X

Onbaşı
16 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
X
5 yıl
Dizel askeri kamyona yanlışlıkla benzin konuldu
Merhabalar, Askerliğimin bitmesine 20 gün kala yine başıma saçma sapan bir olay daha geldi.. Bmc 2.5 ton araca yakıt almak için istasyona gittim bugün. Yeni avel pompacı askerler dizel olan askeri kamyona 19 lt benzin koymuşlar yanlışlıkla. Deponun yarısı zaten mazotla doluydu ve 19 lt de benzin karıştı. Hiç çalıştırmadan hortumladılar ve çeyrek depoya geldikten sonra dizel yakıt ile fulledik aracı. Şimdilik bir sorun yok arac normal çalışıyor fakat ilerde bir sıkıntı olur mu diye düşünmüyor değilim. Sizce bu durumda ne yapılmalı?
X
6 yıl
PUBG MOBILE CIHAZ TAVSIYESI
Merhabalar. Geçen sene casper VIA a1 almıştım. Gerek tasarımı gerek fiyatı ve yerli malı olması almam için yeterli sebeplerdi. Cihazın iyi olduğunu düşünüyordum taa ki pubg yükleyene kadar. İnanılmaz kasıyor ve kafayı yemek üzerim. İş yerinde ve mahalledeki arkadaşlarımla sürekli oynuyoruz fakat benim cihazım çok kasıyor ve gram zevk alamıyorum.Sırf oyun için tablet veya cihazı değiştirmek istiyorum. Önerilere açığım ve fiyatı yüksek olmazsa sevirim.
X
7 yıl
Tarifeye ek telefon ücretleri ŞAKA MI ?!
öncelikle iyi akşamlar, 2 hafta önce telefonumu yüksekten düşürerek tuz buz ettim. iyi kötü idare ediyordum ama artık sinyal sorunu ekran kayması derken telefon normal olarak çöp oldu. üniversite den yeni mezun oldum çok fazla iş görüşmesi yapmam lazım fakat telefon çok büyük sorun oldu bana. doğal olarak nakit alacak bütcem yok.
turkcell den tarifeye ek alarak almak mantıklı gelmişti taaki siteyi açana kadar. arkadaşlar bana mı anormal geldi bu fiyatlar yoksa normal olan artık bu mudur ?

iphone 6 32gb almak istiyordum.cihaz ücreti 24 aydan aylık 142 liraya geliyor. hesaplarsak telefon 3408 liraya geliyor. şaka mı bu ? peşit fiyatı 2.219 lira olan bu cihaz nasıl böyle bir fiyata geliyor ki ? mantıklı bi açıklaması var mı çok merak ettim.
X
8 yıl
ASUS R7 240 Kafayı yemek üzeriyim.
Arkadaşlar selam. Sistemim biraz eski benim, oynadığım bir kaç oyun vardı onlarda da artık yeterli fps alamadığım için ekran kartını değiştirmek istedim bugün. Asus r7 240 aldım fakat aldığıma da pişman oldum. Ne yaptım ettiysem bilgisayar kartı okumuyor. en az 6-7 kere driver'ı silip baştan yükledim, gezmediğim forum sitesi kalmadı fakat hiç bir şey bulamadım. 0 aldığım ekran kartının bozuk çıktığını düşünüyorum artık o derece. Sizce nerede hata yapıyorum neden ekran kartını görmüyor pc ?< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.