T

Yüzbaşı
21 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
70 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
ipad aldım boş bataryayla geldi YARDIM
7. Nesil ipad aldım, bugün geldi. Heyecanla açtım, basıyorum güç tuşuna tık yok. Batarya boş işareti bile gelmiyor. Şaşırdım, bir terslik olduğunu anlafım ama bir şarja takayım dedim. Şarjda 15-20 dk geçti tık yok. İyice meraklanmışken açıldı şimdi de gıdım gıdım şarj oluyor. Sorum şu arkadaşlar bataryası boş gelen apple ürünü alan oldu mu hiç? Uzun süre boş kalmış batarya sıkıntı çıkarır mı? Bu arada cihazı kontrol ettim daha önce altivasyon yapılmamış. Şimdiden fikir veren, yardımcı olan herkese teşekkürler.
T
5 yıl
Bu araç alınır mı? 2009 focus titanium otm lpg 54000
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yakisikli-focus-702110230/detay

İlk çok beğendim gaza geldim ama sonra pahalı gibi geldi. Yarın görmeye gitmek için anlaştım. Ne dersiniz? Anlayan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim.
T
5 yıl
Silinsin
Silinsin
T
7 yıl
6-7 bin tlye araç
Herkese merhaba
Yaz aylarına kadar kullanmak için max 7.000₺ ye kadar araç bakıyorum. Piyasa aracı olması itibariyle şahin ve brodway geliyor aklıma. Özellikle brodway 90-93 kasasını alırım diyordum ama bu fiyata çürüksüz, kaportası bitik araçlar hariç imkansız gibi. Sizin öneriniz ne olur bu fiyata? Özellikle bu fiyat aralığını bilen üstatların değerli yorumlarını bekliyorum.
İyi forumlar!
T
9 yıl
Arkadaşım telefona 4300 tl vermiş
Yahu kendimde iphone 6 kullanıyorum. Ama 6s plus 64 gb + kasko ıvır zıvır 4300 inanılmaz degil mi?
T
10 yıl
iPhone 6 Ekranın sağ tarafında hissizlik var... Yardım!
arkadaşlar merhaba gittigidiyordan bir günlük iPhone 6 sipariş ettim. Arkadaş ürünü nakite çevirmek için aldığını söyledi. Hakikaten tertemiz cihaz Faturası sipariş ettiğimden bir gün öncesine ait. Ama siteden kontrol ediyorum garanti Eylül 2016ya kadar. Kafamda soru işareti oluşturdu. Fatura vodafonedan.

Asıl mesele ise telefonun sağ tarafında dokunmatik hissetmiyor. Yazarken silme tuşunda biraz hissediliyor. Ü kesinlikle basmıyor dik pozisyonda. Kamerada ise ön kameraya kesinlikle geçemedim. Ilk kamerada farkettiğim için ön kamera mı Arızalı diye düşündüm ama FaceTime sorunsuz.

Arkadaşlar fikir istiyorum ne yapmalıyılım ? Manisadayım apple storea gidemem. Garantiye vermek işin Vodafonea mi götürmeliyim. Yazılımdan mı dedim. 8.1.2yegüncelledim aynı sorun devam ediyor.

edit: apple store'a gittim ürün sıvı temaslı dedi kafamdan aşağı kaynar sular döküldü


< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
450 TL fark için usa alınır mı?
merhabalar dolar kurundaki artışlardan dolayı malum yurtdışından telefon almak ateş pahası oldu. apple store havale fiyatına göre 450 tl fark olacak. sizce hangisi mantıklı?
T
10 yıl
discoveryden s3\u0027e geçmeli miyim??
Arkadaşlar Merhaba

Discovery mi s3 mü konusuna yazdım ama tam istediğim cevapları alamadım malum konu eski. Hatta o konu varken ben de gaza gelip eylül ayında gmd almıştım ama şu an hiç bir problemi olmamasına rağmen beni yarıyolda bırakacak gibi bir his var içimde. s3'e geçsem iyiki geçtim der miyim lanet mi ederim? şu an gmd'nin 2. el piyasası da iyiyken satıp s3 almak ne derece mantıklı?

Yardımlarınızı bekliyorum. İyi forumlar
T
11 yıl
Eski Bilgisayara Linux Yardım!
intel pentium 4 ht 3.2 ghz
512 mb ram
ekran kartı onboard 32 ya da 64 mb

Böyle bir bilgisayarım var ubuntu 12.04 ya da 13.10 32 bit kurasım var. Sıkıntı çıkarmadan çalıştırabilir mi emin değilim. Açıkçası linuxta sadece ubuntuyu laptopuma kurup denediğim için sempatim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
T
11 yıl
General Mobile Discovery Kutu Açılımı ve Kurulumu -Unboxing Video-
Videoyu izlemek için tıklayınız

Kendi hazırladığım amatörlükte sınır tanımayan bir videodur. Alacak olanlara fikir verebilir. Makul soru ve yorumlarınızı bekliyorum.

İyi forumlar!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.