B

Teğmen
12 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 yıl
MARMARA TIPTA OKUYANLAR ÇOK ACİL YARDIM
Merhaba arkadaşlar bu sene Marmara Tıp Fakültesi'ni kazandım fakat kayıt için açıklanan kılavuzu maalesef bugün mesai saatinden sonra gördüm ve kayıt için istenen tam teşekkürlü devlet hastanesinden kurul raporunu alamadım.Cumartesi ve pazar günleri de alamayacağım ve kayıt pazartesi günü 10.00/16.00 arası olduğu söyleniyor.

Mersin'de oturuyorum ve yarın İstanbul'a gideceğiz pazartesi sabahı gidip raporu almaya çalışacağım ama kafam çok karışık durumda okuyanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Pazartesi gününden başka bir günde kayıt yaptırma imkanım var mı?
Pazartesi günü gelsem ama sağlık raporunu başka gün getirsem olur mu?

Teşekkürler şimdiden.
B
12 yıl
İnternet Gidip Geliyor
Telefonu cuma günü aldım 2 gün güncelleme yapmadan kullandım ve herhangi bir sorun yoktu.Pazar günü güncellemeyi yaptım yaptıktan sonra Google Play'den yada internetten bir dosya indirirken wifi simgesinin üstündeki beyaz işaret ikide bir gidip gelmeye başladı.Gidince dosya inmiyor gelince kaldığı yerden devam ediyor.Gittiğinde mesajlaşmada bir sorun olmuyor fakat dosya inmiyor.Sürekli gidip geldiği için çok can sıkıyor.

Denediğim yöntemler:

Güç tasarrufunu kapatıp denedim.
Gelişmiş kablosuzdan kablosuz optimizasyonunu kapatıp denedim.


http://hizliresim.com/xYroEz ( Böyle olduğunda dosya iniyor )

http://hizliresim.com/x92jlk ( Birden bu şekilde oluyor ve dosya inmiyor )

Şimdiden teşekkürler...
B
13 yıl
3 Ay Sonra Bulabilir Miyim?
Başlıkta da belirttiğim gibi telefonu 3 ay sonra alacağım.(Para olmadığından ) 3 ay sonra Discovery'i bulabilir miyim?Üretim devam edecektir umarım...
B
13 yıl
Bilgisayarin Aniden Donmasi
Bilgisayari acmaya calisiyorum bazen windows yukleniyor ekraninda bazende acildiktan 5 dk sonra bazende 30 dk sonra donup oyle kaliyor herhangi bi guc kesintisi olmuyor ekran donup o goruntude kaliyor.Bazende bios ekrani bile gelmiyor.(O baslangictaki dit sesi gelmiyor)

Yeni ram aldim eskisi bozuktu.Ram slotundan kaynakli olabilecegini dusundum fakat yerini degistirdigim halde sorun devam ediyor.

Bios surumunun guncel olmamasindan kaynakli olabilecegini dusundum.Biosu guncellemeye karar verdim fakat bios ekraindayken bile dondugu icinde bu girisimim basarisiz oldu.Format da ayni sekilde olmuyor.

Ekran karti-bios pili-ram i sokup tekrar taktim bi ara duzeldi gibi oldu fakat 10 dk sonra ayni husran.

Ram-anakart mhz etkisi olabilir diye dusundum fakat onada girip bakamiyorum bilgisayar acilmiyor simdi goruntu hic gelmiyor

Simdiden cevap yazip yardim edenlere tesekkurler.
B
13 yıl
Samsung Recovery Modda Fabrika Ayarlarına Döndürme (Çözüldü)
Samsung Galaxy Y telefonuna sahibim.Ayarlardaki fabrika ayarlarına döndürmek için gerekli olan şifreyi unuttuğum için alternatif olarak recovery moddan döndürmek istiyorum.Bununla ilgili forumda bi paylaşım bulamadım.Recovery modun telefona herhangi bir zararı var mıdır?

Şimdiden teşekkürler..
B
13 yıl
Airties WUS-300 USB Wireless Adaptör İnternet Sorunu
Herkese Merhaba

Masaüstü bilgisayarımdan kablosuz bağlantı için Airties WUS-300 USB Wireless Adaptör'ü kullanıyorum.Adaptörün driveri güncel olmasına rağmen internet sürekli olarak gidip geliyor.(İnternet 4 çekmesine rağmen)Laptoptan denediğim zamansa hiçbir şekilde kopma olmuyor.Bu yazıyı yazarken bile 2 defa gidip geldi Bunun nedeni nedir? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Adaptör'ün resmi:
http://www.yollasepete.com/urun/Airties-Wus300-Usb-Wifi-Wireless_SLb.jpg
B
13 yıl
Masaüstü aniden donuyor sonra kapanıyor? (Çözüldü)
Bilgisayarımın sorunları bitmek bilmiyor Masaüstüne yeni ram taktım rami sorunluydu taktıktan 1 gün sonra bilgisayarı açtım 10-15 dk sonra birden dondu.(Film izliyordum ekran dondu ve garip sesler geldi.)Kapattım tekrar açtım bu seferde XP yükleniyor ekranında dondu.Bidaha kapatıp açtıp bu sefer masaüstü geldi ama yine 10-15 dk sonra kapandı bu sefer mavi ekran geldi .Bilgisayar boş daha yeni formatlamıştım sorun ne olabilir sizce şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
B
13 yıl
General Mobile Fox Aksesuarları
General Mobile Fox telefonunu kullanıyorum.Adana'da oturuyorum ve telefonuma uygun kap bulamadım Adana dışındanda olabilir bu telefon için kap nerden bulabilirim?


< Resime gitmek için tıklayın >
B
13 yıl
Meslek Seçimi Yardım
Öncelikle konuyu doğru yere açtım mı ondan emin değilim Lise 2'ye geçtim ve yavaş yavaş meslek seçimimi kararlaştırmam gerek elektrik-elektronik,elektrik ve bilgisayar mühendisliği bölümünde okuyanlar ve mezunlar bana yardımcı olabilir mi?

-Bu 3 bölüm arasında ne gibi farklar var?
-Mezun olduktan sonra hangisinin iş olasılığı daha fazla?
-Ortalama maaşları ne kadardır?
-Derslerde neler işleniyor kısa kısa örnek
-Mezun olduktan sonra nerelerde ne olarak çalışılır?

bunun gibi sorular aklımı kurcalıyor liseden önce doktorluk düşünüyordum fakat elektroniğe ilgim arttığından dolayı bu 3'ü arasından seçim yapmak istiyorum.
Şimdiden mesaj yazanlar için teşekkürler..
B
13 yıl
PSP için yardım
Arkadaşlar yazın PSP almayı düşünüyorum 300x mi alim yoksa Go mu aklımda çok fazla soru var bunlara cevap arıyorum

1- PSP Go Youtube'da izlediğim videolarda çok şık bi görüntüsü var ve yazılı incelemelerde PSP 300x ile sistem farkı yok hatta Go'nun CPU'su daha fazla.
2- Go'nun kaydıraklı olması çok şık aynı zamanda Dualshock kolla bluetooth bağlantısında oynanabiliyor buda Go'ya + kazandırıyor.
3- İnternetten indirilen PSP oyunları aynı zamanda PSP Go içinde geçerli mi ?
4- Go'nun ekranına küçük diyorlar fakat 300x le arasında sadece 0.4 inç fark var(ekran görüntüsü benim için fark etmez)
5- 300x ile Go oyunları arasında kalite farkı var mıdır?

Herkes PSP Go'yu alma pişman olursun felan diyor ben bunu anlamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim İkisi arasındaki farkları ve en uygun fiyatla nereden
alabileceğimi bana söylerseniz sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.