E

Teğmen
27 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
54 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
2 ay
Komşumun evi çok kötü kokuyor
Komşumuz olduğu için haliyle evlerimiz yan yana. Bahsettiğim alt kat boş, üstte ikamet ediyorlar. Bizim eve girmek için komşunun penceresinin önünden geçmek gerekiyor, başka yol yok. Ancak o evin içi adeta köpek bağlasan durmaz diyecek vaziyette. Ev boş, hayvan besliyorlar içeride. Kuş mu var köpek mi var bilmiyorum. İçerisi zaten full rutubet. Hayvan pisliği kokusuda eklenince leş gibi kokuyor. Yazın zaten çekilmiyor. Güneş açtığında koku yayılıveriyor hemen sıcağın etkisiyle. Üst katta oturuyorlar. Benim Bahsettiğim yer alt katları. Ben bunları şikayet etmek istiyorum ama gerçekten problemli tipler. Hayattan bir beklentisi olmayan, sürekli evlerine polis gelen insanlar. Şikayet ettiğimi anlarlarsa bıçaklamak için veya bir kötülük yapmak için gözlerini bile kırpmazlar. CİMER'e yazsam fazla olur diye düşünüyorum, belediyeye söylesem de gelip bakıp giderler, en fazla mühür filan takarlar ki bu sorunu çözmüyor(bence). Buranın iyice temizlenmesini nasıl sağlayabilirim, ne yapabilirim. Kokudan duramıyoruz, yaz geliyor.
E
10 ay
Klibi hatırlıyorum ama şarkıyı hatırlayamıyorum
Bir Türkçe klip vardı, 2022 başında popülerdi. Ya da bana popüler geliyordu. Animasyon klip. Farklı açılardan koç kafası vardı. Keçi de olabilir. Küçükbaş olduğuna eminim. Adını hatırlayamadım, 6 saatir düşünüyorum. Bilen yazsın lütfen.
E
7 yıl
Kitap Fotokopisi Kitap Mıdır?
Üniversite kitapları pahalı oluyor, ben de fotokopi kullanıyorum. Biliyorsunuz PTT'nin kitap kargosunda %50 indirim kampanyası var. Ben bu fotokopi kitaplarımı götürsem PTT'ye bana sıkıntı çıkartırlar mı sizce? Ben kendimi PTT çalışanı yerine koydum ve şöyle düşündüm. Mesela kimliğin fotokopisini çekiyorsun. Ne oluyor elindeki kimlik yerine geçmiyor. Yani o kimlik değil, kimlik fotokopisi oluyor. Dolayısıyla benim yaptığım da kitabın fotokopisi oluyor, kitap olmuyor. Adamlar bana böyle bir savunma yaparsa ne yapacağım, kitaplar da çok ağır. Götür getir yapmak istemiyorum. Bana ikna edici bir şeyler önerebilir misiniz?
E
10 yıl
İşaret Dili
Bugün ilk defa bir işaret dili kursuna katıldım. Duyma engelli vatandaşlarımızı anlamak adına attığım bu ilk adım, yıllar sonra geriye dönüp baktığımda iyi ki bunu yapmışım dediğim şeylerden biri olacağına eminim. Kursa heyecanla gittim. Hiçbir baskı olmadan, tamamen kendi isteğimle gittiğim için mutlu hissediyordum. Yeni bir şeyler öğrenmenin hazzını belki de yıllar sonra yeniden hissettim. Ankara'da duyma engelli vatandaşlarla çok sık karşılaşmam ve onları anlama isteği beni bu kursa katılmaya iten sebeplerin en güçlüsüydü. Eğer siz de bu dili öğrenmek istiyorsanız, yeni bir arkadaş çevreniz olsun istiyorsanız siz de bu dili öğrenebilirsiniz.
E
10 yıl
Bu kimdir?
Bu kimdir beyler sürekli karşıma çıkıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Bemix Ampul Kokusu
İnternette herkes kötü koktuğunu söylemiş ama nasıl bir kokusu olduğunu söylememiş. Nasıl bir kokusu olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
E
11 yıl
Havale yapmak
Havale ile internetten alışveriş yaparken önce sipariş mi verilir, yoksa para mı yatırılır?


Forumda arattım fakat soruma bir cevap bulamadım.
E
11 yıl
Ferre izlerken yakalanmak
Beyler

Belki 15 gün alacağım ama bu konuyu açmak istedim sadece.
E
12 yıl
Disko Kralı ne zaman başlıyacak ya da başlıyacak mı?
Okan Bayülgen' in sunduğu programlar vardı hafta için her gün TV8 ekranlarında yayınlanan. Ne oldu onlara başlamadı daha. Başlamayacak mı acaba? Bilgisi olan var mı?
E
12 yıl
Nihat doğan dayak yedi...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.