T

Er
16 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Ayakkabı aldım.Değişimle ilgili
Geçen pazartesi korayspordan aldıgım ayakkabı elime ulastı ama ayakkabı çok kalındı,bu havalarda giymek cok sıkıntı olurdu gercekten.başka bir modelle değiştirmek istiyorum.değiştirmek istediğim model 9 tl daha fazla ve ödemeyi karta böldürmüştüm.öncelikle başka bir modelle değişim yapabilir miyim ve yeni ürünün karta böldürdüğüm üründen 9 tl fazla olması ödemeyi yaparken bir sıkıntı çıkarır mı.
başına bu tarz bişey gelen varsa yardımcı olursa sevinirim.
T
9 yıl
BOYUM UZAMİYOR ( CİDDİ )
Sevgili abilerim 16 yasindayim ama boyum 1.86 bu cidden moralimi cok bozuyor.onu gectim yillardir uzamiyorum.etrafta hobbit gibi gezerken kendimden tiksiniyorum.ne yapabilirim ?
T
11 yıl
472 PUANLA ALAN BİR LİSEYE 465\u0027LE GİREBİLİRMİYİM ? | YARDIM LÜTFEN
Merhaba arkadaşlar ben de sbs nin mağduru oldum bu yıl. balıkesirde yaşıyorum ve puanlarım bu yıl 490-470 arasıydı dershanede ve ilk 3 veya ilk 5 te yer alıyordum.Fakat sınav diğerlerinin aksine çok zordu ve bu beni çok şaşırttı önceki yılların sorularını çözmüştüm ve çok kolay gelmişti ama bu sınav böyle olunca acaba sadece benim mi bu kadar kötü geçiyor diye düşündüm ve bu beni paniğe sürükledi.
Gelelim benim soruma. Puanım okul puanıyla 465 oluyor ve ben geçen sene 472 puanla alan Syal'e girebilirmiyim merak ediyorum.Teşekkürler.Umarım herkes istediği yere girebilir.
T
11 yıl
ÇOK ACİL Bİ SORU ÖNEMLİ Bİ BAKIN
Eğer bi takımın bench i oyun içerisinde bi gerginlik çıkarsa sahaya aynı anda hepsi girince takımın diskalifiye olması gerekmiyor mu ?
T
12 yıl
SBS TECRÜBESİ OLANLAR
Merhabalar ben bu yıl sbs ye gireceğim. Evet belki biraz erken ama bu sınava daha önce girmiş olanların tecrübesinden yararlanıp birkaç tavsiye almak istiyorum...(baya bi heyecanlıyım)
Sbs ye hazırlanırken nasıl çalıştığınızı merak ediyorum örneğin kaç soru çözdünüz,sınav dershane sınavlarına göre daha mı kolay oluyor(herkes bunu söylüyor) vs.vs.
Bi de bu çalışmalar sonunda nereyi kazandınız onu da söylerseniz çok makbule geçer
T
12 yıl
8.SINIF SBS DERS ÇALIŞMA
Herkese merhabalar bu yıl haziranda sbs'ye gireceğim.Derslerimde başarılıyımdır okulda en kötü ilk 10 ama genelde ilk 5'te yer alıyorum.Fakat planlı ve programlı ders çalışma konusunda çok kötüyüm bu da bende derslerim iyi olsa bile bir tedirginlik yaratıyor.Hedeflerim büyük olduğu için nasıl bir çalışma programı izlemeliyim ?
Şimdiden teşekkürler
T
12 yıl
PG İçin Ayakkabı Tavsiyesi
Herkese merhaba ben pg pozisyonunda oynuyorum ve bunun için sizce en iyi basketbol ayakkabısı hangisi fiyat olarak max.200 hatta o kadar bile değil çünkü ayaklarım çabuk büyüyor.Aklımda kobe 6 falan var ama yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
T
12 yıl
Kitap önerisi
Arkadaşlar, macera-fantastik türü kitaplardan hoşlanıyorum,bana önereceğiniz kitap var mı? Dedektiflik vs. kitaplarda olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler.
T
13 yıl
Guitar Hero 5 Ps2
Arkadaşlar size üç soru sorum olucak oyun ile ilgili

1.Oyunu ps2 de oynayan varsa oyunun grafikleri nasıl ve oyun zevkli mi memnun musunuz?

2.Ve bu Tasco Covboy gitar ps2 de iyi çalışıyormu?

3.Son olarakta oyunu joystick ile oynamak mümkün mü?

Teşekkürler.
T
13 yıl
Free online strateji oyunu tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
Son günlerde populer olan free mmo tarzı oyunlar gibi bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz online oynanabilecek free strateji oyunları var mı? teşekkurler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.