0

Çavuş
10 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
0
11 yıl
Üniversitedeki ingilizce dersi hakkında görüşleriniz lazım
Arkadaşlar ben edebiyat bölümü okuyorum. 1. sınıfım.İngilizce derslerinde tekler çiftler olarak 2 gruba ayrıldık. Bizim olduğumuz grubun hocası dersin yüzde 60 ında kendi anılarından muhabbetlerinden bahseder espriler yapmaya çalışır, her ne kadar boktan bir muhabbet ve espriler havada uçuşsa da buna bir sözüm yok ama gel gelelim bizim sınavlarımız 40 sorudan oluşuyor ve ciddi anlamda zor, aslında çok zor değil ama diğer gruba oranla 10 kat zordur. Diğer gruba 20 soru soruluyor ve diğer gruptaki arkadaşlarımdan soruları öğrenince şok olduk one,two,three,.... buraya ne gelir ? gibi komik sorular var. Harf notları hesaplanırken de bu 2 grup toplu vaziyette ele alınıyor yani herkes 90-100 alırken biz 60-70 de kalıyoruz ve harf notumuz düşük geliyor. Buna nasıl bir çözüm bulmalıyım ? Daha önce sınıfça hocayla konuştk ama biraz hafif kaldık. Hocayı etkilemek için ne demeliyim sizce? ya da neler yapmalıyım?
0
12 yıl
Resimdeki küpeyi bulamıyorum acaba ne tarz yerlerde satılır?
Arkadaşlar resimdeki görülen küpeyi bir türlü bulamadm nerden bulabilirim bir özel adı var mıdır bu tarz küpelerin ?



< Resime gitmek için tıklayın >
0
12 yıl
Arkadaşlar şu tarz küpelerden bulamıyorum herhangi bir ismi var mıdır veya türü ?
Arkadaşlar şu tarz küpelerden bulamıyorum herhangi bir ismi var mıdır veya türü ? teşekkürler...



< Resime gitmek için tıklayın >
0
12 yıl
Resimdeki erkek küpenin model ismini bilen ?
Arkadaşlar bu kalın siyah küpelerin özel bir adı varmıdır ? ne olarak geçer ismi

< Resime gitmek için tıklayın >
0
12 yıl
Arkadaşlar bana bu tarz bir güneş gözlüğü modeli bulabilir misinz? Resim veya model ismi söyleyerek
Arkadaşlar bana bu tarz bir güneş gözlüğü modeli bulabilir misinz? Resim veya model ismi söyleyerek, bu güneş gözlüğünün markasını bilen varsa veya buna yakın bi model bilen varsa yazıp veya resim gönderebilrmsnz link şeklinde teşekkürler...



< Resime gitmek için tıklayın >
0
12 yıl
Devlet Yurduna nasıl kayıt olunuyor ?
Arkadaşlar devlet yurduna nasıl kayıt olucaz ? hiçbir bilgim yok bu konuda lütfen bir kaç bilgi verin, 5 ağustos sonmuş.
0
12 yıl
Halkla İlişkiler ve Tanıtım
Arkadaşlar Ege Üniversitesi'nde bu bölümü okumayı düşünüyorum, sizce mantıklı birşey mi yapıyorum ?
0
12 yıl
NVIDIA NE ? ATI NE ?
arkadaşlar nvidia ile ati aynı işlevi gören ayrı markalar mı? Ya bende dandik bir ekran kartı vardı babam almş arkadaşndan ucuza sonra bende arkadaşmdan yeni bir ekran kartı aldm diğerinden daha iyi bir ekran kartı.Arkadaşlar geldi taktı felan işte ekran kartını hiç cd ye takıp yüklemeden internetten nvidia ya girip birşey indirip kurduk.Babamın arkadaşından getirdiği ekran kartında ise cd takıp yüklemştk.Gel gelelim asıl konuya bu yeni taktığım ekran kartı ilk 2 hafta gayet iyi gidiyordu.Artk çalşmamaya başladı.Oyuna girince pc kitleniyor sonra reset atıyorum pc geri açıldığında ekran kartı devreden çıkıyor.Sonra tekrar pc'imde duran nvidia setup'ını kuruyorum restart later diyorum yükleme bittikten sonra. Pc açıyorum sonra 1-2 saat sonra ekran kartı geri gelmş oluyo ama hemen bi oyuna gireym bir video izleym hemen takılıp kitleniyor. ATI ile ilgili hatalar veriyor habire yok ''ATI adaptörünü etkinleştirin'' yok algılamıyor yok bilmem ne. sağ alttaki nvidia sembolüne tıklıyorum ordanda bir hata geliyor NVIDIA Display settings are not available. You are not currently using a display attached to an NVIDIA GPU. felan yeter yaa illallah ettim bu ekran kartı sorunlarından ne adam gibi bir oyun oynayabiliorm ne bişey yapabiliyorm.Lütfen yardım !
0
12 yıl
Windows Defender 0x800106ba. hatası ?
Arkadaşlar pc'yi açtığım gibi. Windows Defender hata veriyor ne yapmam lazım hatada şunlar yazıyor.

Uygulama başlatılamadı: 0x800106ba. Bir sorun bu program hizmetinin durdurulmasına neden oldu.Hizmeti başlatmak için bilgisayarınızı yeniden başlatın. (kaç kere yeniden başlattım hiç bi düzelme felan olmadı)
0
12 yıl
Sanat tarihi bölümü okuyan var mı?
Arkadaşlar Sanat tarihi bölümü okuyan var mı? veya bu bölüm hakkında bilgisi olan ? sanat tarihi bölümünde çizim dersleri, yani el becerisi isteyen dersler var mı acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.