M

Onbaşı
05 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
14 yıl
htc hd 2 donma sorunu
herkese merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır htc hd 2 kullanıyorum. telefon özellik ve kullanış açısından çok güzel ancak arada donuyor. aslında belki de bana donuyor gibi geliyor. tuşlar çalışıyor ışıkları fln yanıyor ama ekran bi tepki vermiyor sonra pili çıkarıp takıyorum tekrar normale dönüyor. bu sıkıntıyı yaşayan var mı yoksa telefon bi şekilde kilitleniyor da ben mi açamıyorum.
M
14 yıl
HP Nx 6325 Bios Sorunu
herkese iyi akşamlar arkadaşlar;
Hp Nx 6325 model dizüstü bilgisayarımın Bios şifresi karıştı açamıyorm. söküp bios pilini çıkardım ama yemedi. Bios SST marka. ne yapcam bilmiyorum çok zor durumdayım yardımlarınızı bekliyorum :(
M
15 yıl
pc donma sorunu
5 yıldır kullandığım masaüstü bilgisayarım windows hoşgeldiniz ekranında donuyor. orayı geçse bile internet explorer açılınca donuyor. bilgisayar eski ancak üzerinde pek bişi yüklü değil sadece maillere bakmak ve basit windows oyunlarını oynamak için kullanılıyor. bu donmaya sorun ne olabilir? yardımlarınızı bekliyorum.
M
18 yıl
datron rt1030 wireless yardım
arkadaşım evine datron wireless modem aldı rt 1030. ağlarını şifrelemk için yardım istediler ama arayüzde güvenlik kısmına geldiğimde wep şifreleme 64 bit seçtiğimde 4 tane key alanı gösteriyor. key1 e bi şifre yazdık. sonra o şifreyi girerek ağa girmeyi denedik ama olmadı. bi yardımcı olursanız arkadaşlarım sevinecektir.
M
18 yıl
wireless modeme bağlanamıyorum
us robotics 9110 wireless modemim var. masaüstü bilgisayarını ethernet ile bağladık sorun yok. ama ben asus a6 laptopumla bağlancağım zaman; kablosuz bağlantıyı görüyo sinyal seviyesi mükemmel ama ağ adresi alınıyo diyo sonra uygun ip adresi alınamadı diyor. sorun nedir acaba? çok zor durumdayım gerçekten
M
18 yıl
wireless adsl modem kurulum sorunu
arkadaşlar u.s robotics 9110 wireless modem aldı. evimizde 2 laptop bir adet masaüstü var. ethernet yoluyla pc ye bağlantıyı verdik ancak laptoplardan biri kablosuz ağı görmüyor. acaba bi yrdm edebilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.