H

Yüzbaşı
07 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
Beşiktaşta İftar Yardım!!!
Arkadaşlar 7 kişi Beşiktaş'ta yarın iftar yapacağız. Şöyle öğrenci işi maksimum 25-30 a karnımızın doyacağı yerler bilen varsa yardımlarını bekliyorum.
H
10 yıl
Twitter API Kullanarak Tweet Çekme
Arkadaşlar selamlar.
Büyük veri analiziyle ilgili bir proje geliştirme aşamasındayım. Twitter hesabımdaki takip ettiğim kişilerin belirli tarihler arasında attığı tweetlere ulaşmam gerekiyor. Twitter API ile ilgili pek fazla kaynak bulamadım internette. Bu işle daha önce uğraşmış biri var mı?
H
11 yıl
Wi-Fi Sınırlı Bağlantı-Tanımlanamayan Ağ
Dün kendi evimdeyken windows 8.1 yükledim evdeki modemim TP-LINK TD-W8151N herhangi bir sorun yoktu wifi veya ethernet bağlananiliyordum. Şimdi okuduğum yerdeyim modemimiz TTNET'in verdiği TP-LINK TD864W geldiğimden beri kablosuz bağlanamıyorum.

Hatanın ekran görüntüsü:

< Resime gitmek için tıklayın >

Denediğim çözüm yolları:
-Modem yeniden başlatma
-Wifi kartının driverını silip-yeniden yükleme
-Modemi fabrika ayarlarına geri döndürme

İşletim sistemim: Windows 8.1
Wifi Kartım: Broadcom BCM4313GN 802.11b/g/n 1x1
H
11 yıl
Nvidia + İntel Sürücü Sorunu
Linux Mint'i yeni kurdum ek sürücülerdeki nvidia driverını kurdum fakat kullandığından şüpheliyim. Pencereleri indirirken ve oynatırken çizgiler oluşuyor. Kısacası windows'ta driver kurulu değilken olanlar..
Sürücülerin düzgün kurulup kurulmadığını, hangisini kullandığını nasıl öğrenebilirim?

Şimdiden teşekkürler.
H
11 yıl
WhatsApp Bildirimleri
Arkadaşlar iyi akşamlar. Bütçem kısıtlı olduğundan aklımda Lumia 520 var. Malumunuz 500 liraya kadar bulunabiliyor.
Fakat benim için whatsapp bayağı bir önemli.. Bundan birkaç ay önce bildirim sorunları vardı diye duydum. Gelen mesajlar geç gösteriliyor veya hiç gösterilmiyordu. Bu durum halen devam ediyor mu kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Şimdiden teşekkürler
H
11 yıl
Kablosuz Ağ Sürücüsü Kurarken Hata
Arkadaşlar merhaba 12.04 LTS sürümünü kullanıyorum. Ek sürücülerde kablosuz ağ sürücüsünü etkinleştirmek istediğimde "Üzgünüm, bu sürücünün kurulumu başarısız oldu. Ayrıntılar için lütfen günlük dosyasına bakın: /var/log/jockey.log" hatasını alıyorum. Log dosyasında ilgili kısmın çıktısı ise şöyle;

 
2013-09-15 20:41:05,502 DEBUG: querying driver db <jockey.detection.OpenPrintingDriverDB instance at 0x12c0a28> about HardwareID('modalias', 'wmi:05901221-D566-11D1-B2F0-00A0C9062910')


Teşekkürler şimdiden
H
11 yıl
Mısır Gevreği İle Kahvaltı Yapmak
Merhaba arkadaşlar 2 sene içinde toplamda 40'a yakın kilo verdim. Bu yaz sadece 13'ünü verdim ama geri almaktan korkuyorum açıkçası. Şimdilik yemeklerim düzenli olarak gidiyor fakat 1 ay sonra okullar açılacak ve ben şehir dışında okuyorum. Yani sabahları derslere giderken kahvaltı hazırlayacak vaktim olmayacak. Biliyorsunuz kahvaltı da günün en önemli öğünü. Kahvaltılarımı (özellikle hafta içleri) mısır gevreği ile yapsam normal kahvaltının yerini tutar mı acaba? Sizin bu konudaki görüşleriniz neler?
H
11 yıl
Yeni Taşındığımız Evin Salonu İçin Dekorasyon
Arkadaşlar bu sene 3 arkadaş eve çıktık, öğrenciyiz. Özellikle salonun öğrenci evleri gibi harap şekilde gözükmesini istemiyorum. Yani içeri girince böyle bir göze hitap etsin diyorum. Tuttuğumuz ev yeni ve güzel bu arada. Ne gibi önerileriniz var bunun için? Benim aklıma duvara tablo ya da posterden başka bir şey gelmiyor.
H
11 yıl
Facebook, Twitter, WhatsApp Uyg. Hakkında Birkaç Sorum Var
Benim için Facebook, Twitter, WhatsApp, Foursquare ve İnstagram önemli sadece telefon için. Youtube'da son güncellemelerden sonra yüklenen video yok ve eskisi kadar kötü olmadığını duydum bunların. İnstagramın uygulaması yok ama istemci olarak çalışan İnstance var diye biliyorum. Android'den geçicem bende bu saydıklarımın deneyimi androide yakın mı?

Mesela şuanda whatsapp rezil bi şekilde çalışıyor benim. Telefonun yetersizliğinden sanırım birine bişey yazmam ve mesajları görmem için interneti kapayıp açmam gerekiyor. Akıcı, zamanında gelip gitse yeter benim için mesajar. Arayüze takmam pek.
Diğerleride paylaşımlarda özellikle resim paylaşımlarında sıkıntı çıkarıyor mu?

Sağolun şimdiden cevaplar için.
H
11 yıl
Çene ve Boyunu Traş Ederken
Arkadaşlar çene ve boyunu traş ederken kafama takılan bi konu var. Bugüne kadar çene, çene altı ve boyunu traş ederken tersten alıyordun sürekli yoksa almıyor kalıyor uzun uzun.. Normalde tersten almak iyi değil ama o bölgelerde düz alınmıyor. Siz nasıl yapıyorsunuz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.