H

Çavuş
08 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
Emre Belözoğlu Başakşehir\u0027de
Hayırlı olsun
H
9 yıl
Bence bu işin sonu hüsran olacak
Selam arkadaşlar. Şimdi sizinle kafamdan geçen bir kaç şeyi paylaşmak istiyorum. Bu transfer döneminde adımız çok iyi ve kaliteli oyuncular ile anılıyor, yeni gelen İtalyan dayı ve teknik direktör ile yeni bir yapılanmaya girilmiş izlenimi veriliyor, Nani'ler, Ospina'lar, hergün gelip gidiyor, yöneticiler bile artık taraftara iyice gazı veriyor. Bence bu sene şampiyon olamadık diye taraftarın gazını alma ve gözünü boyama operasyonu resmen başlamıştır. Özellikle Aziz başkan bunu yıllardır hep yapmıştır. Anelka transferi buna en güzel örnektir o konuyu bilenler bilir. Bence ikinci bir Ünal Aysal vakası yaşanabilir. Aziz başkan zaten gidiyor, geriye bir enkaz bırakacak, olan bu sefer Ali Koç'a olacak. Ben bu sene şampiyon olacağımızı biliyorum. Geçen seneki tribün kapatma cezasının kalkması, yeni transferler, hem yayıncı kuruluş da istiyor Fenerbahçe'nin yıldızı 4'lemesini. Bu arada bu revizyonlar, transferler, kurumsal adımlar felan niye geçen sene yapılmadı? 4'cü yıldız senesinde neden bizim Bekir'lere, İsmail Kartal'lara, gol özürlüsü tripci Pelinsu Emenike'lere muhtaç bıraktı bizi bu yönetim? Geçen sene şampiyon olsaydık hen yıldızı alsaydık hem şampiyonlar ilgi biletini cebe atsaydık, çok mu kötü olurdu?
H
9 yıl
Kesin bir bilgi aldım
Merhaba arkadaşlar. Kesin bilgilerim ile karşınızdayım. Çok önemli birisinden aldım bu haberi.

33. HAFTA
Galatasaray 0-0 Beşiktaş
Başakșehir 1-2 Fenerbahçe

34. HAFTA
Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray
Fenerbahçe 3-0 Kasımpaşa

SAMPIYON FENERBAHÇE. Saygılar.
H
9 yıl
Az önce başıma gelen korkunç olay
Öncelikle belirteyim yurtdışında yaşıyorum. Bu akşam 2 arkadaşım ile Bayern - Barça maçını izlemek için dışarıya çıktık. Tek başına veya evde izleyince sıkıcı oluyor diye. Maçı izledik, birşeyler içtik felan.. Sonra da eve gidecektik ki karnımız acıktı, en son akşam yemeğini evde yemiştik. O yüzden birşeyler yemeye gittik maçın ardından. Az önce yani 01:00 gibi beni ürküten bir olay yaşadık. Araba ile eve dönüyorduk, arabayı arkadaşım kullanıyor, ben ön yolcu koltuğundayım ve diğer arkadaş da arkada oturuyordu. Maç hakkında felan konuşuyorduk, sonra konu yarınki Real maçına felan geldi, herneyse. Otobandan eve dönmeye karar verdik. Tam otoban girişinde 2 adet kadın gördük. Taş çatlasa 25 felan varlar. İkisinin de elinde tekerlekli bavullardan vardı ve ellerinde de bir harita. Böyle otostop çekiyorlar ama kimse durmuyor, umursamıyor. Sonra arabayı kullanan arkadaş bana dedi ki 'bi bakalım mı?' felan. Ben de dedim ki 'yav olm boşver gece gece, bas gidelim hadi yarın erken uyancam mk'. Arabayı kullanan arkadaş biraz dindar bi arkadaşımız. Çok iyi kalplidir ve iyilik yapmaya bayılır. Tutturdu 'bi bakalım, en azından yol tarif ederiz' felan dedi. Neyse en sonunda beni de ikna etti ve durduk.

Araba durdu, ben camı açtım, kadınlar önce bi sevindirik oldu,Kadınlar türkçe bilmiyor, ingilizceleri de yok. Bir tek 'please, thank you, yes, no'. Bunları biliyorlar. Sonra ellerindeki haritayı bize gösterdiler. Yani yolun üstü, otobanın çıkışına yakın bir yer. Arkadaş da dedi ki 'heralde oraya gitmek istiyorlar, ne yapalım götürelim mi?'. Ben önce kabul etmedim, çocuk dedi ki 'yahu iki tane bayan, bu saatte burada bırakırsak içim rahat etmez, dilleri yok, arabaları yok, ne olacak yani 5 km bizle birlikte gitseler' felan. Neyse ben sesimi çıkarmadım, arkadaşların ikisi de indi bavulları bağaja attı felan, sonra bayanlar arkaya bindi arka 3lendi, ben de telefon ile ilgileniyorum, aklımızdan fesat anlamda hiç birşey geçmedi. Zaten biri dindar, öldürsen kıza elini sürmez, diğeri kendi halinde aşk acısı felan da çekiyor bu ara. Ben de ilgilenmedim, herneyse 10 dk felan sonra vardık kızların haritada gösterdikleri yere. Tabi bunlar kendi arasında bir dil konuşuyor ama anlamıyoruz.

Arapça değil, kürtçe değil, kaba ve ilginç bir dil. Sonra arkadaş arabayı durdurdu, ingilizce konuştu işte 'we are here' felan saçmaladı birşeyler ben tabi ilgilenmiyorum, kızlar da arabandan indi, iki arkadaşım da yine inip bavulları indirdi felan. Yanlız kızları indirdiğimiz yer otobanın sonu, yani çıkışın hemen öncesi. Ben de kendi kendime diyorum ki 'ulan niye burda iniyorlar ki' felan. Sonra düşündüm 'belki otobüse binecekler, belki birileri gelip alacaktır'. Neyse arkadaşlar arabaya bindi, 5 saniye geçmeden arkada oturan dedi ki 'bunlar haritasını unutmuş'. Üzerindeki yazılar da ilginç bir yazı tipi ile yazılmış, okuyamadım. Neyse 'hadi in de ver, yazık' felan dedi arabayı süren arkadaş. Neyse arkadaki arkadaş indi, inmesi ile binmesi bir oldu. 'Ne oldu lan?' dedim, 'abi kızlar gitmiş' dedi. Bu arkadaşın ara sıra böyle komik olmayan şakaları vardır. Ben de dedim ki 'olum hadi yaaaa, eve gidelim uykum geldi ver de gidelim'. 'Olum harbi yoklar lan' dedi.

Sonra arabayı kullanan arkadaş ve ben de arabadan indik, baktık şaka maka kimse yok. Bildiğin bomboş yol. Kızlar o kadar kısa süre içinde nereye gitti? Öyle aniden gidebilecekleri bir yer felan da yok, bildiğiniz otoban yani. Ve de duran başka bir araba felan da yoktu, başka bir arabaya binip gitmiş olamazlar. Uçmuş da olamazlar. Resmen yer yarıldı içine girdiler. Bunların hepsi ama 10 saniyelik zaman diliminde geçiyor. Sonra arkadaş arabaya bindi, bi kaç dua etti, sonra hemen bastık uzaklaştık ordan. Haritayı da aldı, neneme gösterecem dedi, belki okuyabilir felan dedi. Tamam dedik, eve geldim korkudan tüm ışıkları açtım. Direk PC'yi açıp sizinle paylaşmak istedim. TV'yi de açtım gürültü yapsın diye. Neydi ki onlar nasıl oldu yahu hiç birşey anlamadık..
H
9 yıl
Şampiyon olacağız!
Beyler kalmış şunun şurasında 5 hafta, kupada zaten büyük bir sürpriz olmazsa finale çıkmışız, ligde şuan lideriz, beğenmediğimiz Musa 13 gole ulaşmış, bu saatten sonra bizim tek görevimiz bu takımı desteklemek. Hatalar yapılabilir, Volkan hatalı goller yiyebilir, Selçuk Şahin oynuyor diye şikayet edip İsmail Kartal'a sitem edebiliriz, ama kalmış şunun şurasında 1 ay, ucunda 4. yıldız var, ne olursa olsun takıma destek vermeliyiz, eleştirilerimizi sezon sonuna saklayalım, tüm oyuncularımızı bu son 1 aylık maratonda bağrımıza basalım, tribünlerde küfür etmeyelim, oyuncularımız kötü oynasa da desteği kesmeyelim, Volkan kötü bir sezon geçirebilir ama dikkatinizi çekerim ligin en az gol yiyen takımıyız, 4 derbinin 3ünü kazanmışız, basket takımımız final foura kalmış, bu sene bizim senemiz olacak, 4cü yıldız bize çok yakışacak, şimdi destek zamanı!
H
9 yıl
2016 Çubuklu Formamız Sızdı
H
9 yıl
Titu Vakası - Reenkarnasyon Olayı (Çok İlginç)
1990 yılında İngiliz BBC televizyonunda yayınlanan bir belgeselle büyük olay yaratan Hintli Titu Singh’in reenkarnasyon hikayesi tüm dünyada yankı uyandırmış ve tartışma yaratmıştı. Hindistan’da yaşayan Titu, ailesine önceki yaşamındaki hayatını ailesini ve Agra şehrindeki eski evini anlatmaya başladığında 2.5 yaşındaydı. Anıları o kadar detaylıydı ki bir radyo dükkanında çalıştığını, adının Suresh Verma olduğunu ve Uma isimli eşinden 2 çocuk sahibi olduğunu bile anlatıyordu. Ailesi önceleri çocuğu ciddiye almıyordu ancak bazen bir yetişkin gibi davranan Tito bir gün silahla vurularak öldürüldüğünü, daha sonra cesedinin yakılarak küllerinin nehre atıldığını söylediğinde endişelenmeye başladılar.

Davayı yeniden açtırdı

Titu, Agra’daki evini özlediğini söylerken ağabeyi şehre giderek bu hikayenin doğruluğunu araştırmaya başladı. Uma isimli 2 çocuk sahibi dul bir kadın tarafından işletilen Suresh Radyo isimli bir dükkana rastladı. Uma, Singh ailesini ziyaret etmeye karar verdi. “Önceki aile”sine kavuşan Titu, Uma’ya önceki yaşamında gittikleri bir panayırı anlattı ve evlerini bahçesine gömdüğü altınlarda bahsetti. Şoke olan Uma, kocasının yeniden hayata döndüğüne inanmıştı. Dehşete düşen aile hikayeyi doğrulamak için Titu’yu Agra’ya götürdü. Küçük çocuk, Suresh’in 2 oğlunu hemen tanıdı ve ölümünden bu yana radyo dükkanındaki değişiklikleri de hemen fark etti. İngiliz BBC kanalına çıkarılan Tito, Suresh’in arabasında otururken başına yediği bir kurşunla hayatını kabettiğini anlattı. Otopsi raporları da kurşunun Suresh’in sağ şakağından girdiğini kafasının sol tarafından çıktığını gösteriyordu.

Daha sonra Tito’nun saçları canlı yayında tıraş edildi ve küçük çocuğun başının sağ kısmında tam da kurşunun girdiği kısımda ve sol tarafta kurşunun çıktığı kısımda 2 yara izi olduğu ortaya çıktı. Küçük çocuk Agra’daki bir mahkemeye cinayetin başka ayrıntılarını da anlatarak otoriteleri davayı yeniden açmaları için ikna etmeyi başardı. Titu’nun verdiği bilgiler sayesinde Suresh’in katili yakalandı ve mahkeme önüne çıkarılarak yargılandı.
H
9 yıl
Gelecek sezon için yaptığım analiz
Kalede sıkıntı yok, Volkan ve Mert daha uzun yıllar idare eder, hem Ertuğrul felan da var, kalede bi sorun olmaz.

Defansın sağında Gökhan'ın bir alternatifi yok, Topuz deneniyor ara sıra ama bence yetersiz. Sağ bek alınmalı, seneye 3 kulvar bizi zorlar.

Egemen bence 1-2 sene rahat oynar, ancak hep sakatlık yaşadığı için bir stoper transferi de yapmalıyız. Bekir bence o kadar da kötü değil, yani yedek olabilir takımda. Alves de ya adam olacak işini ciddiye alacak, ya da satılıp yerine yabancı stoper alınacak.

Defansın solu da problemsiz, Caner ve Hasan Ali o bölgeyi sorunsuz idare eder.

Topal bu takımın bankosudur, Salih gelince ona şans verilmelidir, Emre'ye artık yavaştan teşekkür edip yollamalıyız, Diego'dan da bi cacık olmaz beyler, kendimizi kandırmayalım. Kankası Alves giderse bence Meireles de gitmelidir, ikisi bir fidanın güller açan dalları çünkü. Selçuk, Diego, Kuyt, Topuz.. Tatava yapmayıp satıp geçmek lazım bunları.

Alper ve Stoch iyi isler yapabilir seneye, özellikle Alper çok iyi.. Sow kendini düzeltebilir, bence yetenekli bir oyuncu. Webo yaşlandı, Emenike bu takımdan bir an önce gönderilmeli. Beyinsiz dümbük..

Forvet, sağ kanat, stoper ve orta saha mevkileri transferlere ihtiyaç duyulan yerlerdir. Özellikle Emenike, Kuyt ve Webo'nun gittiğini düşünürsek, 2 forvet almak da yanlış olmaz.

Recep Niyaz, Holmen felan geri gelecek, onlar da denenebilir. Krasić keratası da denenebilir. Olmadı satarız gitsin Sırbistan'a.

Volkan
Gökhan-Stopper-Stoper-Caner
Topal
Meireles-Orta Saha
Stoch-Forvet-Alper


Siz neler düşünüyorsunuz?
H
10 yıl
Ya bu sarkinin adi neydi
Gülmesem hiç ağlamasam da olur. Bedenim ayakta kalır ölsem de olur. Sen gittin ya acılar beni bulur. Günahın sarar dört bir yanımı.

Sadece başını hatırlıyorum böyle bir şarkı vardı adı neydi beyler?
H
11 yıl
Tipim nasil SS\u0027li (4 farkli imaj)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.