S

Teğmen
19 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359464 Gün Cezalı
356388 gün 22 s. 40 dk.
Gönderiler Hakkında
S
10 yıl
Bir film vardı
Filmin konusu: Bir aile yeni bir eve taşınıyor bu ailenin 2-3 tane çocuğu var ve bu evin altında yaşıyan küçük insanımsı yaratıklar var nasıl söylim bir tavşan kadar büyük insan vücutlu suratları cine benziyor sivri kulaklı falan ve bu şeyler sadece çocuklara görünüyorlar büyüklerden kaçıyor.

Hatırımda kalan; bu cüceler evi eskiden ateşe vermişler ve o evi söndüren yaşlı emekli bir itfayeci var ve o itfaiyeci evin sahiplerine cücelerden bahsediyor filmin sonunda da cüceler evi tekrar yakıyor.

Film hakkında hatırladığım bu kadar arkadaşlar çok küçükken izlemiştim ismini bilen varsa söyleyebilirmi.
S
10 yıl
His hd 4670 ıceq hdmı 1.4 desteklermi
Başlıktada belirttigim gibi hdmı girişli mönitör alıcam ve ekran kartımın hdmı girişiyle monitörünki uyumlumu bilmiyorum monitör : samsung s23c350h.
S
10 yıl
Monitör tavsiyesi
İyi akşamlar beyler monitör almak istiyorum, 500 tl bütçem var en az 21 inç led ve hdmi girişli olsun istiyorum hd film ve oyun için kullanıcam.

Ayriyetten

http://www.bimeks.com.tr/urun/137197/lg-24ma53-61-ekran-full-hd-led-tv-monitor.aspx

Linkteki ürün dikkatimi çekti fiyatına göre özellikleri baya iyi gerçi televizyon ama olsun sizce nasıl.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
10 yıl
Avea pişmanlıktır.
1 hafta önce vodafone hattımın numarasını ucuz ve çeşitli tarifeleri sebebiyle avea ya taşıdım ve hattıma 43 mb hızında 100 mb hediye geldi bende mobil verileri açtım fakat internet yok ne yaptıysam getiremedim internet ayarları yoktur diye avea bayine gidip ayarlarını yaptırdım internet açıldı(kaplumbağa hızında) 200 metre öteye gittim yine internet yok sonra anladım ki ayarlarla bir ilgisi yok hat çekmiyor, hayır anlamıyorum 100-200 metre farkla internet nasıl çekmez hatta bakıyorum 5 diş çekiyor ama internet yok.

Kısaca numaramı taşıdığıma taşıycama bin pişman oldum, avea değişmiştir dedim ama aynı tas aynı hamam, ucuz tarifelerine inanıpta avea ya geçmeyin.
S
11 yıl
Mobil internet tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar uzun süredir vodafone sınırsız cepnet kullanıyorum haliyle çok yavaş artık ihtiyaçlarımı karşılamıyor
uygun fiyatlı olup sınırsız veya yüksek kotalı olan ve tahammül edilebilir hızı olan tavsiye ettiğiniz bir paket varmı acaba, vodafone tercihimdir.

yardımlarınızı bekliyorum.
S
11 yıl
Elektirik kesintisi bilgisayara zarar verirmi ?
Merhaba arkadaşlar benim sorunum bulunduğum yerde son zamanlarda sürekli elektirik kesintisi yaşanıyor günde 2-3 defa çoğunluklada pc açık olduğu zaman oluyor bu

benim sorum bu kadar sık elektirik kesilmesine maruz kalmak pc ye zarar verirmi binbir zorlukla aldım zaten şimdi böyle bir saçmalık yüzünden bozulsun istemiyorum.

Cevaplarsanız sevinirim;

İyi forumlar
S
12 yıl
anakart seçimi(msi-gigabyte)
Merhaba arkadaşlar intel i5 2300 için anakart alıcam aklımda olanlar msi z77a g43 ve gigabyte ga-z68ap d3 bu iki anakart arasında kaldım bazı tanıdıklarım bana gigabyte'tan şaşma diyor ama gigabyte msi dan hem daha eski çipset hemde daha pahalı gerçi aralarında çok fark yok ama daha ucuza daha yenisini almak varken neden gigabyte.


sizce daha yeni çipset olan msi'mı yoksa sırf marka yüzünden gigabyte'mı, hangisini almalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Edit: konuyu anakart bölümü yerine sistem tavsiyeleri bölümüne açmışım kusura bakmayın.
S
12 yıl
Aoc E2243fws nasıldır?
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bu monitörü almayı planlıyorum gündelik oyun ve film için kullanacağım. Sizce bu monitör'ün görüntü ve malzeme kalitesi nasıldır vga girişli olması görüntü kalitesini çok etkilermi kullananlar varsa bilgi verebilir mi bazı kullanıcılar ölü piksel sorunu olduğunu söylemiş acaba böyle bir sorun varmı yoksa sadece şansmı bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu arada Trabzonda her yere sordum en ucuz 320 TL'ye buldum benim bütçemde bu civarda 320 TL'yi pek geçemem sizce bu monitör bu fiyata değermi kredi kartım olmadığı için internetten sipariş etme şansım yok lütfen bunlara göre yorum yapınız.

Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.