E

Er
07 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
13 yıl
Spartacus\u0027ün ünlü aktörü Andy Whitfield dün yaşamını yitirdi!!!
Spartacus: Kan ve Kum' adlı televizyon dizisinin yıldızı Andy Whitfield, dün sabah 39 yaşında hayata veda etti. Son 1.5 yıldır lenf kanserinden tedavi gören Whitfield'in, Avustralya'nın başkenti Sydney'de hayatını kaybettiği açıklandı. Whitfield, dizide Spartacus karakterini canlandırıyordu; ancak hastalığı nedeniyle geçen sezon öncesi diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

http://yenisafak.com.tr/Aktuel/?t=13.09.2011&c=5&i=340435

bugün gazetede okuyunca çok üzüldüm
E
13 yıl
hipotiroidi hastasıymışım var mı aranızda benim gibi olan yardım edin:(
arkadaşlar dün aşırı üşüme ,halsizlik ve sürekli yorgunluk, düzensiz kilo alıp verme durumları yüzünden kan tahlili yaptırmaya gittim.sonuçları bugün aldım hipotiroidi hastasıymışım , tiroid bezinin yavaş çalışması anlamına geliyormuş.ömür boyu ilaç kullanmak zorundaymışım.moralim çok bozuldu var mı aranızda bu hastalığa sahip olan? nelere dikkat etmem gerekiyor bundan sonra yaşantımda neler değişecek? internetten araştırdım biraz ama yaşayan birilerinden tavsiye almak lazım.
E
13 yıl
kaybedenler kulübündeki felsefeden bahsedenler...
ya bırakın Allah aşkına ne sanatsal ne de hikaye bakımından hiçbişey ifade etmiyor film.hem siyasal hem de cinsel ve ahlaksal propaganda var filmde bol bol.nası kafanız basmaz buna.bu kadar mı savruk ve boş bir yaşantınız var.açın gözünüzü etrafa bakın biraz gerçek hayatta kendini ifade bile edemeyen karşısındakinin ne dediğini bile anlamayan insanlar filmde bi felsefe olduğunu söylüyorlar çok gülüyorum.kendiniz olun kalıplara sıkışmayın belli bi kategoriye dahil olmak için çabalamayın battıkça batıyosunuz.

muhtemelen bu konuda silinicek ama olsun
E
13 yıl
çok dertliyim üzerime geliyor duvarlar :\u0027(
Videoyu izlemek için tıklayınız

efkarı dağıtamıyorum bari dibine vuralım
E
13 yıl
aşık olduğunuz insanın sahtekar olduğunu farkederseniz eğer...delirmek üzereyim :@
arkadaşlar başımdan çok kötü bir tecrübe geçti bununla ilgili.mevzuyu anlatmayacağım ama örneklerle durumu izah etmeye çalışacağım.
diyelim ki birine aşıksınız ve çok bağlısınız .çok uzun bir beraberliğiniz oluyor.yıllarca diyelim.beraberliğiniz süresince sizi sevdiğine de eminsiniz.onu her yönüyle tanıdığınızı sanıyorsunuz.sonra farklı nedenlerden ayrılıyorsunuz.hala sevdiğiniz için üye olduğu siteleri profillerini hesaplarını takip ediyorsunuz.ve mesajları yorumları okuyunca o insanı aslında hiç tanımadığınızı farkediyorsunuz.misal 5 vakit namaz kılan ahlaklı iyi eğitim almış bir kız düşünün.msn profilinde son zamanlarda arkadaş olduğu kişiler yabancı uyruklu kaslı erkekler.ya da inanılmaz küfürlü forum mesajları sansürlü tabi.şimdiye kadar görmediğiniz yönlerini farkediyorsunuz. misal olarak anlatmaya çalışıyorum anlayın işte çok uç noktalarda farklılıklar.her konuda bu şekilde.sizi zamanında yaptığınız herhangi birşeyden dolayı suçlayıp şuanda kendisinin misli davranışlarda bulunduğunu düşünün.

çok kızgınım şu anda bu kadar yazabiliyorum. çok büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.tüm zamanımı kaybetmiş kandırılmış hissediyorum.
siz olsanız ne hissedersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.