S

Teğmen
09 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
8 yıl
Vdsl bridge modda calısan modem arıyorum.
Selamlar,

Baslık yeteri kadar acıklayıcı oldu ama biraz daha acıklamaya calısayım. Vdsl bridge olarak kullanmak üzere modem arıyorum. Elimdeki asus n17u adsl bridge modda calısıyor ama vdsl e alındıgında bridge modu kayboluyor. Ac68u da sonlandıracagım. Bilgi sahibi olanlar paylasırsa sevinirim.
S
10 yıl
PS4- GTAV Online Crew (30 yaş ve üstü)
Beyler / bayanlar,

GTA 5 online icin kurdugumuz ceteye katılacak 30 yaş ve üstü üyeler aramaktayız. Cetenin adı "Stoned Oldtimers " kısaltması SOLD..Simdilik 3 kisiyiz. Kulaklık kullanımı grupta şart olacak. Muhabbetimiz iyidir, ve seviye gibi bi sıkıntımız yoktur. Cete uyelerine yonelik olmadıktan sonra küfür serbesttir. lgilenenler bana ulassın.
S
10 yıl
Avea Cekim Gucu - Soylendigi kadar kötüymüş
Avea'ya yeni geçtim, uyarmışlardı çekmiyor diye haklılarmış. Bulunduğum bölgede çekim gücü sıfır. Beni oldukça zor durumda bırakan bir durum bu. Şikayet ettim.
bugün 08:30 da telefonla bana ulastılar. "Oturdugunuz yere ekstra baz istasyonu gerekiyor ama yatırım planlarımızda yok" dediler. bu kadar basit yani. Sehrin gobeginde oturmuyorum tamam ama dag basında da degilim. Aynı bölgede 1.5 yıldır superonline fiber kullanıyorum.Vodafone uyesiyken 20 mbit 3G performansı goruyordum. Rahat battı.

Avea almayın, aldırmayın. İlk fırsatta baska bir operatore gececegim.
S
10 yıl
İngilizce Özel Ders Veriyorum.
Baslıkta belirttigim gibi ingilizce özel ders veriyorum. Forumda bu ilanı acmadan once arama kısmında arastırma yaptım bu ilanların verildigi kısmı bulamadım bu yuzden buraya yazıyorum.
İlgilenenler bana mesaj atabilirler. Ankara'dayım bu arada.
S
10 yıl
Garanti kapsamındaki Iphone 4s pil sorunu
Garantisinin dolmasına 6 ay olan iphone 4s %20 yi gordümü kapanıyor. Garantiye gonderirsem telefon degistirilir mi ? Bu durumu yasayan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.
S
11 yıl
Istanbul Macbook Yetkili servis Onerisi
Selam millet,

Bilgisayarın pilini degistirtecegim, istanbul anadolu yakasında bir servis önerebilirmisiniz. Güvenilir olması önemli.

Teşekkürler.
S
11 yıl
Ankara Iphone 5s 1 Kasım Fiyat arastırması sonucları
Selam Millet,

1 haftadır Iphone 5s hakkında , Ankara'da cesitli alısveris merkezlerinde ve bilindik caddelerde ki servis saglayıcı bayiilerinde yaptıgım fiyat tahminleri arastırmasının sonuclarını ozet olarak aktarmak istedim..

Aldıgım cevaplar ozet olarak soyle ;

- Abi musteriler 3200 diyor..
- Paralel ithalatı 2800, distributor garantili olanı 3200 den asagı olmaz.
- 3200
- 3200
- 3200
- Paralel ithalat 2650
- 2800 gibi bisey olacak



* Tamamen bana soylenenlerden ibarettir.
S
11 yıl
Mac \u0026 Windows hırlaşmasıyla alakalı ilgimi ceken bir konu var
Gecenlerde dikkatimi ceken bir konu oldu . Takdir edersiniz ki , burada devamlı bir cekisme yasanıyor. Kendi adıma konusayım. Ben bu foruma sadece spesifik konular icin geliyorum. Bunun buyuk nedenide Apple tarafında gozden kacırdıgım , baskasının farkettigi bir gelisme olup olmadıgı konusu... Forumda hobim olan small home networking ogeleri ve apple urunleriyle alakalı konular dısında baska bir baslık altında ne yazılır ne cizilir bilmiyorum.

Onceki konularda biraz bahsettim. 22 yıl Windows pc kullandım, dolayısıyla windows isletim sistemi calıstıran laptopları ureten sirket baslıklarıyla ilgilenmiyorum..Orada ne olup bitebilecegini cok iyi biliyorum.

Burada farkettigim, bir guruhun inatla apple kullanmamalarına, kullanmayada niyetleri olmamalarına ragmen, apple urunleriyle alakalı baslıkların altına yazıyor olmaları.

Bu hırs nerden geliyor gercekten cok merak ediyorum.

Ben burda asus baslıgını bir kere bile clicklememisken, neden apple urunlerinden nefret eden ya da bir sekilde gereksiz bulan insanlar bu baslık altında yazılanları okuyup , onemli zamanlarını harcayarak efor sarfediyorlar ?

Yardımcı olmak desem degil.. Birincisi dun dogmadık oyle yardımsever insan modeli yok Turkiye'de. 2. si Apple kac senedir yaygın ki TR de.. En nihayetinde burada ki aktif kullanıcıların %90 ı eski windows kullanıcısı..

Gercekten ogrenmek icin soruyorum.. Neden ?
S
12 yıl
FIAT PANDA 2011 SKYDOME COK TEMIZ 1.2 DYNAMIC
FIAT PANDA 2011 SKYDOME COK TEMIZ
16000 Km de.
düz vites.
Ankara

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.