F

Teğmen
18 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
F
3 yıl
1
1
F
3 yıl
CPU Fan Error
Arkadaşlar Asus TUF gaming B550 plus anakartim var. Başlangıçta CPU fan Error Hatasi veriyor.Lower limit ayarını 200 e düşürmeme ragmen çözemedim.ignore yapınca hatayı almıyorum.Asuslarin genel problemi diye söyleniyor bilgisi olan var mı ?
Bir de CPU bosta 49 derece
CPU package temperature 60 derece
Fanların dönüş hızlarında attım resim olarak.
CPU sıcaklığı çok geldi bana anlayan arkadaşlar yonlendirebilirse çok sevinirim. < Resime gitmek için tıklayın >
F
3 yıl
E devlet üzerinden E-kayıt
Arkadaşlar DGS sınavı ile üniversitelere kayıt işlemleri bu gün başladı.E devlet üzerinden kayıt yapacağım fakat herhangi bir kayıt bulunamadı hatası alıyorum. Bununla ilgili tecrübesi olan arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.Afyon Kocatepe sağlık bilimleri fakültesi...
F
8 yıl
indesit buzdolabı fanı ses yapıyor :(
Arkadaşlar merhaba iş yerindeki buzdolabı müthiş şekilde ses yapmaya başladı. çevirdim baktım arkasında altındaki aşşağıda eklediğim resimdeki fan ses yapıyor. servis çok para istedi.Forumdaki arkadaşlardan yardım edebilecek var mı ? Bu işi yapan özel servislerde çalışan arkadaşlar ücreti karşılığında da olabilir. Ankara Batıkent adresim.

http://i.hizliresim.com/pPnEqq.jpg

http://hizliresim.com/pPnEqq
F
10 yıl
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen !!! apple macbook pro retine
Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum ancak tam karar veremiyorum
amacım bilgisayar kullanmanın haricin de arada bir de tv ye bağlayıp pes oynamak.ancak ekran kartının 512 olması ve diskin 256 gb olması endişelendiriyor.Ssd yeni bir teknoloji ancak kapasite çok az değil mi sizce ?
Yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

http://www.vatanbilgisayar.com/apple-macbook-pro-retina-corei5-26ghz-8gb-256gbssd-13-int-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis
F
10 yıl
2012 skoda octavia ambition optimal
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-2012-md.hatasiz%2Chasarsiz%2Cyeni-kasa-lpg-li-1.6-ambition-optimal-152481469/detay

bu araç ile ilgilenmeyi düşünüyorumda.biraz fazla gibi geldi.ötv zammından sonra mı arttı acaba bu fiyatlar.sanki 40 lira civarındaydı bu modeller diye hatırlıyorum.bilen varmı
F
10 yıl
gs 2013-2014 maç forma
Arkadaşlar gs store da 129 tl olan parçalı forma

http://www.n11.com/galatasaray-2013-2014-sezonu-mac-formasi-544879-606-P17273744

n11 de mutlu spor da 109 lira ama orjinal olmayabilir mi diye düşünüyorum.Fikir verebilirmisiniz ?
F
11 yıl
sahibinden-saat
Arkadaşlar bu gittigidiyorki yada buna benzer sitelerdeki saat satıcılarının ellerinde ki orjinallere göre ucuz olan saatlerin orjinal mi replika diyemi araştırırken "http://www.sahibinden-saat.com " sitesine denk geldim.Adam bütün ürünlerin replika olduğunu yazmış , replika ne demek onuda yazmış.

gittigidiyor da filan orjinal denilen replika saat ler örneğin benim almak istediğim saat orjinali ( casio 558d 1avd ) 300 civarı , gitti gidiyor da 150 170 arası ( muhtemelen bunlarda replika ) ama bu site de 100 lira ,bu siteden alışveriş yapan varmı ?

Ya ne diyorsunuz arkadaşlar bu konu hakkında fikir verirmisiniz ?
F
13 yıl
Lütfen yardım !!! 40C6000 Askı aparatı
merhaba arkadaşlar, hepsi burada .com dan
http://www.hepsiburada.com/Liste/metalia-gm180-murdum-2-cekmeceli-hg-plazma-tv-sehpasi/ProductDetails.aspx?productId=mbmetagm180&categoryId=18021388

bu ürünü aldım.

40c6000 televizyonumu kurdurmak için servisi çağırdığımda bu ürünün beyaz olan kısmı yanlış geldiği için bu üniteye bağlatamamıştım.

şimdi üç sorum var bilgisi olan arkadaşlarıma

tekrar servisi çağırsam gelirmi ?
kendim kurmaya kalksam garantide sorun olurmu ?
üçüncüsü tv nin arkasında iki vida deliği var , orjinal vidalarını servisten mi alıcam ,açıkcası tam olarak nasıl kurucağımı bilmiyorum,aldığım vidaları bu beyaz üniteyemi geçircem bilmiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.