M

Çavuş
20 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Sağlayıcı ve Tarife Arayışı
Öncelikler herkese merhabalar.Ben tekirdağda okuyorum ve eve çıktığım için internet bağlatmak istiyorum.Online oyunlar oynadığım için ping ve AKK denilen saçmalık benim için önemli.Evimin adresinde TTnet sitesinden yaptığım fiber nerede sorgulamasında fiber gözüküyor fakat superonline da gözükmüyor. Daha önce superonline 16mb tarifesi kullandım ve AKK haricinde gayet memnundum.Kısaca soruma gelecek olursak Tekirdağda yaşayıp Fiber veya yüksek AKK li internet kullanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi interne servis sağlayıcıyı kullanıyorlar? Öğrenci olduğum için ev telefonuna ihtiyaç duymuyorum bu sebepten yalın internet olması gerekli ve vodefone un 240GB AKK 64mb olan tarifesi çok cazip geliyor lakin bu kadar sorun yaşayan arkadaşlar varken içime sinmiyor açıkçası. Bahsettiğim şartlar doğrultusunda önerilerinizi bekliyorum.
M
9 yıl
IOS 8.3 jailbreak kaldırmalı mıyım?
Arkadaşlar cihazım iphone5 ios8.3 jailbreak. ios sürümümü yükseltmek istiyorum jailbreak kaldırmam gerek diye biliyorum ama asıl sorum şu sürüm yükseltirken en son sürüme mi yükseltiyor? en son sürümde tekrar jailbreak yapma imkanım var mı?
M
10 yıl
Xperi Z 4.3 mü 4.4.4 mü?
Evet arkadaşlar bir çok konunun altına bu soruyu sordum fakat kimse cevaplamadı ben de bu nedenle konu açma gereği hissettim.
Yaklaşık 1.5 yıldır Xperia Z kullanıcıyısım ve telefonumdan memnunum.Cihazda şuan 4.3 sürümü yüklü ve genel olarak memnunum fakat arada uygulamaları kapatıyor kendi kendine ve ramin büyük kısmını kullanıyor sürekli bu da şarjı etkiliyor haliyle.
Telefonda whatsapp facebook walkman sürekli kullandığım uygulamalar ve şarjım 12 saat civarı dayanıyor günde. Sizce 4.4.4 e güncellemelimiyim? Güncellersem artıları ve eksileri neler olur?
Ha bir de şarj kapağındaki silikon çıktı buna nasıl çare bulabilirim?
Şimdiden herkese teşekkürler.
M
12 yıl
Mavi Ekran ve Reset :S
Arkadaşlar pc yi alalı 1 yıl olmuyor daha ve böyle bir hatayla karşı karşıya kaldım.
Sistem Özelliklerim:
AMD FX-4100 Quad-Core işlemci 3.60 Ghz
Gskill 4x2 8GB Ram
Ati HD4800 1Gb Ekran kartı
işletim sistemim:win7 ultimate 64bit

Daha önceden tabiri caizse canavar gibi oynadığım Combat Arms oyununu açtığımda tam oyuna girerken pc donuyor ve mavi ekran geliyor.Hatta resmini çektim
< Resime gitmek için tıklayın >

Ardından Pc kendini resetliyor. Varmıdır bir çıkar yolu ? Görüşlerinizi Bekliyorum.
M
12 yıl
Win7 Generic Host Process for Win32 Services Çalışmayı Durdurdu !
Arkadaşlar Combat Arms oyunuyorum oyuna girerken bu hatayı veriyor ve haliyle oyun açılmıyor forumda aradım hep xp için çözümler sunulmuş win7 de çözümü varmıdır varsa nedir ?
M
12 yıl
Amd Fx-4100 İşlemci Aşırı ısınma
Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce bi sistem topladım
anakart: Asus: M5A78L-MLX
işlemci:amd fx-4100
8gb ramim var
bilgisayar bikaç gündür kendi kendine kapanmaya başladı hiç hata vermeden araştırdım ve işlemci ısısının yüksek olduğunu fark ettim boştayken 35-45 derece arası fakat bir oyuna girdiğimde 75-83 gibi derecelere çıkıyor ve 83 derecede kendini kapatıyor.fanım stock fan.kullandığım 7 ay içerisinde hiç bi sorun yaratmadı.termal macunu kontrol ediyim dedim açtığımda gözüme az gözüktü resmini çektim
< Resime gitmek için tıklayın >

sizce termal macundanmı yapıyordur sebep nedir yardım lütfen !
M
12 yıl
Android Eski Sürüme Dönüdürme
Arkadaşlar öncelikler merhaba.Ben Sony ericsson walkman with live model telefon sahibiyim çokta memnunum fakat android işletim sistemini 4.0a güncelledim ve hiç beğenmedim hem görsel açıdan hem de performans açısından hiç hoşuma gitmedi.Bunu eski sürümüne döndürme gibi bir olay varmı? varsa nasıl halledicez? bilen bir arkadaşımız açıklarsa çok memnun kalırım.Forumda ve google da aradım fakat bulamadım lütfen yardımcı olun.Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.