J

Teğmen
14 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
10 yıl
Diego\u0027dan flaş Fenerbahçe açıklaması
Fenerbahçe'nin sabırsızlıkla beklediği Diego Ribas transferinde adım adım sona geliniyor. Teknik direktör Ersun Yanal'ın, Sambacı'nın transferi konusunda "aldık" açıklamasının ardından Diego'da gelişmeleri doğruladı.
Brezilya basınına konuşan yıldız futbolcu, Atletico ile kiralık sözleşmesini feshettikten sonra İstanbul'a gideceğini ve Fenerbahçe ile anlaştığını söyledi.
Diego, "Fenerbahçe ile ücret konusunda ve her şeyde anlaştım. Rahat konuşamıyorum çünkü daha halledilmesi gereken detaylar var, ama büyük ihtimalle transfer olacak. Atletico'dan ayrılma sürecim devam ediyor. Bundan sonra önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a gideceğim" diye konuştu.

-hayırlı olsun diyelim umarım basarılı olur
J
12 yıl
önce avatarım ardından imza
ne oldu anlamadım önce avatarımı göremez oldum , neyse dedim avatarsızda takılırım önemli bir şey degil dedim.şimdide 3tane fenerbahçe logolu imzamı göremiyorum . silindi mi yoksa ben mi göremiyorum anlamadım
J
12 yıl
Elazıgspor-Fenerbahçe Bilet Fiyatları Acıklandı
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor, Elazığ Atatürk Stadı'nın bakımda olması nedeniyle 2012-2013 sezonunun ilk maçında cumartesi günü Fenerbahçe ile İzmir Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

Elazığ Atatürk Stadı'nın tadilatı çalışmalarının yetişmemesi nedeniyle İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak Elazığspor-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları belli oldu. Cumartesi günü saat 21:45'te oynanacak maçın bilet fiyatları 55-105 ve 255 TL olarak belirlendi...Kale arkası 55 TL, Maraton, Kapalı tribünh ve Açım tribün 105 TL Numaralı tribün 255 TL. Numaralı tribün sayısı 5000...

El İnsaf diyorum. İzmir insanı iyidir hoştur, hatta İzmir deplasman sayılmaz ama bu kadar yüksek fiyatlarda fazla be kardeşim..

---------------------
J
12 yıl
Sanırım Emenike Kadıköyde Oynayamıcak ( ss li )
J
12 yıl
shutler island bir kac soru ????
öncelikle belirteyim gördügüm en iyi aldatmaca filmdi.
arkadaslar öncelikle basrolde ki leo delimiydi gercekten ?biraz önce izledim emin degilim
bazı forumlarda 2si cıkıcak diyorlar dogrumu?
J
12 yıl
security shield nasıl kaldırılır ? (mobilim, Yardım
kene gibi yapıştı. internette baktığımda saçma sapan bir bilgi hırsızlığı yapmak, para kazanma amaçlı bir programmis galiba. Şu an mobile olmamın nedeni , bilgisayarım hiçbir tarayaciyi açmıyor ne müzik , oyun , program açıyor.
Sizden ricam bu saçma sapan programı nasıl kapaticam bi yardım ediverin windows7 sistemim.link atabilirsiniz.
Görev yöneticisi , sistem geri yüklemeyide açmama izin vermiyor bu program
Edit. Mobilim cümleler saçma olabilir
J
12 yıl
Sistem Geri Yüklemede Virüsler siliniyor mu ?
ya ne hikmetse bugün bilgisayarıma virüs girdi veya daha önceden de vardı ben bugün farkettim

type: Adware, Trojan, Backdoor, Worm, Dialer, Rogue, Worm, Spyware, Malware..

virüs programı kullanmıyorum .webroot antivirüs programım vardı bir ara bilgisayarı yavaşlatıyor diye silmiştim şimdi pişman oldum

format atmasını bilmiyorum bende sistem geri yükleme yapayım diyorum. virüsler silinir mi. teşekkürler
J
12 yıl
Bilgisayarın 7/24 açık olması
arada bilgisayarım kafayı yiyor yeniden başlat deyince kasma gibi sorunlar olmuyor. arkadaslar bilgisayarım 7/24 acık sürekli download yapıyorum. bilgisayarımda teknik bir sorun yaşarmıyım diye telaşlanmıyor deyilim.
J
12 yıl
tartısmak isteyeni pmden bekliyorum
J
12 yıl
Suikast Filmleri
daha önce konu açmıştım bilen bilir polisiye filmlerini çok seviyorum.neyse
önerebilecegiz filmler varsa
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.