DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
C

Çavuş
18 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
363169 Gün Cezalı
356096 gün 2 s. 31 dk.
Gönderiler Hakkında
C
19 yıl
dc oldunuzmu
saat 21:15 dc yedim giremiyorum.
C
19 yıl
SAMSUNG Digimax i6
Hiç bir araştırma yapmadan u makineden aldım 780 YTL. Kutusunda taşıma çantası ve 512 MB bellek de bedavadan geldi. Bana göre fena bi makineye benzemiyo ama bi de sizlerin yorumunu almak istiyorum. Nasıl bir alet bu kazık yemedim diilmi.
C
19 yıl
TRT Kanalları nerde
Bir süredir seyahatte olduğumdan gelişmeleri takip edemedim ama eve döndüğümde TRT kanallarının olmadığını gördüm. Otomatik arama yaptırdım gene bulamadım. Neler oluyor bilen varmı.
C
19 yıl
ctrl alt delete
ctrl alt delete bileşimi çalışmıyodu, sistem de baya bi yüklüydü onun için xp'yi tekrar yükledim ama ctrl alt delete gene çalışmıyor. sorun ne acaba yardım edermisiniz
C
20 yıl
Canavar yoookk
B3 de hiç canavar yok öbür serverler nasıl
C
20 yıl
KEKURİ RİNG
Arklar, gördüğüm bütün kekuri ringler DEX bonuslu. Başka bonusu olan yokmu.
Aklıma şöyle bişi geliyo. Bunu genellikle rogueler çıkarıyo (koxp vs.) Acaba çıkaran chara göremi bonus veriyo.
C
20 yıl
XPACH SİLİN ve OYUNA GİRİN
klasördeki xpach dostasını silin, ve hooooppppp oyundasınız.
:)))))))
C
20 yıl
MAGE KALKANI
Benim 51 lv pet magem var ve normalde hiçbir kalkanı tutamıyorum. Ancak en küçük kalkanı önce reduce edip +2 ye de upgarede edip istediğim damageyi de bastığımda elime alabiliyorum ve iyi bir defans veriyor. Ancak sorunum şu: Elime mage stafı alamıyorum. Kalkanı takınca staf düşüyor. İlginç ama sadece rogue staflarını alabiliyorum. Düşünsenize elinde kalkan ve +8 shard olan bir MAGE.)))))
C
20 yıl
burnig skelton
arkadaşlar şu anda raibada flame rock gördüm yanına gittim herif kayboldu.
dodaya geldim bi dene burning skeleton var ama ne atsam işlemiyo öyle duruyo nedir buuuu
C
20 yıl
BURNİNG SKLETON
Arkadaşlar bazen doda kamp ta bunları görüyorum. Genelde de yoklar bu ne iştir yani
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.