B

Onbaşı
18 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
kombi kollektör ayarı nasıl yapılır?
Merhaba arkadaşlar bosh marka kombim var kombinin altında 5 adet soğuk su 5 adet te sıcak su kollektörü var şimdi ben bazı odaları merkezden yanı kollektörden kapatmak istiyorum. odaların hangisi olduğunu belirledikten sonra sadece sıcak su mu kapatılacak yoksa sıcak ve soğuk su ikisi beraber mi? birde bunu yapmanın bir zararı olur mu?
B
11 yıl
macbook dvd sis format windows 7 kaldırma vs ayrıntılı anlatım
Arkadaşlar merhaba yeni ve acemi bir mac kullanıcı olarak deneme yanılma yoluyla öğrediğim bilgilerimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Eğer hem windows 7 hemde mac os x kurulu ise cihazınızda ve siz dalgınlıkla windows kısmını biçimlendirmişseniz ve bir türlü hdd leri birleştiremiyorsanız. şunu yapın öncelikle taşınabilir boş bir cihaza bir yedeğini alın mac tarafının sonra sonra tüm diskleri silin. Normalde açılşta gelen yardımcı ile bunu yapamayabilirsiniz çünkü hddnin tam ortasında recovery hd kurulu buda cihazın hddsini tam olarak biçimlendirmenizi engelliyor sizde bilgisayar bozuldu zannediyorsunuz. ben de bu duruma çözüm olarak 3 parti disk yazılımları ile mac pronun tüm diskini sildim recovery hd felan hepsini. tabi bilgisayar artık açılmaz oldu. bunun üzerine yedek almış olduğum hdd yi usb den bağladım ve yeniden alt tuşuna basarak cihazı açık şükür yedeğin içerisinde şu çıktı recovery hd ve bu sayede ister yedekten ister recovery hd den yeni kurulum yaptım ve tüm hd biçimlendirdim.

arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir.
B
11 yıl
bilgisayarlar arası yerel ağ kurma ve kota koyma yazılımı
merhaba arkadaşlar benim merakım bilgisayarlar arında yerel ağdan dosya paylaşımı yapabilen bir yazılım var mı? veya paylaştığımız dosyaları sadece ağdan okuyabilsinler kesinlikle bilgisayarlarına ve flash belleklerine kopyalayamasınlar.
B
11 yıl
iki windows 7 pc arasında ağ bağlantısı kurma sorunu
merhaba arakadaşlar şimdi internet kafemizde windows 7 li iki mekine var aralarında ağ kurduk ama sıkıntımız bilgisayarlardan birisi diğerinde çok hızlı veri kopyalarken (film müzik vs) diğeri 15-17 kb ile veri kopyalıyor anlamadım ayarı nasıldır bir yardım lütfen.
ya dağa doğrusu xp li makinelerde kopyalama sıkıntısı yok sadece iki windows 7 arasında var paylaşımdaki müzikler diyelim a makinesinde b makinesi bu müzikleri görüyor ama kopyalama 15-17 kb. diğer xp li makinelerden normal kopyalama yapıyor
B
12 yıl
moneybookers hesaba para aktarma
merhaba arkadaşlar sıkıntım şu moneybookers sitesinde iade param vardı tablet gelmeyince iade ettiler dolar olarak bende yanlışlıla para çek kısmında türkiyedeki dolar hesabımı göstermek yerine tl hesabımı seçerek gönderme yaptım. farkında değildim şimdi işlem onaylanmış olarak gözüküyor ama tl hesabımda gelen dolar felan yok. sıkıntım şu acaba para ne oldu? not: para dolardı ve tl hesabıma dolar yollamaya çalıştım onaylanmış olarak gözüküyor.
B
12 yıl
Hangisini seçeyim karar veremedim ?
Merhaba Arkadaşlar biraz araştırma sonunda birkaç model belirledim ama amatörce sizden ricam bunlar arasında seçim yapmamda yardımcı olmanız. Tavsiyelerinizi kalite, fiyat, parça fiyatı, kullanım, vergi ve yakıt tüketimi olarak verirseniz çok sevinirim. Şehir içi kullanacam, acemiyim ve Bayburt yollar çokta kaliteli değil.
1- Asya Motor:
a) turkcup delux 2012 tl
b) turkcup delux 1971 tl
c) shark 150 2668 tl
d) nostalji 125 2587 tl
2- kanuni motor
a) merlin 150 2892 tl
3- salcano motor
a) salcano wolf 2500 tl
b) salcano wolf s 2590 tl

bunların dışında bir seçenekte sunabilirsiniz ben sadece araştırdım. okadar
B
12 yıl
Başlangıç motor tavsiyesi
Merhaba ben Bayburtta yaşıyorum, burası dağlık bir il, ehliyeti yeni aldım ve yeterince deneyimli değilim.
sizden yardımınızı istediğim konu motor kullanımına alışabileceğim, ekonomik giriş seviyesinde bir motor,scotor vs daha sonra motoru büyütmeyi planlıyorum ama şimdilik öğrenme-alışma amaçla yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
B
12 yıl
13.3 \" notebook tavsiyesi
1-Merhaba Oyun oynamak gibi bir amacım yok cihaz ile
2- flash içeriğini akıcı bir şekilde çalıştırsın
3-dvd raw çok gerekli değil
4-sessiz olsun
5-ince olsun
6-uygun bir cihaz almak istiyorum
7-çok uçuk fiyatlarda olmazsa çok sevinirim.
8- kullanım alanı genel olarak ofis ve sınıfta anlık sunum yapmak için olacaktır.
tavsiye de bulunacaklara şimdiden teşekür ediyorum.

Not:ikinci elde olabilir tavsiyeleriniz sıkıntı olmaz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.