L

Er
18 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
12 yıl
Hayim Yine Düştü de OYun oldu :))
Oyun sektörü böyle fırsatları hiç affetmiyor . Survivor ile ünlenen Hayim son 3 gündür tüm sosyal medyayı salladı. Acun'nun hayim yine düştü repliği oyunlara bile konu oldu

işte o meşhur oyun ;

http://komik.oyunlari.net/hayimyinedustu.html
L
12 yıl
Kuaför Salonu
< Resime gitmek için tıklayın >

Kız oyuncular için geliştirilen Kuaför salonu oyununda bir güzellik merkezi yönetiyorsunuz. kız oyunları seven minik periler için güzel bir oyun sizleri bekliyor.

Oynamak için => kuaför salonu
L
12 yıl
Çizmeli Kedi
< Resime gitmek için tıklayın >
13 Ocak'ta vizyona girecek olan çizmeli kediye ait güzel bir oyunu paylaşıyorum. Oyun çizmeli kedi filminin üreticileri tarafından yaratılmıştır. oyunda çizmeli kedinin ezeli rakibi ile dans yarışmasına giriyorsunuz. Onun yaptığı hareketleri yön ile ezberlemeniz gerekiyor.


Oynamak için Tıklayın ==> çizmeli kedi dans oyunu
L
12 yıl
Friv
< Resime gitmek için tıklayın >

Friv oyunu hem zekanızı kullanabileceğiniz hemde çok eğlenebileceğiniz bir oyundur. Yapmanız gereken çok basittir. Size verilecek olan topu kullandığınız platform içindeki yıldıza ulaşmak için kullanacaksınız.Oyunda bunu yapabilmeniz için yıldızı açan kapıyı bulmanız gerekli. Yıldız hem şekil hemde renk olarak değişmenizi isteyecektir. Bunun için platform üzerinde bulunan nesneleri kullanmanız gerekiyor. oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. Klavyede bulunan yön tuşları hareket etmenizi sağlayacaktır

Oynamak için => zeka oyunları => friv
L
12 yıl
Flash Online Oyunlar Listesi
Size flash olarak oynanabilecek, indirilmeden oynanabilen online oyunların listesini resimleriyle birlikte sunuyoruz . Beğendiğiniz oyuna girip üye olmanız yeterli. Öyle saatlerce 4-5 gb veri indirmenize gerek yok. online oyunlar listesi içerisinde mafia tarzı oyundan tutunda çiftlik oyunlarına kadar çeşitli online oyunlar var.

goodgame hercules - Online eski çağ savaş oyunu
goodgame fashion - Online moda oyunu
godgame disco - Online bar işletiyorsunuz.
goodgame cafe - Online olarak cafe işletiyorsunuz.
goodgame farmer - Online Çiftlik oyunu
goodgame empire - Online strateji oyunu.
goodgame poker - Online olarak poker oynayabilirsiniz.
goodgame mafia - Online mafya oyunu
L
13 yıl
Ustura Kemal
< Resime gitmek için tıklayın >

Ustura Kemal dizisi yakın zamanda ekranlarda görebileceğiniz yeni bir dizi ve Show TV’den Star TV’ye geçecek olan Muhteşem Yüzyıl dizisinin yerine düşünülen bir dizi olarak gösteriliyor. Show TV’nin Muhteşem Yüzyıl’a ayırdığı bütçe ve reklam potansiyelini düşünürsek bu dizinin de oldukça popüler olacağından kuşkumuz yok. yapboz oyunları kategorisinde ki Ustura Kemal Yapboz oyunu sizler için geliyor.

oyunu oynamak için tıklayın => ustura kemal
L
13 yıl
Aşık Pepee
Pepee son günlerin tartışmasız en meşhur çizgi filmi. Özellikle Türk yapımı olması ve Türk geleneklerine göre bölümler sunması ailelerin çocuklarını Pepee izlemesi için teşvik etmesinin sadece ufak bir kısmı..

Pepee bu kadar meşhur olunca ve programında aşk şarkıları söyleyince oyun yapımcıları da boş durmamış ve Aşık Pepee'yi Oyun yapmışlar.

Oyunu Oynamak için Tıklayın ===> aşık pepee

< Resime gitmek için tıklayın >
L
13 yıl
Hürrem Sultan Oyunu
Gündemde ki yerini kaybetmeyen Muhteşem Yüz Yıl dizisinin en iddaalı karakteri Hürrem Sultan bu oyunda toplam 20 bölümden oluşan bir maceraya atılıyor ve K.Süleyman'ı Mahidevran'a kaptırmadan toplamaya çalışıyor. YÖN ve Z tuşları ile oynanıyor. Yakın zamanda yeni oyunlar ile sizlerle olmaya devam edeceğim.

< Resime gitmek için tıklayın >


Oynamak için tıklayın => hürrem sultan oyunu
L
13 yıl
Göztepeli ve Karşıyakalı döv :)
İzmir'in iki ezeli rakibinin mizahi bir oyunu sizlerle. Oyunun amacı kısaca tribünlerdeki şiddete son vermek adına sinirleri oyun üzerinde atmak

Oyunu Oynamak için :

göztepeli dövme

karşıyakalı dövme


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
L
13 yıl
Online Counter Strike Benzeri oyun oynamak? ( MÜKEMMEL )
< Resime gitmek için tıklayın >

Counter Strike benzeri bir oyun ve görselliği belki de ondan daha iyi.. Hemde online ve unity player harici hiç bir şey kurmanıza gerek yok.. Oyunu ister arkadaşlarınızla ister dünyanın diğer ülkelerinde ki insanlarla oynayın. Yorumlarınızı bekliyorum.

Oynamak için tıklayın ==> online counter strike
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.