E

Çavuş
30 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
Steam Bağlanti Hatasi
2 gündür Steam'e giriş yapamiyorum. Bu sorunun cözümü nedir? Bir türlü çevrimiçi olarak hesabi açamadim. Simdiden tesekkur ederim yardimci olabiliceklere..

< Resime gitmek için tıklayın >
E
8 yıl
irql not less or equal hatası Windows 10
Merhaba 15 gün önce Acer F15 572G laptopu satin aldim.i5 islemci ndivia geforce 920m ekran karti ve 6 gb ram mevcut. Cs Go indirdim oynarken biranda mavi ekran windows code hatasi veriyor ve laptop kendine reset atiyor. Mavi ekranda cikan kodun hatasi : irql not less or equal. Lütfen konu hakkında bilgi sahibi olanlar yardim etsin cok can sikmaya basladi.
E
8 yıl
Öğrenci icin Schengen Vizesi
Herkese merhaba,
Yazin Avrupa'da bütcem yettigince 2-3 ülke gezmek istiyorum tarihi ve parayi ayarladim. Ancak schengen vizesi almaktan tirsiyorum. Daha önce interrail yapan arkadaslarm önce cesmeden cok yakin olan sakiz adasi icin vize alip oraya gidiyor. Daha sonra aldigi cok girişli vize ile seyahatini gerceklestiriyor. Ancak benim sorunum masraflari karsilayacak biri olmamasi. Yani kendi banka hesabim haric vize basvurusunda göstericek birseyim yok. Banka hesabimda da yapicagim tatil kadar bütce var. Ne tür bir yol incelemeliyim. Bende sakiz adasina gitmeyi planladim. Ancak ayni belgeleri oraya da sunmam lazim. Buarada 2 sene önce kapida vize almistim yunan adasi icin.Ancak simdi multi vize almam gerekli.Bu işte tecrübeli arkadaslar mutlaka vardir. Simdiden tesekkurler
E
10 yıl
Silinebilir
-
E
10 yıl
Sistem hakkinda yardim
Bugun bayide 5 mac yazdim sistem 3 isaretledim. Simdi 3 mac tutarsa sanirim kuponda yazan parayi aliyorum. Olduda 4 mac tuttu para aliyormuyum ozamanda bilgisi olan varmi?
E
11 yıl
Dsmart Modul
Merhaba , Dreambox cihazi kullaniyorum.
Ancak kullandigim cihaz HD özellikli degil.Buhafta Dsmart modul almak istiyorum. MAXİ + HD olarak satiliyor.Cihazin modulu okumama ihtimali varmi?
E
11 yıl
İzmir İphone 5
Merhabalar ,
Yarın 2 adet iphone 5 alıcam. Bugun fiyatının Darty'de 1999 tl oldugu ögrendim. Diger teknoloji marketlerinde de o civarlarda oynuyor.
Alıcagım 2 iphone'uda nakit ödeme ile alıcam.Buyuzden biraz daha ucuza arıyorum.Kutusu hic acılmamıs nerden temin edebilirim.Aklımda cankaya var ama malum orayada pek güvenilmiyor.

Yardım ederseniz cok sevinirim. İyi aksamlar.
E
13 yıl
Klipsch kulaklık
Öncelikle Merhabalar ,
Yazın bir arkadaşımın hediye ettiği ' Image X10i In-Ear ' kulaklık elimde mevcut.
Yalnız bitarafının şeffaf olan kısmını düşürdüm.
Amerikada 300-350 $ dan basladıgını gördüm.Acaba özellikleri nedir iyi bir kulaklıkmıdır anlamadım.
Galiba bu kulaklık türkiyedede mevcut değil.

*Ayrıca Monster Beats by dr dre ile karşılastırırsak hangisi daha iyidir?

Şimdiden teşekkürler ..
E
13 yıl
Siemens Klima yardım
Merhaba arkadaşlar , yazın başında 2 adet 9000'lik Siemens klima aldım.
Çok iyi diyemem ancak idare ediyordu , fakat havalar soğudu sıcak hava vermesini istiyorum ancak sıcak hava veriyor ?
Netür bir sorun olabilir ?
E
13 yıl
Türkiye\u0027de Blackberry\u0027e yasak mı geliyor ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.