J

Çavuş
26 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
J
2 yıl
PUBG TASARIM YARIŞMASI
Herkese merhaba,

Oynayanların bildiği üzere bir ayakkabı tasarım yarışması vardı. Eşimle beraber yapmış olduğumuz tasarım globalde ilk beşe girerek halk oylamasına kaldı. Destek olabilirseniz sevinirim.

Tasarım;

< Resime gitmek için tıklayın >


Oylama linki;

https://global.battlegrounds.pubg.com/2022/05/31/voting-contest/

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
J
8 yıl
Windows 10 \"video_dxgkrnl_fatal_error\" hatası
Arkadaşlar hayırlı forumlar.

pc "video_dxgkrnl_fatal_error" hatası veriyor ve nvidia ekran kartı kayboluyor. Nette yazan çözümleri denedim. intel graphics i güncelledim çözülmedi, nvidia driver ı ekran kartını görmediği için kurulmuyor / güncellenmiyor. formatladım düzeldi fakat windows güncellemesinden sonra tekrar verdi. hatayı bilgisayar uyku moduna geçtikten sonra tekrar açınca veriyor. ne yaparsam yapayım düzelmedi.

cihaz dell inspiron 7559 ekran kartı nvidia gtx960. malum fifa 17 inin çıktığı şu günlerde siz forumdaşların yardımına ihtiyacım var.

< Resime gitmek için tıklayın >

J
11 yıl
windows 7 veritabanı
arkadaşlar selam.

ben access veritabanlı mdb DSN oluşturmak istiyorum. Fakat ODBC veri kaynağı yöneticisinden bilgisayarımda yüklü olduğu halde microsoft access driverı ile bir veritabanı ekleyemiyorum. görememesinin sebebi nedir? yardımcı olursanız sevinirim.
J
12 yıl
fifa oyundan atma sorunu
Arkadaşlar online pro maçtan sonra oyundan atıyor düzenli olarak. sebebi nedir? çözümü var mıdır? yardımcı olursanız sevinirim oyun keyfim zehir oldu
J
12 yıl
Göz kusuru sebebiyle muafiyet
Arkadaşlar bende refraksiyon kusuru olarak sol göz -8,50 sağ göz -9,50 dejanaratif miyopi var. çarşamba günü kurula giriyorum. Sizce sonuç ne olur? Daha önce muaf olabilen arkadaşlar var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.