E

Teğmen
13 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
12 yıl
Samsung LE32E420E2W PS3 Yardım
Samsung LE32E420E2W HD ready TV aldım dün. Tepkime süresinin kaç olduğunu bilmiyorum.TV 4 nisan 2012 üretim. Güncelleme dün çıktı yaptım. Bir önceki görüntü ya da mevcut görüntüde renklerde uzama oluyor. Bir önceki görüntüden leke kalıyor.Birde oyun için en iyi ayarları söyleyebilir misiniz? Mesela Netlik kaç olmalı?
E
12 yıl
Playstation Store Sorunu(Acil Yardım)
Hiçbirşeyi bir kere de alamıyorum, please wait'te takılıyor activating'ten sonra, defalarca denedim olmuyor.Bu neden olabilir?
Please Wait diyor şndirmeye başlayacakken indirmiyor.Download List'e de atmıyor doğal olarak başlamadaığı için, indirmelerde zorluk çıkarıyor.
Bağlantı kablolu, ttnet'in verdiği modem. DNS'lerim 208.67.222.222 208.67.220.220

Please wait'te takılıyor tepki yok
E
12 yıl
MGS HD Collection Sorusu
Benim gibi PSN'deki mgs hd'yi PS3 versiyon zannedip alan kaç kişi var?
Vita versiyonunu indirirsem PS3'te oynayabilir miyim?
Crossplay varmış.
E
12 yıl
STORE ALIŞVERİŞ İMDAT!
Ne yaptım ne ettim kredi kartımı ya da sanal kart numaramı hesabıma kaydedemedim sanırım adres sorun çıkarıyor ama ne denediysem olmadı üstelik her deneyişmde 10 tl civarında para çekti sağolsun PSN. Shopto'da telefondann şifre yollarkende 3 pound aldı kartımdan,Allah belanı versin shopto, bu hareketinden dolayı seninle olan alışverişim baştan bitti.TheHut'çıyım bundan sonra, biri bana yardım edebilir mi? USA TR UK hesaplarımın hiçbirine kaydettiremedim kartımı. PLUS üyeliği alacaktım bedava oyunlar veriyor diye o da olmadı+ bir soru olarak Mesela bu ay 6 tane badava oyun verdi temmuz geldiğinde hazirandaki bedava oyunları hala indirebilecekmiyim?
Yardım edene dualar edeceğim
E
12 yıl
CANIM DOSTUM SEMİH ÖZBAY\u0027A
Biliyorum yeri burası değil fakat beni mazur görün lütfen moderatör arkadaşlar.
5 Ocak'ta askerden döndüm. Askerdeyken onunla yaptığımız muhabbetleri, eğlenceli dakikalarımızı anımsardım 3-5 nöbetlerinde..En son eylül sonu ekim başı MSN'de görüşmüştüm. Her haftasonu izninde sorardı Şafak kaç diye az kaldı az derdim. Askerde muhabbetiyle beni iyi tutmaya çalışırdı. Bir hastalığı vardı. Tam olarak bilmiyordum.Ciddiye almadığı için ciddiye almıyordum bende..Nerden bilirdim O'nu ölüme götüreceğini.. 10 Ekim'de vefat ettiğini bu gece saat 3:00 gibi öğrendim. Şu an şoktayım. 7 sene boyunca hergün görüşüyorduk nerdeyse. 1 dediğimi 2 etmiyordu. Çok yardım sever çok iyi bir dosttu.Kendisi de benim gibi GT ve MGSciydi. Bol bol tartışır zaman öldürürdük yıllarca. 6 sene boyunca GT'yi bekledin Usta birliğine katıldın GT5 çıktı der dalga geçerdi benle. O'nu şimdiden sinir etmeyi, zorla MSN'den offline yapmayı özledim.Aradım aylarca kendisine ulaşamadım. Telefonunuda kaybetmiştim. Ziyaret edecektim. Ama çok gecikmişim. O arkadaştan öteydi benim için. Arrtık Ralli GT ve MGS muhabbeti yapamayacağım. Artık bol bol MSN'den link gönderip sinir edemeyemeceğim Semih(Kenshin) seni.Çok üzgünüm. Duygularımı tarif edemem. Hayatın gerçeğinin seni bulacağını hiç tahmin etmemiştim. Azıcık daha kalsaydın bak ne güzel teskere mi de almışım ne olurdu sanki. Seni özleyeceğim canım dostum. Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanın cennet olsun canım dostum. Yaşarken görüşemedik ama farklı dünyalardayken görüşeceğiz, seni ziyarete geleceğim. Huzur içinde uyu Kenshin.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.