B

Teğmen
13 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Lastik Tamir Kiti Kullanımı
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün aşırı yağmur yağıyordu ve lastiğim patlamış cantın üzerinde duruyordu resmen şişirmek yerine lastik tamir kiti köpüğünü kullandım keşke sadece şişirseydim lastikçiye kadar. Şuan hiçbir sıkıntı yok gibi acaba bu kiti kullandıktan sonra lastiği temizletmek mi gerekiyor? Lastin basınçları da ekranda yazıyordu o da yazmıyor gerçi uzun yola gidemedim 2dk mesafeye gittim hep ondan tamamlanamamışta olabilir? 1-2 Lastikçiye gittim kullan öyle dediler ama internette araştırdım kullanılmaz diyorlar.

Tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?
B
4 yıl
Viko Novella S Bulabilecek olan var mı?
Merhaba arkadaşlar,

Büyük bir şehirde yaşıyor olmama rağmen bir türlü bulamadım, bulduklarım da benim istediğim renk değildi. İstanbul veya Ankara'daki Bauhauslarda olduğunu düşünüyorum.

1-) Viko Novella S Dokunmatik Dimmer anahtar ( Beyaz renk ) https://www.koctas.com.tr/viko-novella-opak-beyaz-kapasitif-anahtar-serisi/p/1000109273?_sgm_campaign=scn_11c7c88930402000&_sgm_source=1000109273&_sgm_action=click



2-) Viko Novella S Dokunmatik Komutatör Anahtar ( Beyaz Renk )https://www.koctas.com.tr/viko-novella-opak-beyaz-kapasitif-anahtar-serisi/p/1000109272


Bu 2 üründen arıyorum, İstanbul veya Ankara'daki Bauhauslarda olduğunu düşünüyorum. Bulabilecek olan varsa komisyonunu veririm, illa bauhaus gibi yerlerden olmasına gerek yok açılmamış paket ve çalışıyor olması yeterli
B
4 yıl
100 Hertz TV Önerisi
Arkadaşlar 48 veya 49 veya 50 bu civarlarda TV önerisi istiyorum. Samsung veya LG olur büyük ihtimal vestel axen vs. dandik markaları hiç almayı düşünmüyorum :)

Oled almayı da düşünmüyorum ya led olur ya da Qled olur akıllı Tv olması şart 100 hertz olması da şart çünkü 50 hertz olunca maçlar keyifli olmuyor top giderken arkasında beyazlık kalıyor 50 hertz olanlarda :)
B
5 yıl
TV\u0027de geçerli 300 Tl kupon
Aşağıdaki resimdeki televizyonlarda geçerli 300 Tl indirim kuponum mevcut. Almak isteyen arkadaş varsa 50 liradan satabilirim. TV almak isteyenler için oldukça güzel bir fırsat :)
https://i.hizliresim.com/Xbj7g6.jpg
B
5 yıl
Dokunmatik Akıllı Anahtar
Merhaba arkadaşlar,

Yeni kuracağım evim için oturma odasına dokunmatik, akıllı anahtar düşünüyorum, 2 adet alacağım,

1.si 2 anahtarlı olacak 1. si spot lambaların yarısını diğeri diğer yarısını açacak ve kapatacak, aynı zamanda da telefondan kontrol edilebilecek.

2.si ise avizeyi çalıştıracak dokunmatik olarak hem de dimmer devresi olacak aynı zamanda da telefondan kontrol edilebilecek.

Acaba böyle bir ürünü nerede bulabilirim? Simi cismi var mıdır? Aranızda satan var mıdır?
B
5 yıl
Toyota CHR Hybrid alınır mı?
Merhaba arkadaşlar,

engelli bir kişi adına ( Engeli düşük fakat özel tertibatlı şekilde alacak) ÖTV indirimli araç almak istiyoruz. Araç kesinlikle otomatik olucak özel tertibat kodundan birisi bu.

Toyota CHR HYBRİD'e baktığımızda oldukça az yakıt yakıyor ve extra parayla garantiyi 5 sene yapıp 5 sene sonunda da satıcak aracı.

Bu Toyote CHR'de acaba vergi yüzde kaç? İnternet sitesinde 2018 modeli 157.700 diyor bu araçta ötv indirimi geçerli oluyor mu?
B
5 yıl
Vakıfbank World kartımdaki puanlar
Arkadaşlar vakıfbank world kredi kartım var. içerisinde 25 TL birikmiş az değil malum :D bende bununla bir şeyler almak istedim ocakta silinecekmiş çünkü. Acaba hangi siteden veya marketten alışveriş yapabilirim bu puanlarla puan karşılığı parayla
B
5 yıl
Gearbest\u0027ten Herkese 8$ Hediye ( Konu Güncellenmiştir )
Gearbest çinlilerin kurduğu bir alışveriş sitesidir. Malüm hepimizin bildiği gibi. Site daha çok kişi kullansın diye her hafta 8$'lık alışveriş indirimi sağlıyor. aşağıdaki linkten girip uygulamayı yükleyip uygulamada yardım diyerek kendi poşetinizi açıyor ve içinden çıkan miktarı hemen hesabınıza yükleyip kullanmaya başlıyorsunuz.

Aşağıdaki Linke tıklayıp hemen kazanmaya başlayabilirsiniz.

https://m-tr.gearbest.com/money-bag/6472555232335904768/tr

Konu güncellenmiştir


Facebook yardımlaşma grubumuza katılmak için
https://www.facebook.com/groups/1043389235847784/

Nasıl alışveriş yapabilirim, kazandığım parayı nasıl harcarım diyorsanız;
https://www.kemik.net/gearbestten-nasil-alisveris-yapilir-cuzdan-nasil-harcanir.html
B
6 yıl
Aracıma Led Far Takabilir Miyim?
Arkadaşlar 2017 model sıfır aldığım bir aracım var fakat aracı alırken ellerinde LED far olan modeli yoktu ve aralık ayında aldığım için yılbaşından sonrasını bekleyemedim. ( ÖTV indirimli aldığım için yılbaşından sonra 200 bin üst limit geliyordu ) Aracımda eksikliğini hissettiğim 2 şey var. 1.si Kol dayama yok servis 500£'cuk diyor :D bende almadım dışarıda da bulamadım yardımcı olacak varsa iyi olur ( 2017 Model Mini Cooper Countryman F60 kasa olarak geçiyor. )

Birde araçta LED var yok. Led far beyni de oldukça pahalı olduğundan onu değiştiremiyorum acaba Şu beyaz LED Xenon farlardan alıp taksam uyar mı? Hangisini almalıyım? Tavsiyeleriniz nelerdir?
B
6 yıl
Mini Cooper Countryman Bagaj Tabanı
Merhaba arkadaşlar,

Geçen hafta Mini Cooper Countryman aracımı teslim aldım. Fakat aracın bagaj kısmında stepne olmadığından dolayı stepne yerini bagajla birleştirmişler oldukça iyi olmuş fakat bagaj tam düz değil. Bayide gördüğüm araçta katlanabilir bagaj tabanı vardı hem katlanıyor hem kalkıyordu. ( Bagaj havuzu değil ) serviste fiyatını sorduğumda bana 1750 TL fiyat verdiler. Acaba bu ürünü dışarıda nasıl bulabilirim? İnternette aradım bulamadım. Ürünün tam adı devrilebilir bagaj tabanı seri numarası 51 477 380 665

Buda ürün etiketinin resmi
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.