H

Er
10 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
5 yıl
Pes 2019 maça başlayamama sorunu!
Merhaba Arkadaşlar oyuna girebiliyorum. Oyun planı falan yapabiliyorum. Ancak maça başla dediğimde çark sürekli dönüyor ancak maç başlamıyor. Daha önce oynayabiliyordum. Ancak smoke yama kurdum. Yamadan dolayı girmiyor diye düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? < Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Monect HID Device(Baş belası sorunum)
Merhaba arkadaşlar;
Monect pc remote(Telefon aracılığıyla bilgisayarı kontrol etmeye yarıyor(fare,klavye,oyun kumandası vs..) uygulamasını kullanmaya başladım bir ara. Ancak öyle bir sorunla karşılaştım ki halledemez oldum.
- Monecti kurunca oyun kumandası ataması yapıyor yaklaşık 3 tane. ve o yapılan 3 gamepad yüzünden kendi gamepadlerimi oyunlarda kullanamıyorum.
- Daha sonra uygulamayı kaldırdım, ancak 2 tanesi gitti 1 tanesi kaldı ve ne yaptıysam onu kaldıramadım. xbox360.ce ile 4 kol tanımlamaya çalıştığım zaman 1 tanesi monect oluyor ve 3 kolu tanımlayabiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim. Yardım edebilecek olan var mı? < Resime gitmek için tıklayın >Şimdiden teşekkürler.
H
8 yıl
Modem Arayüzü Sorunu
Merhaba arkadaşlar.
Arkadaşlar benim farklı bir sorunum var;
Komşudan internet bağlantısı çektim kablo ile. Ve bende bir modem vardı. Kabloyu bu modeme bağladım ve kablosuz internet çalıştı. Ancak modem şifresiz çalışıyor. Modeme şifre koymak için arayüzüne girmeye çalıştım.
Varsayılan ağ geçidi ; 192.168.1.1 yazıyordu.Bunu denedim ancak başka bir modeme (herhalde komşunun modeminin arayüzünün giriş sayfası) girdim. Komşumun kullandığı zyzel benim ki ise tp link. Bendeki IP4 adresine baktım 192.168.1.43 yazıyordu. Ancak bunu denediğimde de bu sayfa görüntülenemiyor uyarısı alıyorum.
Yani günlerdir denemediğim yol kalmadı birkaç kere girmeyi başardım şifreyi değiştirdim ama bir sonraki gün kimlik doğrulama sorunu alıyorum( bu da bir başka sorun zaten)
Yani benim asıl sorunum modem arayüzüne girememek. IP adresini yazdığımda sürekli komşunun arayüzüne değil benim modemin arayüzüne bağlanmak istiyorum.
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlardan şimdiden Allah razı olsun.
H
10 yıl
NVIDIA geForce gt 740M ekran kartı driver sorunu
Merhaba arkadaşlar

LENOVO Z500 ideapad 8 gb 1tb notebook kullanıyorum. Geçenlerde NVIDIA ekran kartı güncellemesi çıktı(337.50 sürümü). Her neyse güncellemeyi yaptım ama yüklenmedi ve mevcut sürümde bozuldu oyunlara giremez oldum. Bende NVİDİA nın sitesine girip yeni sürümü oradan indirdim , yüklemeyi denedim ancak yükleme başarısız oldu. Denetim masasına girip nvdia ile ilgili herşeyi kaldırıp tekrar denedim yine olmadı.Hatta aygıt yöneticisine baktığımda nvdia ekran kartım görünmüyor. Ne kadar uğraştıysam yapamadım. İlgilenen arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.