T

Binbaşı
03 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
126 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
T
6 yıl
Kingwear KW18 Saat bozuldu yardım lütfen
Arkadaşlar saate telefon uygulamasından bi kaç saat teması yükledim, hiç bir problem çıkmadı, sonra birden bire ekran gitti. cihaz komple kapanmadı ama hiç bir görsel de yok, siyah ekran gidip geliyor. internette biraz araştırıp yazılım sıfırlama ile alakalı yabancı bi forumda bilgiler buldum, cihazı pc ye bağlayıp ne söylenmişse harfiyen yaptım ama bu sefer cihaz komple gitti, hiç açılmıyor. çöp mü oldu şimdi bu cihaz, kurtarmanın bi yolu yok mudur?
T
8 yıl
Çıldırtan Elektrik Arızası
sorun şu ki; birden bire akım koruma sigortası attı ve elektrikler gitti. indim aşağıya açtım sigortayı. eve geldiğimde çalışan bulaşık makinesinin çalışmadığını gördüm. makine bozuldu sandım önce ama çok geçmeden sorunun makinede değil prizlerde olduğunu anladım.

mutfaktaki 5 prizden 4 ü çalışmıyor. mutfağın ev içi sigorta kutusundaki sigortasına bağlı olan, yan odadaki tv'nin bağlı olduğu priz ve mutfaktaki buzdolabının bağlı olduğu priz çalışıyor, ama bu 4 priz çalışmıyor. çalışmayan prizleri kontrol kalemiyle kontrol ettim, hem fazda hem de nötr de elektrik var. çamaşır makinesinin kablosunu çıkarınca prizlerin nötürlerindeki elektrik kesiliyor, ama bir cihaz bağladığımda yine çalıştırmıyor.

az çok anlarım bu işlerden ama kafam allak bullak oldu, sorun nerede olabilir ki? teşekkürler
T
10 yıl
Aion sürekli güncelleme sorunu?
Merhaba arkadaşlar,

Oyuna başlayalı 4 gün oldu. Dün oyuna girdim oynuyorum ve o arada 9 paket de güncellendi bilgisini verdi. baktım dosya boyutuna 50 gb falan. bugün oyuna girdim ama ne göreyim, paket yüklemesine 2 den devam ediyor. dosya boyutu 15 gb lara düşmüş. tabi ilk gün 50 gb inince akk de devreye girdi. şimdi 2 saate 1 paket inmesini bekliyorum. her defasında paketleri baştan başlatması saçma değil mi. yokmu bunun bir çözümü?
T
11 yıl
Kompakt fotoğraf makinesi önerisi
Uzun zamandır bir görüntü kaydedici almayı düşünüyordum ama tam olarak ne alacağım konusunda hep kararsızdım. önceleri video kamera almak istiyordum, sonra dslr bir cihaz alma fikrine ciddi ciddi kapıldım, en sonunda şu sonuca vardım ki, zaten sürekli dışarı çıkan biri değilim, koca makineyi alıpta evde heba etmeyeyim, ele avuca sığan fakat kaliteli fotoğraf çekebilen bir cihaz alayım. aslında ihtiyaç yönünden bakıldığında buna da ihtiyacım olduğu yok ama artık o para gözden çıktı, illa gidecek

geçen gün teknosa'da "nikon coolpixs9100" marka bir cihaza baktım, baya hoşuma gitti lakin fiyatı 950 liraydı. internetten araştırdığımda 550-700 tl fiyat aralığında bazı sitelerde satıldığını gördüm. bu sitelerden almak için ayrıca bir araştırma yapmak lazım tabi ama sonra tekrar araştırma yaparken gördümki bu model (s9100) son model değil. s9200-s9300 dahi çıkmış. marka olarak canon veya nikon düşünüyorum ama o kadar çok model var ki, insanın daha araştırırken bile eli ayağına dolaşıyor.

kısacası hem 1080p görüntü kaydedebilen, hem de fotoğraf kalitesinde dslr'ı aratmayan bir kompakt fotoğraf makinesi arıyorum. fiyatı 800 tl civarında olsun. belki bu fiyatın 3-5 kuruş daha üstüne çıkabilirim.
T
12 yıl
Tv Kartı, Rca Kablo Sorunu
Arkadaşlar resimdeki Wintv nova s plus tv kartını kullanıyorum. üzerinde 1 tane Rca çıkışı var. Bu çıkıştan daha kaliteli görüntü alabileceğimi umarak 10 tl ye Rca kablo aldım. Ancak Lcd tv taktığım kabloyu görmesine rağmen sinyol yok diyor. bilgisayardan bir ayar mı yapmam gerekiyor, görüntüyü kablo üzerinden alabilmem için? (kablosuz olarak görüntü alıyorum, sorun yok. istediğim kablo üzerinden görüntü aktarabilmek)

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Tamamen beyin tutulması yaşıyorum. görüntünün kablo üzerinden aktırılabilmesi için bilgisayardan bir ayar yapılmasının şart olduğu görünüyor. işte o nokta, kör noktam. Yardım lütfen!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.