O

Onbaşı
25 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
2 yıl
Sessiz çalışan sebil önerisi
Merhaba,

Evdeki sebilimiz ömrünü doldurduğu için yeni bir sebil almayı planlıyorum. Önceliğim sessiz çalışması. Hangi markayı aratsam şikayetvar'da hemen hemen hepsinde ses şikayeti var. Kullanıp memnun kaldığınız bir marka/model var ise önerilerinizi duymayı çok isterim.
O
2 yıl
Araç içi kamera önerisi
Merhaba,

Aracım için bir kamera almayı planlıyorum. Bilgi ve tecrübelerinizden faydalanabilirsem çok sevinirim.

Çoğunluk incelemelerde 70mai görüyorum ama çok versiyonu var gibi. En optimal modeli hangisidir? Veya Xiaomi dışında önereceğiniz kamera var mı? Park modu olursa iyi olur ve mümkün olduğunca geniş açılı olmasını istiyorum.


Bir de aracım Skoda Octavia ve usb veya çakmak soketi yok. Yalnız c tupe soket var. Kutu içeriğinden direk orijinal c type kablosu çıkan kamera var mı?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.
O
3 yıl
Ram ekleme tavsiyesi
Merhaba,

i5 12500 işlemci, Rtc 3060 8Gb 4800 MHZ cihazıma ek olarak 8gb mı yoksa 16 gb mı ram eklemeliyim? Aslında fiyat olarak 8 ve 16 arasında çok fark yok ama dual channell söylemlerinden dolayı 8 mi eklemeliyim emin olamadım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
O
3 yıl
Gaming Laptop önerisi
Merhaba,

14 yaşındaki oğlum için verimli bir oyun bilgisayarı almayı planlıyorum. Bütçem maksimum 30.000 ama daha düşük fiyatlı bulursak harika olur.

İsteğim uzun zaman şikayet etmeden ve üst seviye olmasa da tüm oyunları oynayabilmesi. Önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.
O
10 yıl
Satılık 8. seviye klan ve yanında 11. seviye 1 köy, 10. seviye 1 köy.
Klan uzun zamandır aktif, artık çok zaman ayırmadığımız için satıyoruz. 11. seviye olan köy neredeyse full. 10. seviye olan yeni oldu. Üçünü birlikte 400 Tl.'ye vereceğim.
O
11 yıl
Siemens vs Arçelik
Arkadaşlar merhaba,

Çok arada kaldım, şu iki model arasında sizlerin tercihi ne olurdu? Gönlüm Siemens'den yana ama şu aralar servisler çok sıkıntılı diyorlar. Makinede olası bir arızada çok sıkıntılıymış servisler.



http://www.siemens-home.com.tr/urun-listesi/bulasik-makineleri/solo-ve-ankastre-bulasik-makineleri/SN26M832TR?breadcrumb=fullsizefreestandingdishwashers - 1600 Tl

http://www.arcelik.com.tr/bulasik-makinesi-8-programli-6388-i-bulasik-makinasi.html - 1370 Tl.

Teşekkürler şimdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.