A

Yüzbaşı
20 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
WD RMA\u0027da 1 TB gönderileceği söylenen SSD 500 GB gönderiliyor ne yapmalıyım?
Merhaba, Corsair Logitech gibi firmalarla daha önce RMA işlemleri yapıp gerek ürün değişimi gerekse parça taleplerim karşılanmış biri olarak ilk kez SSD problem çıkınca WD RMA oluşturup ürünü barsan lojistik üzerinden WD'ye gönderdim. Gönderdiğim WD Blue 1 TB SSD değişimi yapacaklarını belirttiler ama ellerinde stok olmadığından Red 1 TB göndereceklerini söylediler ben de kabul ettim. Bugün kargo bilgisi geldi Red 500 GB gönderilmiş 1 TB ellerinde yokmuş böyle bir şey de ne yapmam lazım? Kargoyu kabul etmesem problem olur mu?
A
2 yıl
Router tavsiyesi
Merhaba, Türknetin verdiği vmg3625-t50b modemi hiç hoşuma gitmedi. Uzun zamandır keenetic kullanıcısıyım. Keenetic gigabit destekli cihazlarının fiyatları çok fazla olduğundan alternatif bakıyorum. Bu cihazı aradan çıkararak wifi 6 destekli ve gerektiğinde 1 tane daha alıp mesh çalıştıracağım bir ürün bakıyorum. İnternetim gigafiberdir.
A
3 yıl
Turknet çözüm önerileri.
Arkadaşlar 38 gündür internetim yerlerde günde kullandığım süre maximum 10 dk problemin kablodan olduğunu çözmeleri 38 günlerini aldı. Kablo ıslah çalışmasının 1 2 ay süreceğini istersem çözüm olarak internetimi dondurabileceklerini söylediler. Bu muhteşem öneri için kendilerine teşekkür ediyorum taktir sizin.
A
3 yıl
38 gündür çözüm yok.
Turknet tam bir pişmanlık, 38 gündür internetimi kesintiden kullanamıyorum. Bina içi tesisat dediler tüm tesisatı yenilettim çözüm yok. Modem dediler gittim sıfır modem aldım gene çözüm yok. Alt yapıda problem olmadığını idda ediyorlar kendi ekipleri eve kadar gelip tesisatı inceledi ve problem olmadığını türktelefom ile görüşeceklerini sorunun onlardan kaynaklandığını belittiler ama gene çözüm yok. İnterneti maximum kullanma sürem 10 dk sonra kesiliyor 15 dk gelmesini bekliyorum. Hergün bir bahane yok dosya açtım yok kayıt oluşturdum tek bir muhattap yok. Paket bilgileri bundan bir tık iyi olan bir iss geçeceğim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Destek kaydı 37334644
A
5 yıl
Power Subbly tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,

Mevcut sistemimdeki güç kaynağı bozulduğundan yenisi ile değiştiricem. 500 tl civarında mümkünse modüler bir güç kaynağı arıyorum. Tavsiyeniz olursa sevinirim.

Sistemim :

Ryzen 1700x
Asus X370 Anakart
Asus 1070 TI ekran kartı.
A
7 yıl
LG berbat servis hizmeti
Merhaba arkadaşlar,

04/10/2016 LG Perpa servisine LG G5 cep telefonumu kronik ghost screen hatası yüzünden götürdüm. Yarın itibari ile 20 iş günü süre dolmakta, müşteri hizmetlerini aradığımda hala değişim onay bekliyor diyorlar. Değişim onayından geçse bile stok ve tedarik süreçleri olacak onun için bugün onay verilse bile 10 gün beklersiniz diyorlar. Yarın itibarı ile ptt taahhütlü posta ile ihbarname çekeceğim. İl hakem heyetine başvurumu yapacağım bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. :)
A
8 yıl
Tivibu iptv kablosuz kullanmak
Merhaba eve tivubu iptv bağlattım ama modem ile bilgisayar arasında fark var acaba linkteki cihazı alsam sıkıntısız bağlayabilirmiyim veya ekonomik bir tavsiye verebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/airties-air-200-200mbps-1-port-powerline-adaptor-kiti.html
A
8 yıl
Kulakiçi kulaklık başlığı
Merhaba arkadaşlar xiaomi piston 3 aldım içinden çıkan silikon başlıkların boyutu küçük kulağımda durmuyor 11mm'lik silikon başlıklardan almak istiyorum ama türkiyede nerde bulacağımı bilmiyorum aliexpresste satılıyor ama gelmesi uzun sürüyor varsa bir bilginiz paylaşırsanız sevinirim.
A
10 yıl
12mm 2.5 Harddisk Kabı
Merhaba arkadaşlar elimdeki harici harddiskin giriş kısmı bozuldu. İçinden çıkan harddisk standart bir notebook 2hdd gibi değil 12mm buna uygun usb3.0 harddisk kabı arıyorum var mı tavsiyeniz? ucuz yollu 50 tl geçmeyecek.
A
10 yıl
12mm 2.5 Harddisk Kabı
Merhaba arkadaşlar elimdeki harici harddiskin giriş kısmı bozuldu. İçinden çıkan harddisk standart bir notebook 2.5 hdd gibi değil 12mm buna uygun usb3.0 harddisk kabı arıyorum var mı tavsiyeniz? ucuz yollu 50 tl geçmeyecek.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.