Z

Onbaşı
11 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
3 yıl
Ford Fiesta LPG \u0027de Tekleme Sorunu
Merhaba arkadaşlar,

Aracım 2011 Model Ford Fiesta Titanyum 1.4 Benzin/LPG Atiker 4 yıldır kullanıyorum ve araçta LPG 'ye geçtiğinde rölantide durup çalışır gibi tekleme yapıyor, 3 ve 4 üncü viteste ara sıra gazdan ayağımı çektiğimde aynı teklemeyi yapıyor. İzmir 'de 4 tane Atiker yetkili servisine götürdüm hepsi sistemsel sorun yok diyor ama araçta belirgin bir silkeleme var rölantide çalışırken araç sallanıyor resmen. Aracın tüm ağır bakımları yapıldı ateşleme sistemi, trigger seti, filtreler, yağ, keçeler, rotiller, diskler, balatalar her şey yenilendi. Benzinde de aynısını yapıyor mu diye baktım yapmıyor. Bir usta krank sensörü olabilir ya da siboplardandır dedi ama pek inandırıcı gelmedi, bu sorunu yaşayan ya da yardımcı olabilecek varsa sevinirim. İzmir 'de işinin ehli biri varsa yönlendirirseniz çok iyi olur. Teşekkürler, iyi forumlar.
Z
7 yıl
2009 Fiat Grande Punto 1.4 Benzin-LPG Hasarsız / 26.500 TL
Araç Fiat Grande Punto 'nun özel Spor Paketi olan tek kapılı Fire Active modelidir.
ATİKER LPG
KLİMA
ABS-EBD
AİRBAG , YOLCU AİRBAG
PARK SENSÖRÜ
YOL BİLGİSAYARI
MENZİL
OTOMATİK CAM
ELEKTRİKLİ AYNA
CD ÇALAR
FONKSİYONEL DİREKSİYON (HİDROLİK/ELEKTRONİK)
MERKEZİ KİLİT

Aracı aldığımdan beri bir kez olsun sorun çıkarmadı, aracıma güvenim tamdır. Sırf LPG konusundaki hassasiyetimden şamandıra ve tank hariç neredeyse tüm hattı değiştirttim. LPG boruları, map sensörü, LPG beyni, regülatör vs .. tamamen sistem yenidir. Bu nedenle gazda mı benzinde mi çalıştığını anlamanız mümkün değildir. Çok sessiz bir motora sahiptir.
Hiçbir şekilde kaza yapılmadı, değişen parçası yoktur, tamamı orijinal, aracımın sağ kapı altında ve çamurlukta hafif sıyırığı bulunuyor. Park halinde iken meydana gelmiştir ve orijinalliği bozulmaması için boyatılmamıştır. Lokal temizlik kapı ve çamurlukta ve marşpiyel boyası bulunuyor, benden önce yapılmıştır. Plaka açık sorgulatabilirsiniz kaydı yoktur.
Aracın lastikleri yepyenidir rot-balans yapıldı, yağ değişimi, polen filtresi değişimi, antifriz yenilemesi yapılmıştır. Hatta su tankı rengi hoşuma gitmediği için sıfır aldım. Bujileri yenilendi, sıfır orijinal Fiat (Bosch) bujileri takıldı, gerek yoktu ama yine de trigger kayışı orijinal değişti. Araçta her şey yepyeni istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.
Araç yol bilgisayarlıdır. Yakıt tüketiminden A ve B arası mesafe, tüketim, hız ortalaması tutabilirsiniz. Menüsünden araç uyarılarını yönetebilirsiniz. Ben emniyet kemeri ikazını ve hız limiti ikazını kaldırttım isterseniz siz ikazı açtırabilirsiniz.
Aracın bakımları rapor defterinde not edilmiştir. Ekspertiz raporu eski ama isteyene alındığı zaman raporunu gösterebilirim.
Aracın muayenesi yapılmıştır, 2018 Mayıs ayına kadar vizesi bulunmaktadır.
City Mode direksiyon elektronik ve şehir içinde çok rahat tek parmağınızla kullanabileceğiniz rahatlıktadır.
Araçta vize onaylı cam filmi kaplıdır dilerseniz söktürebilirsiniz, farlarda solmasını önleyecek kaplama bulunmaktadır.
Amerikan sinyal aktif ve çalışır durumdadır, istenildiğinde devredışı bırakılabilir. İsterseniz Cruise Control taktırabilirsiniz beyinde özelliği bulunuyor, Sis Lambası takılabilir konsolda düğmesi mevcut.
Aracın yedek anahtarı, kullanım klavuzu, ilk faturası mevcuttur. Stepne sağlamdır. Araç Izmir Karşıyaka da saat 17:00 ' den sonra görülebilir.
Alıcısına hayırlı olsun ..
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.