Ankara)
Başlıktan da anlayacağınız üzere ANKARA'da ikamet etmekteyim ve burada replika telefon alacağım.(İphone 5s)
1-Peki neye dikkat etmeliyim, neyi nasıl anlarım ? 2. sınıf bir replikayı 1. sınıf diye yutturup pahalıya satan var. Kime sorsam 1. kalite diyor.Ne bileyim var oğlu var. Beni 1 buçuk 2 yıl kadar götürsün yeter.
2- Ankara'da tanıdığı güvendiği bir replika telefon satıcısı olan ya da bana 1 yıl garanti verebilecek bir satıcı bilen duyan gören hisseden var ise benimle iletişime geçerse sevinirim.




Arkadaşlar çakma alma o paraya şunu al bunu al mevzusuna girmezsek sevinirim :)
O
11 yıl
Ankara\u0027da HTC ONE REPLİKA SATAN YER VAR MI ?
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere, replika HTC ONE almak istiyorum,şu son çıkanından. Fakat kıyamet gibi replika s3,s4 var iken replika HTC ONE yok piyasada. Ankara'da bilen,duyan,satan,alan var ise bana bilgi aktarabilirse çok sevinirim.
O
11 yıl
Ankara\u0027da HTC ONE REPLİKA SATAN YER VAR MI ?
Evet arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere, replika HTC ONE almak istiyorum, şu son çıkanından. Fakat kıyamet gibi replika s3,s4 var iken replika HTC ONE yok piyasada. Ankara'da bilen,duyan,satan,alan var ise bana bilgi aktarabilirse çok sevinirim.
O
11 yıl
Inca IM-310NX wi-fi problemi
OMNİA İ900 marka cep telefonum Inca IM-310NX marka modemime bağlanmıyor. Ağ bağlantısında hata diyor.

Şöyle ki cep telefonumdan başka diğer telefonum , laptopum ve tabletim modeme bağlanabiliyor, Omnia i900 cep telefonumda modemim dışında her modeme rahatlıkla bağlanabiliyor, hatta interneti connectify programı ile pcden yaydığımda oradan da bağlanabiliyor.


Bu durumu nasıl çözebilirim,ardımcı olursanız sevinirim.
O
11 yıl
çökmüş win7 den data kurtarma (yardımınızı bekliyorum arkadaşlar)
Arkadaşlar yardımınıza muhtacım çökmüş win7 den data kurtarmam lazım tez dosyalarım içerisinde kurtarmaktan başka çarem yok.Öncelikle sorunumu anlatayım.

Bilgisayarım win7 dolma ekranından sonra siyah ekran veriyor(oturum açma ekranı gelmesi lazım). Bir keresinde 20 dk ya yakın beklemiştim açılmıştı ama bu kez de kapanmamıştı tuşa basılı tutarak kapatmıştım.Ondan sonra siyah ekran beklesem de açılmadı ,güvenli mod da öyle. ayrıca win7 başlangıç onarma, sorunu çözdüğünü söylüyor ama değişen bir şey olmuyor kısaca o da onaramıyor.

Samsung marka laptopım 1 tb hafızaya sahip ve elimde windows cd si yok.Bana söylenen bilgisayar açılırken F4(?) e basıp oradan format atabileceğimdi. O nedenle cd ile de kurtarma yapamıyorum orjinali bozulur diye.Yardım edin arkadaşlar lütfen

İlginize Teşekkürler.
O
12 yıl
Samsung NP350V5C-S03TR BİLGİ !!!
http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-np350v5c-s03tr-intel-core-i7-3610qm-23ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd301216&categoryId=98



Samsung NP350V5C-S03TR Intel Core i7 3610QM 2.3GHz 8GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 1.813 TL SINA PEŞİN ALACAĞIM. BU KONUDA BİLGİSİNE GÜVENEBİLECEĞİM ARKADAŞLAR YARDIM İSTİYORUM.FİYAT OLARAK MAKSİMUM 1900 TL .
öNERİLERİNİZ ?

şimdiden teşekkürler...
O
12 yıl
LG GD510 SOLAR PANEL(GÜNEŞ ENERJİSİ ŞARJ) LAZIM
LG GD510 MARKA TELEFONUMA SOLAR PANEL KAPAK İHTİYACIM VAR LÜTFEN NERDEN ALABİLİRİM YA DA ELİNDE OLUP SATACAK OLAN BİRİSİ VAR MI ? YARDIMCI OL EY FORUM DONANIM HABER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.