G

Er
28 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
11 yıl
elimde mi götüreydim
G
11 yıl
avea acilll 1 tl lazım çok acilll lütfennn
beyler yasakmıdır bilemiyorum ama acilen avea 1 tl'ye ihtiyacım var sms paketi yapamıyorum 9,13 tl var ve sms paketi 9 tl fakat sms paketini almam için hattımda en az 9,5tl bulunması gerekiyormuş...

yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?


not:konu yasak mı bilmiyorum fakat aklıma burası geldii

edit:beyler zen man arkadaşımız yardımcı olmaya çalıştı fakat yeterli bakiyesi olmadığı için olmadı..
yardımcı olacak arkadaşlar var mı? daha yeni tl yükledim fakat limit yetmedi işte biraz stres yaptım.
G
11 yıl
Naçizane Gif Arşivim [Güncellenebilir...]
G
11 yıl
Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?
23 yaşındayım askerliğimi bitireli 40 gün kadar oldu ve işsizim elimde tam tutabileceğim bir mesleğim yok fakat tasarım işinden biraz anlıyorum.
40 gün içinde iş arayışların da bulundum.
ilk olarak AVM D'S Damat'da iş başvurusu yaptım ve deneyimsiz olmama rağmen güzel diksiyonum ve prezentabl duruşumla (kendimi çok iyi överim SS yok) etkilemiş olmalıyım ki işe kabul edildim çok sevinmiştim. 750Tl maaş+200Tl yemek parası+75Tl yol parası+Sigorta çok iyiydi işe başladım ilk günümdü, işin iyi olduğuna parasına bakarak karar vermiştim ve yanılmıştım çünkü sabah 9 akşam 22 günde 13 saat hususunu gözümde canlandırmamıştım bile ( full ayaktasın öğlen arası yok 3-4 saatte bir 15 dakika ihtiyaç molası) aynı gün akşam 18 civarı tak etti ve müdürün yanına gidip güzel bir şekilde izah edip işten çıktım

Çıkışta arkadaşla karşılaştım.AVM'deki güvenlik görevlisi çocukluk arkadaşım çıktı iki lafladık daha sonra kendisinin de mesaisinin bittiğini ve istersem beni de bırakabileceğini söyledi bizim evin oralarda oturduğu için arabasıyla beni bıraktı.(gereksiz ayrıntı)

ertesi gün bilgisayar ve tasarım işinden az buçuk anladığım için en iyisi bildiğim işte çalışmak mantığıyla iş aramaya koyuldum ve buldum.
bir bilgisayarcıda teknik servis elemanı olarak işe başladım.maaş konuşmamıştık sabah 8 akşam 7 ve çoğu zaman boş vakit ve neden kabul ettim bilmiyorum.
neyse 1 hafta geçti aradan; haftalık günü (aylık değil-miş :/) 70 Tl çıkardı verdi(ulan 23 yaşındaki adama 70 tl haftalık aylık 280 Tl) küfür gibi geldi tabi.

dün işkur'a kayıt oldum grafikerlik ve tasarım kursları varmış. neyse...


neyse biraderlerim konuya gelelim..
zamanında (2006 yılında) lise 2'yi okurken okulu bırakmıştım.
askere başladığım gibi açık lise kayıdımı da yaptırdım. sınavlarıma giriyorum.

sevdiğim bir kız var 7 yıldır birlikteyiz (kız arkadaşım üniv 3.sınıfta)
kızın ailesi kızı bana tek bir şartla verecek oda OKURSAM!!!

şimdi tamam okuyorum ve okuyacağım da fakat kafamda çok soru işareti var.

2014 yılında açık öğretimi lisesini bitirsem,2015 yılında üniversite sınavına girip kazansam.2019 yılında mezun olsam ve en erken 2020 yılında düzgün bir şekilde meslek sahibi olsam ( çok iyimserim) 30 yaşında olacağım ve inanın bana sevdiğim insan için değer. Kafama takılan şey ise şu; şimdi ben hiç fire vermeden bunları başarmak istiyorum da... aile maddi durumu çok kötü,düzgün bir iş bulamıyorum ve herhangi bir işte çalışsam derslere nasıl çalışacağım?? ve emin olun ben kız arkadaşımla gerçekten evlenmek istiyorum ve içimi daraltan nokta da ailesinin kesinlikle ben okumazsam kızı bana vermeyeceği gerçeğidir.

Nasıl bir yol izlemeliyim ve nasıl bir karar vermeliyim? Siz olsanız nasıl bir çıkar yol bulurdunuz?

Not: Konuyu dağınık anlatmış olabilirim çünkü biraz dağınığım bugün,efkarlıyım beyler.
G
13 yıl
İzmir/Bornova
Beyler bugün teslim oldum askerliğe İzmir / Bornova çıktı İzmirli arkadaşlar varsa bornova 10.eğitim jandarma er alay komutanlıgına otogardan nasıl gidilir yardımcı olabilir misiniz?

Not: Muayene kaçağı olduğum için hemen aldılar beni.Cumartesi günü sabah kısmetse ordayım.
G
13 yıl
Teslim oldum
10'uncu J.Eğt.A.K.lığı/İzmir/Bornova birliğime cumartesi teslim olacam, yoklama kaçağı olarak muayenemi oldum bugün orda askerliğini yapmış arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
G
13 yıl
Beyler Nasılım [SS\u0027li]
G
13 yıl
var mı hatay antakya?
merkez?
G
13 yıl
Fazladan Yatırılan Harç Paraları [MÜJDE]
Üniversite de okuyan arkadaşlar aldığım duyumlara göre (sağlamdır) fazladan yatırılan harç paralarını geri alacaksınız. Yakında kokusu çıkar beklemedeyiz

Not:Ciddiyim
G
13 yıl
komşuyla olan inanılmaz kavgamız ve... Acayip bi son
yer: bizim ev
zaman: 2 hafta önce
olay: eğlence sonrası tatsızlık
sonuç: anlatıyorum hemen...
şimdi biz 5 arkadaş bide ben benim evde alem yapıyoruz, biralar çerezler havada uçuşuyor son ses müzik açmışız kopuyoruz kızlardan konuşuyoruz falan derken arkadaş bi soru sordu
ahmet:a ben:b cenk:c dursun:d enes:e fırat:f
a:oğlum kızları nasıl tavlayacaz?
b:geçen ben tavladım..
f:nasıl ?
b:cenk'te yanımdaydı o anlatsın
c:yalan beyler inanmayın...
b:tamam la yalansa anlatıyorum iyi dinleyin, şimdi geçen dershanenin kantininde oturuyoz işte cenk'le bi baktık karşı masada bi tane afet var.Çok pis kesişiyoruz ama görmeniz lazım neyse ben dedim bu kıza iş atarım...gittim yanına oturabilir miyim dedim tabii ki yakışıklı dedi oturdum.kola ısmarladım, kola ısmarlamam bunun hoşuna gitmiş olacak ki evine davet etti sonra
f,d,a:
c: yalan beyler külliyen yalan kesinilkle inanmayınnnnn

derken kapı çaldı kapıyı açtım alt komşunun kocası gelmiş;
b:buyur komşu efendi
komşu: çok gürültü yapıyonuzz leaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn. diye kükredi
b:evet? yani gelebilir eğleniyoruz burda arkadaşlarla amacın nedir niye bağırıyon?
komşu: uyuyamıyoz yarın işe gidecez
b: yarın pazar komşu efendi nereye gidiyon
komşu:
b:yaaa öyle kalırsın işte şimdi defol git burdan...
dememle beraber elimdeki şişeyi kaptığı gibi başıma vurdu bira şişesi kafamda kırıldı şakaklarımdan kan geliyo, sonra aldı bu kırık bira şişesini karnıma saplıyacak hemen kaçtım ben arkadaşlar içerde hala benim hikayenin doğrumu yanlış mı olduğunu tartışıyo neyse adam geldi bana vurmaya başladı arkadaşlar sonradan farketti olayı bu adamı aldık biz içeri önce bize baş koyabiliyodu tabi adamı yorduk biraz etrafında 3-5 tur attık, sonra ben içerden taaa dedemin dedesinden kalma osmanlı kılıcımı alıp adamla kapıştım(adamın elinde bira şişesi var) bu arada müzik son ses acayip gaza getiriyo beni tuttum kılıcı adamın bacağına sapladım adamın yüzü öyle bi ifade aldı ki anlatamam size... yattı yere zaten kafası dönmüş bi şekildeydi etrafında hala bizim arkadaşlar dolanıyo. Adam ağlamaya başladı yeterrrrrr istediginizi yapın isterseniz eve kız getirin karışmıyorum size yeteaaaaaaaaaaaar diye bağırdı. Tabi bizim kafa kıyak anlarmıyız yeterden.Öyle bi dövüyoruz ki adamı artık adamın çığlıklarından müziği bile duyamaz hale geldik...
Sonra birden kapı çaldı, adamın karısı.Tabi bizim kafalar kıyak, maymunu bile prenses olarak görüyoruz
Derken.. adamı bıraktık
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.