1

Teğmen
12 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
1
8 yıl
WD MY PASSPORT ULTRA 2,5
Amazon'da 2 TB olanın Berry rengi 80$'a düşmüş.

Su an bunu mu yoksa 1TB olanlardan birini 59$'a mı alsam diyorum. İkisine de para verebilirim. Ama hdd benimle sürekli ordan oraya gidecek.öğrenciyim, bozulur mu çabuk endişesi var. Ne düşünüyorsunuz?

Edit: Bir de ürünün uluslararası garantisi var mı? Bozulursa vs ne
1
8 yıl
Cevap: [LG G2 ROM/MOD PAGE|LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM]
Merhabalar,


Telefonumda Cm13 snapshot sürümü vardı ancak mobildeyken internete giremiyordum format attım yine aynı sorunla karşılaştım. Az önce nightly sürümü indirdim yine mobilden internete giremiyorum hatta google hesabıma da bağlanamıyorum.

Ne yapmamı önerirsiniz
1
9 yıl
Asus x550jk sorunu
Merhaba,
Bilgisayarı alalı 1 ay oldu ama aldığım günden beri sorunla karşılaşıyorum. Sanki sürekli f5e basıyormus gibi kendini yeniliyor. Mesela tarayıcı da bir şey yazarken youtubeda video izlerken. Bu sırada da touchpad kitleniyor. Home tuşuna basmadan düzelmiyor. Sebebi yazılımsal mı donanımsal mı çözemedim. Neden olabilir sizce?
1
10 yıl
Harddisk bozuklukları
Merhaba arkadaşlar,
Asus X550VC notebook kullanıyorum. Alalı yaklaşık 1 sene oldu. Bir kaç zamandır hddden cızırtı şeklinde ses geliyordu.
Başta çok önemsemedim ama sonra HD Tune ile tarattığımda Şu sonuçları aldım. Sizce hdd bozulmaya yakın mı ? Ve düzeltmek için bir şey yapılabilir mi?
Error scande daha fazla hata çıkmıyor dün taramıştım ancak uzun sürüyor diye hata çıkan kısmı göstermek için burayı çektim.

Ek olarak servise vermek istiyorum ancak alttaki vidalardan biri yok. Bilgisayar garanti kapsamı dışında mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
1
10 yıl
Modemde kopma sorunu
Evde incanin bir modemini kullanıyoruz. Kablosuz olanlardan. Evin çevresinde sağlık ocağı ve eczaneler var. Onlar kapanana kadar yani aksam olana kadar internet gelmiyor modemi kapatıp acmamiz gerekiyor her bir kaç dakikada. Akşam ya da haftasonu herhangi bi sorunumuz yok gayet iyi internete bağlanıyoruz. Bunun için ne zaman TTNET'i arasam modeminizi açık olsa da biz göremiyoruz sorun modeminizde diyorlar. Modem değiştirmeyi düşünüyorum. Değiştirince sorun çözülür mü sizce?
1
10 yıl
lg g2 arka plan veri
Şu mobil veriyi bir türlü çözemedim ben. Eski telefonumda androiddi ama bu kadar harcama olmuyordu. Senkronizasyonu kapadım. Ancak arkan plan veri adı altında baya mb yiyor bu programlar arka plan veriyi kapatınca da bildirim gelmiyor. Mesela facebook messengerda arka plan 15 mb yemiş arka plan veriyi kapadım bu sefer de ben programı açmadıkça mesaj gelmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım

Lg g2 nin anakonusuna yazdım ama bi cevap alamadım o yüzden konu açma ihtiyacı duydum
< Resime gitmek için tıklayın >
1
10 yıl
turkcell numara taşıma
Arkadaşlar turkcelliyim vodafone a geçmeyi düşünüyorum. Ancak tl olarak -8 im var şimdi geçmek istesem bu parayı benden nasıl tahsil edecekler bunun yüzünden hat taşıma işleminin başarısız olması gibi bi şey söz konusu mu
1
10 yıl
İnternetin ikide bir kesilmesi
ttnet kullanıyoruz. Modemin de tam modelini bilmiyorum ama markası inca.

Soruna gelince dakikada bir internet gidiyor neredeyse ve modemi açıp kapamadıkça geri gelmiyor. Arıza kaydı oluşturduk kısa zamanda geleceklerini söylediler ama sizce sorun modemde mi yoksa ttnette mi?
1
11 yıl
Ikinci öğretim (insanim)
Şimdi arkadaşlar diyelim ikinci öğretimiz bu yüzde 10luk meselesini bi açıklar mısınız?
Yani şimdi hazırlık okurken yüzde ona girersem harç işi biter mi?
Bi de atıyorum üçüncü sınıfta O yüzde ona girersek yine harç kalkar mi
1
11 yıl
Atrix açılmıyor
atrix telefonumun şarjı bitmişti şarja taktım yeşil ışığı yanıyor ama açma kapama düğmesi tepki vermiyor telefonu düşürmedim de.neden olmuş olabilir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.