A

Binbaşı
24 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
276 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
2 yıl
Mubi 4 Ay 40 TL
Mubi yine indirim yapmış. İlgilenenlere duyurulur.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
11 yıl
Samsung 840 EVO 120 gb vs Sandisk Ulta Plus 128 GB
Arkadaşlar bu iki ssd den birini almayı düşünüyorum.FX 6300 işlemcili AMD sistemde kullanılacak.Samsung 840 Evo hakkında bir ara forumda AMD sistemlerde sıkıntı çıkardığı yazıyordu ve bildiğim kadarıyla samsung 840 evo tlc yapıya sahip.O yüzden Sandisk Ulta Plus'ı düşündüm.Sizce hangisini almalıyım ? Bana uzun süre gidecek kalitede , performanslı ve sorunsuz bir ssd arıyorum.

Sistemim :
Ram:Corsair Vengeance 2 X 4 GB 1600 MHZ
İşlemci:AMD FX 6300
Ekran Kartı:ASUS GT 640
Anakart:ASUS M5A97 R2.0
HDD:WD Blue 1 TB (WD10EZEX)
A
12 yıl
SSD\u0027de Sizce 80 GB Yeterli Mi ?
Sorum başlıkta belirttiğim gibidir.Biliyorum bu kullanımla ilgili birşey ama sizce ne kadar tutar : windows+bir iki oyun+programlar(office,gom vs)
A
12 yıl
350 TL\u0027ye Kadar SSD Tavsiyesi
Arkadaşlar şuanki sistemim çok yavaş açılıyor.Bu yüzden SSD'ye geçmeyi düşünüyorum.Kafamda birkaç SSD var ama SSD'ler hakkında fazla bilgim olmadığı için konu açma gereği duydum.SSD'de aradığım özellikler :
-Stabilite
-Uzun ömürlü kullanım sunması
-Performanslı olması
-Dolunca performansta kayıplar oluyormuş.Bu kayıpların az olması yada performansı çok etkilemeyecek derecede olması
Özellikle bu üç özelliğe bakıyorum.Uzun ömürlü olması benim için çok önemli.

Kafamdaki SSD'ler :

http://www.vatanbilgisayar.com/solid-state-disk/sandisk-sdssdx-120g-g25-120gb-extreme-sata-30-ssd-%28okuma-550mb--yazma-510mb%29/productdetails.aspx?I_ID=58904
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-force-ls-cssd-f120gbls-25-120gb-sataiii-ssd-disk.aspx
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=99490
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/corsair-neutron-cssd-n120gbgtxb-bk-25-120gb-sata3-ssd-disk.aspx?ttype=Details#pt

Şuanki sistemimin açılış hızı(geçen yaz çektiğim video ama şuanda aynı :
http://www.youtube.com/watch?v=3zbK7uQwxHE

Sistemim :
FX 6300
ASUS M5A97 R 2.0
CORSAIR VENGEANCE 2X4GB 1600 MHZ RAM
AEROCOOL STRIKE X 500 WATT PSU
WD GREEN 5400 RPM DİSK
A
12 yıl
IOS 7\u0027li Iphone 4S\u0027de İtools Problemi
Arkadaşlar eskiden itools dan resim atabiliyordum.Şuan ise sadece şarkı atabiliyorum.İnternetten son sürüm itunes'u da indirdim ve başka bir itools da indirdim ama sorun değişmedi.Acaba benim gibi problem yaşayan var mı ? Eskiden hiç böyle birşey yoktu. Eğer kullandığınız bir program veya yöntem varsa lütfen adını verin ya da link atın çünkü şuan resmen telefondan soğudum.
A
12 yıl
ASUS Product Registration Program?
Arkadaşlar anakartın dvd'sinden bu program da çıkıyor.Bu program tam olarak ne işe yarar ve yüklememiz herhangi birşey için gerekli midir(garanti vs.) ?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
12 yıl
Sizce Hangisi : Asus M5A97 R 2.0 veya MSI 990XA-GD55
Başlıktaki anakartlardan birin alacağım.Benim kafamda Asus vardı ama MSI'da 990x olması biraz ilgimi çekti.Ben stabil kullanmak adına Asus düşünüyorum sizce hangisi ?
A
12 yıl
Sistemime Güç Kaynağım Yeter Mi ?
Arkadaşlar merhaba.Sonunda sistemimi toplamaya karar verdim fakat uzun süre(4-5 sene civarı) kullanabileceğim birşey arıyorum.O yüzden Fx 6300 yerine Fx 8320'yi düşünüyorum(Bütçe çıkarsa Fx 8350 de olabilir).Şuanki işlemcim E8400 ve uzun bir süredir kullanıyorum(5 sene kadar).Sorularım şunlar :

-Güç kaynağım aerocool strike x 500 watt.Ekran kartı olarak Evga GTX 460 FTW kullanmayı düşünüyorum . Eksen Bilgisayar'la konuştuğumda yetmez demişlerdi sizce yeter mi ?

Ekran Kartı :http://www.tomshardware.com/reviews/evga-geforce-gtx-460-ftw-01g-p3-1378-tr-overclocked,2795.html

Güç Kaynağı :http://www.aerocool.com.tw/strike-x/power-supply/81.html
A
12 yıl
E8400\u0027den FX 6300\u0027e Geçiş
Herkese merhaba.Daha önceleri sistemlerle ilgili konular çamıştım ama kararsızdım ve sağlık problemimden ötürüparayı sağlığım için ayırtmıştım.Fakat şimdi birkaç oyunu oynayayım dediğimde GPU kullanımı %50-60 civarında.Örneğin Assassin's Creed Revelations'da İstanbul'a ilk geldiği sahnede 25 fps bile görüyor.Assassins Creed III'ün lafını bile etmiyorum zaten.Bu yüzden Fx 6300'e geçmeyi düşündüm fakat doğru zaman mı diye düşünmüyor değilim.Açıkçası Streamroller'ın gelicek olması ve benim yaklaşan üniversite sınavlarım sebebiyle(11.sınıfa geçiyorum ama sıkı çalışmam lazım) bir süre de oyun oynayamıyacağım zaten.Sizce Streamroller'ları beklemeye değer mi yoksa Fx 6300'ü alıp sistemimi kurayım mı ? Bu arada Fx 6300'ü 1440X900 çözünürlükte Aerocool Strike X 500 Watt ve GTX 460 ile kullanacağım.Performansı sizce nasıl olur ?
A
12 yıl
Kasa fanı nasıl bağlanır ?
Arkadaşlar dün Akasa Viper 14 pinlik fan aldım ve fan 4 pin.Ama anakartımda 3 pinlik giriş var bunu nasıl bağlarım ?

Ayrıca şunu da sormak istiyorum : Ben yarın haf 912 kasa alacağım.Yanlız anakartımda fan için başka bir giriş yok.İçindeki fanları direk güç kaynağına bağlamak için çeviri i var mıdır ? Güç kaynağım aerocool strike x 500 watt
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.