M

Teğmen
12 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Yeni TV Aldım Ama Kutuda ki Soru İşareti?
Mrb arkadaşlar, incehesap.com sitesinden LG marka televizyon aldım. Kutuda sıkıntılı bir durum yoktu. Fakat sonradan fark ettim ki seri numarası yazan yerde sanki bir kalemle bilerek bastırılmış ve yazı belirsizleştirilmiş gibi bir yer gördüm. Kutuyu garanti kapsamında açmadım. Yarın servis gelip kuracak. Bakalım içerisinden bir oyun çıkacak mı.. Fikri olanlar?

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
İncehesap.com\u0027dan Paraf Kart ile Alışveriş Yaparken Dikkat
Arkadaşlar malum internetten alışveriş yaparken herkes kendini güvene almak için sanal kart kullanır. İncehesap.com'da şu sıralar paraf karta 100 tl paraf puan kampanyası var. Tabi site girişinde bu kampanyayı öğrenip paraf kredi kartınızla ürün siparişi verebilirsiniz fakat burada DiKKAT. Çünkü alışveriş sadece asıl kartı kapsıyor. Sanal kart ile alışveriş yaparsanız kampanya kapsam dışı. Şimdi diyeceksiniz okumadan mı alışveriş yaptın.. Evet okumadan alışveriş yaptım. Daha önce hiç bir kredi kartı kampanyasının asıl kart-sanal kart diye ayrım yaparak, kampanyasına katılım şartı koyduğunu görmedim.

Müşteri hizmetlerine siparişi iptal edin. Asıl kartla sipariş verim diyorum. Tamam diyor ama işlem iptali felan hala yok.. Olacağını da sanmıyorum. Ürün için zaten 24 saat içerisinde kargo yazıyor..

< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
7700HQ İşlemcisi Olan Arkadaşlar Lütfen Yardım
Mrb arkadaşlar, intel extreme tuning programını yükleyip stres testi yaptırmak istemiştim. Cahilliğimden Advanced Tuning ayarlarıyla oynadım. Default ayarlarına geri döner diyerek umursamadım lakin öyle bir ayarı yok. Gerçi var ama önce profili kaydetmek lazım.. Sizden ricam bu programı indirip sadece ADVANCED TUNING sayfasının resmini buraya atabilirmisiniz? Sonra programı yine silersiniz.. Amacım default ayarları KAÇ onu öğrenmek.

PROGRAM:https://downloadcenter.intel.com/download/24075/Intel-Extreme-Tuning-Utility-Intel-XTU-?product=66427


Aşağıdaki benim ayarlarım.. Lakin default ayarlar değil..
< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Benzinde İndirim
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın (PÜİS) twitter hesabından yapılan açıklama şöyle:
22 Kasım 2017 tarihinden geçerli olmak üzere benzinin fiyatında 6-8 kuruş indirim beklenmektedir. Motorinde ise bir değişiklik beklenmemektedir.
M
6 yıl
Benzin 09 Kasımda 13 Kuruş Zam
Zam oranı belli olmuş mutluluktan ağlıcam. Benzine 9 kasımdan itibaren 13 kuruş zam geliyormuş
M
8 yıl
2016 Dgs Hukuk Fakültesi Kontenjanları
Mrb arkadaşlar, benim gibi adaletten hukuka geçmek isteyen arkadaşlar ösym biraz önce kontenjanları açıkladı. Liste hazırladım buyrun: http://www.sozelciler.com/yeni-2016-dgs-hukuk-fakultesi-kontenjanlari/
M
8 yıl
135.000 Kmde Yağı Değiştirilmeyen Audi
Mrb arkadaşlar, forum ilginç şeyleri sever diyerek konuyu açma gereği duydum. 135.000 km yol yapan Audi TT sahibi yağını hiç değiştirmemiş. Araç fiyatları ucuz olunca adam keyfi olarak böyle bir şey yapmış sanırım.



Kaynak:http://pvp.tc/v6m
M
8 yıl
TM\u0027de Yüksek Puan Alan Arkadaşlar Hangi Kaynak?
Mrb arkadaşlar, TM de yüksek puan arkadaşlar acaba hangi kaynaklara çalıştınız?
M
8 yıl
...
...
M
8 yıl
Yurt dışında Hukuk okumak
Mrb arkadaşlar, nette gezinirken şöyle bir üniversite reklamıyla karşılaştım: tr-maupuniversityda denkliğin sayıldığından felan bahsediyor. Bu işi iyice araştıran hatta okuyan arkadaşımız var mı? Ya da bu konuda bilgi olan arkadaşlardan yorumlar bekliyorum :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.