K

Teğmen
23 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
12 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Y580 32GB Msata + 750GB HDD Windows 8 Kurma
Y580 SSD'li model kullanıcısıyım. Windows 8 kuramıyorum Lenovo forumları dahilinde çok araştırma yaptım ancak SSD veya HDD ye format atarsak clean install yapabiliyormuşuz. Veya Lenovo ' nun intel rapid start için driver çıkarmasını beklemek zorundaymışız. Acaba bu Y580' nin bu modeline sahip olan ve Windows 8 upgrade i yapmayı başaran varmı?
K
12 yıl
Lenovo Y580 16gb ram desteği
Arkadaşlar merhaba,

Lenovoya göre max 8gb ram takılabiliyor Y580 'e. Ama araştırdığım yabancı forumlarda millet 16gb takmış SS falanda koymuş. Acaba 16GB taksam tamamen yararlanabilirmiyim, deneyen varmı? veya ne gibi zararı olabilir? Şimdi 2 tane 8gb ram alsam 150-200 lira maliyet elimde patlasın istemiyorum başka takabileceğim laptopda yok.
K
12 yıl
RESIDENT EVIL MERCENARIES 3D CO-OP OYUNCU ARANIYOR
RESIDENT EVIL MERCENARIES 3D CO-OP için oyuncu arıyorum ilgilenen olursa pm yolu ile ulaşabilir veya buraya yazabilir.

4639-9271-7012 FC Nick: Kutlu9 Eklerseniz FC'unuzu bana mesaj atmayı unutmayın.
K
12 yıl
3DS UPDATE SORUNU YARDIM
Merhaba arkadaşlar 3DS aldım yaklaşık 1 ay kadar önce system update yapmak istiyorum fakan her defasında bağlantıda sorun çıktığına dair bir error veriyor. Modememim usr9106 araştırmasını yapmama rağmen bir çözüm bulamadım herhangi bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
K
12 yıl
3DS NERDEN ALINABİLİR?
Merhaba arkadaşlar, 3DS almayı düşünüyorum forumda bir kaç başlık gördüm fakat vatan computerda artık eskisi gibi ucuz değil internet sitesinden bakınca, başka nerden alınabilir ben d&r diye düşündüm 699 tl fakat 200 tl lik hediye çeki veriyorlarmış. Sizinde bildiğiniz ucuz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim. Kadıköyde görmüştüm satan yerler fakat fiyatları konusunda bilgim yok.
K
13 yıl
BLACK OPS RESURRECTİON PACK MOON MAP\u0027İ İÇİN OYUNCULAR ARANIYOR
Merhaba arkadaşlar, 23 Ağustosta ilk olarak xbox live'a çikan Resurrection Pack(4) için zombi oynuyacak oyuncular aranıyor. Özellikle yeni çıkan MOON mapindeki easter egg ve achievementlari yapilacak onun dışında DER RİESE başta olmak üzere Classic Zombie haritalarıda oynanabilir. İrtibat için GAMERTAG: Kutlu9 arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.


Şu anda iki kişiyiz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.