D

Yüzbaşı
26 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
360910 Gün Cezalı
356707 gün 22 s. 7 dk.
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
:D
D
12 yıl
Ekran kartı - İşlemci (Darbogaz)
Arkadaşlar hd4850 1 gb ddr5 ekran kartım var. Sistem küçültmeye gittim dual core işlemci seçmedim darboğaz oluşturabilir diye, bu nedenle C2D e6550 alacağım yarın. Bu işlemci ekran kartıma darboğaz oluşturur mu? Bu işlemci ile hangi modele kadar sıkıntısız ekran kartı kullanabilirim? Saygılar.
D
12 yıl
kakalama ve sahip çıkma muhabbeti
uzaydan atlayan adamın türk olduğu, atilla taşın yunan olduğu, güzel olan şeyleri sahiplenme kötü gibi algılanan şeyleri yunanistana mal etme muhabbeti bizi küçük düşür müyor mu sizce arkadaşlar? Bir zamanlar youtube'un kangal videolarında this is kurdish kangal dog başlıkları ve yorumlarına benzemiyor mu sizce?
D
12 yıl
KONU DIŞI\u0027NA 20 YAŞ ALTI YASAĞI KONSUN
Okunacak konu bulmakta zorlanıyorum. Bebek bezim pişik yaptı diye konu açacaklar ellerinden gelse. Yeter artık ya.
D
12 yıl
MESUT ÇEVİK, ERDİ ÖZÜAĞ, KAAN ARLI :D
Beyler Mesut Ağabey, Erdi Ağabey, Kaan hangi telefonu kullanır, nasıl bir PC'si var, nasıl bir tv'yi izler çok merak ediyorum. Bu kadar teknolojik bir insan olup bu gibi şeylere nasıl bakış açıları var merak ediyorum doğrusu. Ben olsam kullanacak birşey bulamazdım bu kadar şeyin içinde olsam beğenemezdim fazlaca birşeyi
Hatta kendileri cevap verirse süper olur. Fikri olanlar da söyleyebilir.
D
12 yıl
ÖSYM NE AYAK?
Ek yerleştirmede 229 puan aldım sayısal 1 'den tercih yaptım. Yaptığım tercihlerin birçoğu benim puanımdan düşük olan yerler. Ama yerleşemedim. Birde açıklama yapıyorlar ki bilmem kaç bin kişinin gireceği kontenjanlar boş kaldı. Kimi alıyorlar oralara anlamıyorum ki. Yaş 24 can çok sıkkın.
D
12 yıl
DÜNYANIN EN İYİ MÜZİK TELEFONU? \u003eÖNERİ\u003c
İyi bir kulaklık ile mükemmel müzik keyfi sunan dünyanın en iyi müzik telefonu hangisidir?
D
12 yıl
UZUN SÜRELİ BAN YEDİKTEN SONRA BUZZ GİBİ SOĞUMA
Sizede oluyor mu? Birine küfrettim diye 7 gün verdiler. Birkaç günü geçtikten sonra fake üyelik yüzünden +14 verdiler. 2 haftadan fazladır banlıydım. Şimdi açık ama sanki soğudum gibi. İlk kez oluyor bu normalde dört gözle açılmasını beklerdim.
D
12 yıl
ÇOK AMA ÇOK ÇOK MUTSUZUM
Yaşarken içimde ölen insanlar yüzünden çok mutsuzum arkadaşlar. Çok yalnızım. İnsanların ihanetleri iki yüzlülükleri. Sürekli yaşarken içimde ölmeleri yüzünden
D
12 yıl
KEL OLDUĞUMA ÜZÜLSEM Mİ ÜZÜLMESEM Mİ ANLAMADIM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.