B

Er
27 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361315 Gün Cezalı
356658 gün 2 s. 11 dk.
Gönderiler Hakkında
B
13 yıl
kankalar angel take me far away yani biliyonuz mu
valla bak kanki yalan borcum mu var sana
B
13 yıl
Demir yüzük nasıl mahvedilir?
Eski kız arkadaşım bana bi yüzük vermişti. Çiftli yüzük ve onda da eşi var, birbirine geçince oturuyolar falan. Bana verirken ilerde evlenceğim adama vermek için küçükken almıştım demişti.

Şimdi ayrıldık ve benden yüzüğü geri istiyo. ben de bu yüzüğe verebileceğim her türlü zararı vermek istiyorum..

kenarlarını yamulttum ve eşiyle birbirine oturması artık mümkün değil.. yakıp renk değiştirtmeyi düşünüyorum.. başka neler yapabilirim?
B
13 yıl
Sınıfta kalanlara son çare?
Neler yapılabilir? Mesela idari mahkeme'ye başvurmak ne kadar fayda sağlar?
B
13 yıl
spider-man şarkısını hatırlayanlar?
geliyo meeen geliyo meen
radyoaktiv spiderman
dırıdın dın dııın dııt
B
13 yıl
çıkma teklifi için en uygun cümle
"seni seviyorum" diyince "ben de" cevabı gelir ve iş daha ileriye gidemez (ilişki başlamaz)
ilişkinin başlaması için ya karşı karşıya olmak lazım ve el ele tutuşmak öpüşmek gibi bir hareket lazım

ancak yüzyüze değilsek nasıl bi cümle kuramlıyız? siz ne kullanırsınız?
"benimle çıkar mısın?" ilk okul 5.sınıftan sonra çocuksu kaçar..

not: iki tarafın da birbirine çok yakın olduğu, birbirinin duygularını bildiği ve işi resmiyete dökmek için kullanılacak cümlelerden bahsediyoruz.. hani kızın artık resmen teklif beklediği durumlar için..
B
13 yıl
Spor gömlek tavsiye başlığı
evet kısa kollu, kot ve şort üstüne giyilebilecek, içe sokulmayan, hatta gerektiğinde hoş görünmesi açısından kravat bile takabileceğim hoş spor gömlek tavsiyelerinizi bekliyorum..
B
13 yıl
Bu kıza bir anda ne oldu? Kızları anlayanlar baksın lütfen..
Bugüne kadar açtığım saçma konular vs.. bu konu benim için çok önemli..

Ya insan psikolojisinden falan iyi anlarım ancak bu kıza ne oldu yemin ederim anlamıyorum...

2 haftadır falan konuşuyorduk. (İlk tanışma adımlarını atan, telefon numaramı isteyen falan hep o) Tanıştığımızda da çok kalabalık bir yerdeydik ve fazla konuşamamıştık. Facebooktan ekledim öyle devam ettik.
Gerçekte bir kere daha görüştük. Kız beni bir kaç arkadaşıyla tanıştırdı ve arkadaşları sanki kızın sevgilisiymişim gibi davrandılar. Sanki kız arkadaşlarına benim hakkımda birşeyler anlatmış gibiydi. Hoşlandığımı söyleyecektim ancak başbaşa olursak daha iyi olur diye düşündüm.
Herşey çok güzel gitti. Günlerce mesajlaştık, birbirimize iltifatlarda bulunduk falan.. 24 saatin en az 16 saati gerek msn, gerek cep telefonu iletişim halindeydik.. Hiç görüşmüyoduk sadece yazışıyorduk.. O sıralar kendimi kaptırmıştım, sürekli konuşmak istiyordum ve hep övüyordum onu, onu överken kendimi de küçük düşürüyordum farkında olmadan..

Bir sabah yine konuşuyorduk.. Herşey yine çok güzeldi.. "Senden vazgeçmicem" "Sayende çok mutluyum" vs.. şeyler yazıyordu.. 2 gün sonra buluşmak isterim ister misin diye sordum. "Sen istersen ben de isterim" dedi.. Gün, saat vs.. herşeye karar verdik..

4 saat sonra "annemle konuştum o gün işimiz varmış sonra buluşalım" dedi.. başta inandım "tamam sorun değil tekrar konuşuruz buluşma için" dedim.
akşam eve geldim msnde biraz soğuk konuşuyordu. "4 gün sonra işiniz var mı" dedim, "bu hafta zor birkaç hafta sonra anca olur" dedi ve benim jeton sonunda düştü.. ne olduğunu falan sordum başta birşey yokmuş herşey iyiymiş gibi konuşmaya çalıştı. biraz üstüne gidince "eski sevgilimle konuşmaya başladık, kafam karıştı, her şeyi anneme anlattım, o da derslerin düzelene kadar kimseyle görüşme dedi" falan bişeyler yazdı..

eski sevgili lafını duyunca biraz sinirlendim ve tamam vs.. kısa tutup çıktım.. ertesi gün başladım telefondan sürekli mesaj atmaya, çok büyük gurursuzluklar yapıp kendimi inanılmaz küçük düşürdüm, resmen yalvardım ancak kız "beni de üzme kendini de" vs.. tarzı şeyler yazdı ve sürekli özür diledi..

bu saatten sonra düşüncem "aşırı iltifat ve ona aşırı değer yükleyerek kendimden soğuttuğum ve eski sevgilisi ile konuşmaya başlamaları ile ona gidecek" olması yönündeydi.. o gün beni tanıştırdığı kızlardan birine facebooktan mesaj atıp eski sevgilisi ile barışıp barışmadıklarını sordum ve mesaj attığımı söylememesini rica ettim, o da "söylemem merak etme :) bilgim yok ama sanmıyorum öğrenirsem söylerim" dedi. birkaç gün aşırı alkol vs.. kafamı dağıttım.. tam kendime gelmiştim ki arkadaşı "eski sevgilisiyle barışmamışlar merak etme :)" diye mesaj attı...

peki şimdi o bana neden eski sevgilimle konuşmaya başladık dedi? neden sabah vazgeçmem falan derken 4 saatte bi anda değişti? neler oldu?
B
13 yıl
Bu saç modelinin adı ne? Nasıl yaptırabilirim! Yardım DH! Bol SS
B
13 yıl
Ev telefonumuz borcundan dolayı kapanmış :S
Kuzeni aricaktım ev telefonunuz borcundan kapanmıştır dedi karının biri.. Lan kendimi çok fakir hissediyorum bugün aldığım nike lakosu ve şortu atıcam. babamın eskilerini giymeye başlicam.. yarın da dershaneye gitmeyip ayakkabı boyamaya başlicam bi anda değişti iç dünyam :S
B
13 yıl
BiKey1907 kimdir?
Kendisi babamın oğludur...



Oha ne güzel espri yaptım lan öyle =)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.