V

Yüzbaşı
09 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
12 yıl
ip boost
beyler ip boost alcağım fakat günlükmü oyksa maç başına ip verendenmi alsam karar veremedim sizce hangisi daha mantıklı hangisi daha karlı günde ortalama 5 oyun atıyorum
V
12 yıl
ad rune
ad rune page i nasıl ayarlamalıyım arp /ad olarak?
V
12 yıl
moneybookers
beyler bugün moneybookers üzerinden rp çekicektim fakat kartla ilgili bi sorun oluştu. şimdi başka kartla ödemeyi halletim direk fakat. moneybookers hesabımı kapatamıyorum, 40tl tutarında bekleyen ödemeniz var diyor acaba bi sorun oluştururmu?
V
12 yıl
Dota Yardım
beyler 2 yıllık leage of legend deneyimim var ve dotaya başlamak istiyorum, temelde farklılıklar neler ve nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilirmisiniz?
V
12 yıl
jungler \u0026 gank potansiyeli
beyler junglerların gank potansiyelleri arasında hangilerinin potansiyeli daha yüksek mesela ww 6 öncesi gank yapamazsken lee sin in q açması yeterli oluyor, lane i daha erken rahatsız edicek junglerlar kimler
V
12 yıl
rp hakkında.
beyler rpyi hangi kurdan alırsak daha ucuza geliyor? euro sanırım 24 tl 20 civarı bi birim vardı?
V
12 yıl
singed.
beyler singed ı takip edemedim sanırım biraz nerf yemiş? ne gibi değişiklikler olmuş singedda yada yakın zamanda büyük bi değişiklik oldumu?
V
12 yıl
skin code.
beyler pax jax. k9 nasus yada pax sivir gibi skinlerin kodları hala bulunabilir veya satın alınabilirmi? satın alabilecğimiz bir yer varmı?
V
12 yıl
yeni yıl skinleri
merhaba arkdaşlar yeni yıl skinlerinin süresi acaba ne zaman doluyor tam olarak? avrupa saatiyle ne zamana kadar satın alma yapabileceğiz?
V
12 yıl
Solo Top Rune
beyler solo top için standart tank runelerimi kullanıyorum , solo top için daha uygun nasıl bi rune dizilebilir. nasus ve irelia için özellikle. yoksa tank runeleri yeterlimidir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.