B

Onbaşı
11 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Zenfone 5 Güncellenmiyor!
Merhaba arkadaşlar telefonum bozulmuştu servise yollamıştım bugün geldi güncelleme yapayım dedim guncellemeyi indirdikten sonra kur a basıyorum ve maalesef dmclient durduruldu diyor ne yapmalıyım acil
B
10 yıl
5+1 Telefona Bağlamak
Merhaba arkadaşlar bende 5+1 pionerr ses sistemi var. Bunu jak ile telefona bakğlamak mümkün müdür ? Herhangi bir aparatla falan bağlarsam telefona zarar verir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.
B
10 yıl
İnfamous 2 Online ?
Merhaba Arkadaşlar İnfamous 2 yi almayı düşünüyorum demosunu oynadım çok güzeldi özellikle türkçe olması çok hoşuma gitti Bu oyunun onlinesi varmı acaba öğrenmek istedim cevap verirseniz sevinirim.
B
10 yıl
Fantastik Kitap Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar malumunuz yaz geldi artık okul zamanı pek vakit bulamıyordum kitap okumaya ama artık bol bol var :)

Okuduğum kitaplar :

-Yüzüklerin Efendisi
-Hobbit
-Silmarillion
-Eragon (Miras 3 lemesi)
-Taht Oyunları
-Percy Jackson ve Olimposlular
-Gölgelerin Efendisi

Bu tarzda Fantastik Macera Savaş konularında bildiğiniz güzel kitaplar varsa önerilerinizi bekliyorum. :)
B
10 yıl
PSN kardeşliği hakkında
Merhaba arkadaşlar benim ve arkadaşımın ps3 ü var orjinal oyun alacağız psn de kardeşlik diye birşey varmış bunu nasıl yapabiliriz herhangibir riski varmıdır oyunu aldığımız hesaba aynı anda giriş yapacağız sorun olurmu beni bilgilendirirseniz sevinirim boşa para vermiş olmayalım
B
11 yıl
Flash Belleği Hdd Olarak Görüyor
Merhaba arkadaşlar bu akşam masaüstü bilgisayarıma format atmaya karar verdim daha ilk defa yapacağım win7 yi indirdim usb ye attım bios ayarlarından en üsttekini usb yi seçtim sonra kaydedip çıktım pc açıldı kuruluma geçmedi sonradan öğrendim iso yu usb/dvd tool programı ile atmak lazımmış onu deneyecektim yapamadım bilgisayarımı açtığımda flash belleği hdd gibi görüyor dolayısıyla programla iso yu atamıyorum lütfen yardım edin tekrar nasıl flash bellek olarak gösterebilirim ?
B
11 yıl
Yeni laptop açamıyorum
Merhaba yeni bir laptop aldım msi ancak işletim sistemi freedos yanındada bir tane cd yollamışlar driver utilities manual diye laptopu nasıl açabilirm ?
B
13 yıl
Acil Yardım Lütfenn !!!!
Merhaba Arkadaşlar Rise Of Nations ta kendi yaptığım haritayı multiplayer olarak başkası ile nasıl oynayabilirim Teşekkürler
B
13 yıl
Karşılıklı Oynayabileceğim Bir Oyun varmı
Merhaba Arkadaşlar Ben Hep arkadaşımla ip adresi ile Rise Of Nations Oynuyorum fakat hep oynaya oynaya artık sıkıldık RON benzeri karşılıklı oynayabileceğimiz bir oyun varmı ?
B
13 yıl
Acil yardım Lütfen Renkler birbirine karışıyor
Öncelikler Merhaba arkadaşlar Benim şöyle bir sorunum var : Normalde fazla birşey olmuyorken oyun,resim,video gibi şeyleri açtığımda renkler birbirine giriyor ve çok hafif karıncalanma oluyor Özellikle oyun oynarken oyunu açtığım anda renkler birbirine karışıyor ve hiçbirşey anlaşılmıyor Lütfen yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.