G

Çavuş
03 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
13 yıl
WİFİ YOK SORUNU YARDIM DELİRCEM :(
merhabalar ;elimde iphone 3gs bulunmakta. sabah 4.2.1 sürümünü yükledim(manuel degil) güncelledikten sonra ayarlar>wifi gri şekilde girilmiyor. güncellemeyi geri aldım 4-5 kere ama olmadı,telefonu kapatım açtım sıfırladım fakat hiçbiri sorunumu çözmedi.yardımlarınızı bekliyorum,saygılar.
(telefon jailbreaksız)
G
13 yıl
ZİGGS GAMEPLAY
http://www.own3d.tv/live/13574/CLG_HotshotGG arkadaş paylaşmış ama ziggs oynuyor şuan izlemek isteyen olur diye açtım konuyu.
G
13 yıl
OCELOTE Yİ ACIN BEYLER
BASLIKTAKI OCELOTE YAYINDA BEYLER TAKIMINDAKI NUNU NUN NICKE BAKIN SS VEREMICEM
http://www.own3d.tv/live/2721/oceloteWorld
G
14 yıl
Gp ile Teemoya tek attım :D
maçı kısaca anlatayım.all mid all random maçıydı bayağı feedlendim 2 infinity ile teemoya oyun sonunda tek attım
edit:hava atma gibi bi amacım falan yok sadece göstermek izledim ayrıca ilk video cekişim biraz kötü oldu,direk dk1.10 dan izlerseniz daha iyi olur.

Videoyu izlemek için tıklayınız
G
14 yıl
SİZCE FB\u0027TA EN ETKİLİ HERO VEYA HEROLAR ?
böyle bi konu bulamadım açayım dedim bence teemo ve fiddlesticks .
G
14 yıl
Cevap: 53. Hafta Bedava Championlar
arkadaşlar bu hafta bedava heroları ve indirime girecek heroları bilen yazabilirmi ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.